Normal doğumu kolaylaştırmak

Cnm saframda taşlar ve genişleme var bir kaç gün önce öğrendim doktora gidip sorcam normal yapabilirmiyim diye sancı olunca hemen bu durumda hastaneye mi gitmeliyim diye ikinmada zorlanmam umarım
Rabbim hepimize kolay dogurmayı nasip etsin doktoruna sor ona göre sancı olunca gidersin doktora

Öyle tabı valla çok üzüldüm anlatınca hatta keşke o zaman ben olsaydım orda hastaneyi yıkardım valla ne bıcım bu iş diye doğumda inşallah benım yanımda olacak o da bı sıkıntı olursa yardımcı olmak için

Aynen zaten kesmeden önce vuruyor iğneyi doktor. Yazık Ozaman kesilmeyi bile hissetmiştir

Aynen zaten kesmeden önce vuruyor iğneyi doktor. Yazık Ozaman kesilmeyi bile hissetmiştir
Aynen çok garip, yaptıkları canilik resmen. İnsanın bir yerine bir kaza sonucu dikiş yapılması gerekse uyuşturmamızı ister misin diye sorup ücret alıp öyle mi yapıyorlar sanki. Gereken neyse yapılır sonra ücreti istenir, planlı bişeyse de önceden bilgi verilir. Hangi hastaneymiş bilsek de önünden geçmesek keşke

Oğrenıp muhakkak yazacağım buraya daha önce söylemişti adını unuttum valla

Cnm hac hurması dışında hurma olmuyormu ? Bide soğan demişsin benim gogsum iki gün falan yara olmuyo ondan sonra ha koptu ha kopacak basi hicmi yara olmaz sonrasında krem göğüs ucu fayda etmez bana

Cnm hac hurması dışında hurma olmuyormu ? Bide soğan demişsin benim gogsum iki gün falan yara olmuyo ondan sonra ha koptu ha kopacak basi hicmi yara olmaz sonrasında krem göğüs ucu fayda etmez bana

Suni sancının ne olduğunu çok iyi biliyorum zaten hormon değil demedim.. kendim yaşadım ve tavsiye verdim. Vücudun kendi ürettiğine tepkisi ile dışardan gelene tepkisi bir olmuyor maalesef.. Siz bilirsiniz yine de tabii..

Onu bilmiyorum olur mu olmaz mı ama ben yanlış zamanda yemiş olsam da faydasını çok gördüm 35 haftalıkken baya yedim akşam sancı tuttu doktora gittiğimde açılmam olmuştu yani doğum başlamış gibi oldu. Bi hafta falan hastane de kaldım da zar zor ilaçlarla geçiktirdiler. 37 de doğum yaptım. İlk kızımda Soğan koymadım bilmiyordum daha doğrusu ne fayda edecek ki diye düşünerek yapmadım o kadar yara oldu ki emziremedim doğum yaptıktan 10 gün sonra koydum çok da faydasını gördüm. İkinci kızımda doğumdan çıkar çıkmaz koydum hiç yara olmadı 15 aylık hala emziriyorum yara namına hiç bişey yok olmadı da

Cnm inşallah ben göğüs yaralarindan çok çekiyorum ikiye bölüp yarısını bir göğse yarısını bir gogsemi koyuyorsun demekki çok etki etmiş hurma cnm açılma olduğuna göre 36 başlanmalı diye duydum bende yicem çok gece kalmak istemiyorum

Evet yarısı Bi göğse diğer yarısı Bi göğse koyuyorsun.. Sancı başladığında hurmayı yemeye başla canım çünkü çok çabuk etki ediyor Allah korusun erken doğum olmasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hasretle bekleyene de biran önce versin inşaAllah

Amin inşallah canım Allah razı olsun ikisini de denicem inşallah ben 37 de doğsun istiyorum yada 38 miadi dolmuş oluyormuş zaten denicem cnm teşekkürler

Cnm peki soğanlar göğüste ne kadar kalcak

Amin inşallah canım Allah razı olsun ikisini de denicem inşallah ben 37 de doğsun istiyorum yada 38 miadi dolmuş oluyormuş zaten denicem cnm teşekkürler
Neden 37 de olsun istiyorsun anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…