normal doğum yapanlar yardım lütfen

28 haftalık hamileyim normal doğum yada epidural normal istiyorum ama muhtemelen normal olacak fakat doğurmak değil beni korkutan doğum anında makasla kesiyorlar ya ondan çok korkuyorum bikaç doğum videosu izledim hiç uyuştrmadan makas attılar normalde uyuşturup mu kesiyorlar yoksa direk mi veya kesmeden doğum yağılmıyor mu ne olur bana ayrıntılı bilgi verin kafam karışştı

canım keserken uyuşturmuyorlar dikerken uyuşturuyorlar ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç merak etme kestiklerini anlamıyorsun o anda zaten ebe karnına bastırıp ıkın diyo şöyle nefes al böyle al bebek geliyo kafası geldi cıkıyo derken her yerini kesseler bile anlamazssın. Allah bi nefeste kurtarsın inşallah. korkulcak hiç bişey yok meleğine kavuşunca herşey bitiyo o an.

cnm ben keserken de uyuşturuldum dr kesmeden önce iğne yaptım eminim bundan çünkü iğneyi görüp tırsmıştım da dr bişi olmıcak demişti hissetmemiştim sanırım çok ince uçlu bir iğne
tinkerbell cnm ne demek tabii ki deneyimlerimizi paylaşıcaz ama ben de hamile kalmadan önce bile bi dünya doğum öyküsü okumuştum bazılaır çok moral bozucu ama hep şöyle dedim her kadın farklıdır ben kolay doğurucam o zor doğurmuş olabilir hep bunu telkin ettim kendime ve öyle de oldu bilmiyorum bunu bana faydası oldu mu....

merhaba güzel anneler,
ben de beş gün önce normal doğumla kızımı dünyaya getirdim. kesinlikle en güzeli normal doğum, benim doktor da kesmeden önce iğne vurdu uyuşturup kesti. dikiş atması biraz uzun sürdü, detaylı bir çalışma yaptı galiba:) kaç dikişim var bilmiyorum sormadım ama biraz fazla gibi. şimdi benim merak ettiğim bu dikişler ne kadaar zaman da iyileşir. kendi kendine atıyormuş galiba? kaç gün de tamamen giderler acaba.

merhaba güzel anneler,
ben de beş gün önce normal doğumla kızımı dünyaya getirdim. kesinlikle en güzeli normal doğum, benim doktor da kesmeden önce iğne vurdu uyuşturup kesti. dikiş atması biraz uzun sürdü, detaylı bir çalışma yaptı galiba:) kaç dikişim var bilmiyorum sormadım ama biraz fazla gibi. şimdi benim merak ettiğim bu dikişler ne kadaar zaman da iyileşir. kendi kendine atıyormuş galiba? kaç gün de tamamen giderler acaba.

10-15 günde atar dikişler... ama bakımına dikkat etmelisin... geçmiş olsun, hayırlı olsun!:emir_bebek:

dikişler benim bir hafta sonra dr çağırıp baktı atmayanları alıverdi kuş gibi hafiflemiştim utanmsam hoplayıp zıplayacaktım:)

kızlar ya ben 20 günlükken gittim doktora atmayan dikişler vardı aldırmak için doktorum almadı kendi düşer dedi benim dikişlerin düşmesi 1 ayı buldu şu anda 45 günlük oldu bebişim

Back
X