- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.633
- 108
Rabbim hepimize kolay dogurmayı nasip etsin doktoruna sor ona göre sancı olunca gidersin doktoraCnm saframda taşlar ve genişleme var bir kaç gün önce öğrendim doktora gidip sorcam normal yapabilirmiyim diye sancı olunca hemen bu durumda hastaneye mi gitmeliyim diye ikinmada zorlanmam umarım
Öyle tabı valla çok üzüldüm anlatınca hatta keşke o zaman ben olsaydım orda hastaneyi yıkardım valla ne bıcım bu iş diye doğumda inşallah benım yanımda olacak o da bı sıkıntı olursa yardımcı olmak içinBu hastanenin saçmalığıymış o zaman, doğum fiyat bilgilerini verirken bunun dahil olmadığını söylemeleri gerekirdi. İlk defa duyuyorum bebek doğduktan sonra sorup ücret istediklerini. İnsan can havliyle onun derdine mi düşecek bir de dikiş yapılacaksa sormadan uyuşturmaları gerekir
Aynen zaten kesmeden önce vuruyor iğneyi doktor. Yazık Ozaman kesilmeyi bile hissetmiştirBu hastanenin saçmalığıymış o zaman, doğum fiyat bilgilerini verirken bunun dahil olmadığını söylemeleri gerekirdi. İlk defa duyuyorum bebek doğduktan sonra sorup ücret istediklerini. İnsan can havliyle onun derdine mi düşecek bir de dikiş yapılacaksa sormadan uyuşturmaları gerekir
Aynen çok garip, yaptıkları canilik resmen. İnsanın bir yerine bir kaza sonucu dikiş yapılması gerekse uyuşturmamızı ister misin diye sorup ücret alıp öyle mi yapıyorlar sanki. Gereken neyse yapılır sonra ücreti istenir, planlı bişeyse de önceden bilgi verilir. Hangi hastaneymiş bilsek de önünden geçmesek keşkeAynen zaten kesmeden önce vuruyor iğneyi doktor. Yazık Ozaman kesilmeyi bile hissetmiştir
Aynen zaten kesmeden önce vuruyor iğneyi doktor. Yazık Ozaman kesilmeyi bile hissetmiştir
Amin aminAllah herkesin yardımcısı olsun
Bu agrıları daha cok kendinizi kastıgınız ve stresli oldugumuz için hissedermişiz. Eşiniz girse doguma sizin yanınızda olsa belki daha rahat edersiniz..
Amin cnm inşallah öyle yapicamRabbim hepimize kolay dogurmayı nasip etsin doktoruna sor ona göre sancı olunca gidersin doktora
TM cnm sen yazmadinAlıntı belirtmek istiyorum tekrardan sonra sahıbı görür yazının bana kızmasın
Cnm hac hurması dışında hurma olmuyormu ? Bide soğan demişsin benim gogsum iki gün falan yara olmuyo ondan sonra ha koptu ha kopacak basi hicmi yara olmaz sonrasında krem göğüs ucu fayda etmez banaSancınız başladığı an hac hurması yemeye başlayın kaç tane yiyebilirseniz yiyin. Açılmanız olacaktır ve doğumunuz kolaylaşacaktır. Ek bilgi olarak doğum yaptıktan sonra bebeğiniz memeden önce göğüslerinizin üzerine Bi tane kuru soğanı bölüp 5 dakika kadar tutarsanız göğüsleriniz yara olmaz.
Cnm hac hurması dışında hurma olmuyormu ? Bide soğan demişsin benim gogsum iki gün falan yara olmuyo ondan sonra ha koptu ha kopacak basi hicmi yara olmaz sonrasında krem göğüs ucu fayda etmez banaSancınız başladığı an hac hurması yemeye başlayın kaç tane yiyebilirseniz yiyin. Açılmanız olacaktır ve doğumunuz kolaylaşacaktır. Ek bilgi olarak doğum yaptıktan sonra bebeğiniz memeden önce göğüslerinizin üzerine Bi tane kuru soğanı bölüp 5 dakika kadar tutarsanız göğüsleriniz yara olmaz.
Güzel bence çayla sıcak çay hurmaBen hurma hiç sevmiyorum
Suni sancının ne olduğunu çok iyi biliyorum zaten hormon değil demedim.. kendim yaşadım ve tavsiye verdim. Vücudun kendi ürettiğine tepkisi ile dışardan gelene tepkisi bir olmuyor maalesef.. Siz bilirsiniz yine de tabii..Suni sancı dedikleri aslında vücudun salgıladığı bi hormon eğer vücut onu salgılamaz ise iğne ile O hormonu verıyorlar beyını doğuma hazırlıyor böylece beyin vücutta doğurma sinyali verıyor onu da araştırmıştım ünlü bı doğum uzmanı açıklamıştı suni sancı ne demek olduğunu biz sancı vermiyoruz öyle bı ıgne yok zaten hatta su erkeklerle çekilen sancı olayı nasıl yapıyorlar hayretle izlemiştim o videoyu ama sunı sancı denen o hormon iğnesi değil demişti
Onu bilmiyorum olur mu olmaz mı ama ben yanlış zamanda yemiş olsam da faydasını çok gördüm 35 haftalıkken baya yedim akşam sancı tuttu doktora gittiğimde açılmam olmuştu yani doğum başlamış gibi oldu. Bi hafta falan hastane de kaldım da zar zor ilaçlarla geçiktirdiler. 37 de doğum yaptım. İlk kızımda Soğan koymadım bilmiyordum daha doğrusu ne fayda edecek ki diye düşünerek yapmadım o kadar yara oldu ki emziremedim doğum yaptıktan 10 gün sonra koydum çok da faydasını gördüm. İkinci kızımda doğumdan çıkar çıkmaz koydum hiç yara olmadı 15 aylık hala emziriyorum yara namına hiç bişey yok olmadı daCnm hac hurması dışında hurma olmuyormu ? Bide soğan demişsin benim gogsum iki gün falan yara olmuyo ondan sonra ha koptu ha kopacak basi hicmi yara olmaz sonrasında krem göğüs ucu fayda etmez bana
Onu bilmiyorum olur mu olmaz mı ama ben yanlış zamanda yemiş olsam da faydasını çok gördüm 35 haftalıkken baya yedim akşam sancı tuttu doktora gittiğimde açılmam olmuştu yani doğum başlamış gibi oldu. Bi hafta falan hastane de kaldım da zar zor ilaçlarla geçiktirdiler. 37 de doğum yaptım. İlk kızımda Soğan koymadım bilmiyordum daha doğrusu ne fayda edecek ki diye düşünerek yapmadım o kadar yara oldu ki emziremedim doğum yaptıktan 10 gün sonra koydum çok da faydasını gördüm. İkinci kızımda doğumdan çıkar çıkmaz koydum hiç yara olmadı 15 aylık hala emziriyorum yara namına hiç bişey yok olmadı da
Evet yarısı Bi göğse diğer yarısı Bi göğse koyuyorsun.. Sancı başladığında hurmayı yemeye başla canım çünkü çok çabuk etki ediyor Allah korusun erken doğum olmasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hasretle bekleyene de biran önce versin inşaAllahCnm inşallah ben göğüs yaralarindan çok çekiyorum ikiye bölüp yarısını bir göğse yarısını bir gogsemi koyuyorsun demekki çok etki etmiş hurma cnm açılma olduğuna göre 36 başlanmalı diye duydum bende yicem çok gece kalmak istemiyorum
Amin inşallah canım Allah razı olsun ikisini de denicem inşallah ben 37 de doğsun istiyorum yada 38 miadi dolmuş oluyormuş zaten denicem cnm teşekkürlerEvet yarısı Bi göğse diğer yarısı Bi göğse koyuyorsun.. Sancı başladığında hurmayı yemeye başla canım çünkü çok çabuk etki ediyor Allah korusun erken doğum olmasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hasretle bekleyene de biran önce versin inşaAllah
Evet yarısı Bi göğse diğer yarısı Bi göğse koyuyorsun.. Sancı başladığında hurmayı yemeye başla canım çünkü çok çabuk etki ediyor Allah korusun erken doğum olmasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hasretle bekleyene de biran önce versin inşaAllah
Cnm peki soğanlar göğüste ne kadar kalcakEvet yarısı Bi göğse diğer yarısı Bi göğse koyuyorsun.. Sancı başladığında hurmayı yemeye başla canım çünkü çok çabuk etki ediyor Allah korusun erken doğum olmasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hasretle bekleyene de biran önce versin inşaAllah
Neden 37 de olsun istiyorsun anlamadımAmin inşallah canım Allah razı olsun ikisini de denicem inşallah ben 37 de doğsun istiyorum yada 38 miadi dolmuş oluyormuş zaten denicem cnm teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?