Normal doğumu kolaylaştırmak

Dogumunuza az kalsa bile size soracak insanlara soylemeyin gününü sorup sizi strese sokmasın. Ten tene temada önem verin ama havluyla değil yanak yanaga değil.

Mübarek ne yazdın öyle

E oluyo öyle şeyler onu kucagimiza aldığımız ana değer
Sancınız başladığı an hac hurması yemeye başlayın kaç tane yiyebilirseniz yiyin. Açılmanız olacaktır ve doğumunuz kolaylaşacaktır. Ek bilgi olarak doğum yaptıktan sonra bebeğiniz memeden önce göğüslerinizin üzerine Bi tane kuru soğanı bölüp 5 dakika kadar tutarsanız göğüsleriniz yara olmaz.

Çok teşekkür ederimmm. Kesinlikle yapmaya çalışacağım.

Bılmıyordum bunu

Ben hurma hiç sevmiyorum

Ay su yazıyı okudum da şimdide epudural mı olsam normal doğum sezeryan sızısı vs oluyor yürümek zormuş allahım ne yapacak ben benı bayıltın ya hersey gecınce uyandırın

Her anneye lazım kitabını tavsiye ederim çok yerinde ve doğru tavsiyeler var
Geçen hafta kitapçı gezdim Kadıköy’de hamılelık ile ilgili kitap var mı dedim hiç birinde yoktu ilginç d&r da var oda masallah 50 TL’den baslıyordu

Ay su yazıyı okudum da şimdide epudural mı olsam normal doğum sezeryan sızısı vs oluyor yürümek zormuş allahım ne yapacak ben benı bayıltın ya hersey gecınce uyandırın
Benim ikisi de sezeryan sadece ameliyat günü yattım ertesi gün ayaktaydım her işi de yaptım yemek bulaşık falan çok şükür

Geçen hafta kitapçı gezdim Kadıköy’de hamılelık ile ilgili kitap var mı dedim hiç birinde yoktu ilginç d&r da var oda masallah 50 TL’den baslıyordu
Yakın olsaydık ben de çok var kitap verirdim ama uzak da sayılmayız

Benim ikisi de sezeryan sadece ameliyat günü yattım ertesi gün ayaktaydım her işi de yaptım yemek bulaşık falan çok şükür
Bende mi öyle yapsam ılk bebek çok korkuyorum ya yıne korkularım tetiklendi bıraz önce bulantıyı dert etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…