Normal doğumu kolaylaştırmak

Çok güzel cnm teşekkürler baya bilgi var süpersin

Yoga yapmaya başla ben yapmadım ilk doğumum çok zor geçmişti esnet kendini ben düşük riskim geçince başlayacağım

Pilatesi ben normalde yapamadım zor geldi acaba şimdi yapabılırmıyım meçhul

Aaa birde kızlar haz fatmanın eli otu var biliyormusunuz. Sancılar başlayınca onu bir tas suyun icine atıyorsunuz o suda açıldıkca rahim acılıyor ve kolay dogum oluyor 2 arkadasım botle yapmıstı.

Ben daha yaşamadım ama arkadaşım öyle bı anlattı ki dikiş için canlı dikimi çok bağırdım dedi yaşamış kadar oldum bende
Normal doğumu kolaylaştırmak başlığına keşke böyle şeyler yazmasanız, bilmeyen için ürkütücü oluyor çünkü. Olumlu şeyler görmeyi bekliyor insan bu başlık altında

Merhaba ,
1 yıl önce dünyaya getirdim kızımı ,
Hamileliğimin her evresinde hep hareket halindeydim..
Sürekli yürüdüm..
37 haftadan sonra sürekli yer silme , pilates topu üstünde hareketler, Squat internette hepsi var ,
Doğru nefes alma teknikleri ..
sancı anında kesinlikle rahat ol . Benım nişanım geldiğinde 3 cm açıklık vardı , doktorum yatırmak istedi hastaneye ben yatmadım. Sancıları evde çekmek istiyorum dedim . Eve giderken yemek falan yedik derken benım sancılar sıklaştı.. en iyisinin hastaneye gitmek olduğuna kadar verdik , evde yarım saat daha oyalandıktan sonra hastaneye doğru gittik
O arada gidip bişeyler içtik bu esnada hep sancım var , sancı geldiğinde duruyordum nefes alıyordum zaten 20 en flan anca sürüyo :)
Hastaneye gittiğimde açıklığım 6 cm olmustu ..
o süreçten sonra hep ayakta gezdim . Hiç yatmadım ıkınmalarımı hep çökerek yaptım . Asla yatmayı kabul etme yatmak çok zor ..
Allah kurtarsın inşallah..

En önemli olan sağlıkla kavuşmanız unutma

Normal doğumu kolaylaştırmak başlığına keşke böyle şeyler yazmasanız, bilmeyen için ürkütücü oluyor çünkü. Olumlu şeyler görmeyi bekliyor insan bu başlık altında
Bende bılmıyorum ılk doğum olacak yazmamın nedeni ise iğne işini erkenden oğrenınki uyuşturarak dikiş attırın (150-200 TL gibi bişeymiş o ıgne)
İğneyi bılmeyenler aynı şeyi çekmesin diye yazdım açıkçası kötülük göremedim

Nasıl yanlış anlatmış . Benımde 5 dikişim vardı 1 tanesini bile hissetmedim , uğuşturuyorlar zaten
O iğne ücretliymiş işte kendı doktoruma sordum evet ücretli dedi baştan konuşmak gerekiyormuş ama o anda kan kaybı olursa zaman olmayabılıyormus beklemeye

Nasıl yanlış anlatmış . Benımde 5 dikişim vardı 1 tanesini bile hissetmedim , uğuşturuyorlar zaten
İğne yapmamışlar ona ücretli istermısın demişler bebek doğduktan sonra oda istemıs gitmiş dısardakılere sormuş doktor vs derken zaman yetmemiş onaylatmaya vs

AA böyle bişey ilk defa duydum . Uğuşturuldu diye kimseye ücret ödemedim . İlk konuştuğumuz tutar neyse o alındı . Bitek epidural vurulsaydı +600 TL alınacaktı . Oda olmadığı için alınmadı

İğne yapmamışlar ona ücretli istermısın demişler bebek doğduktan sonra oda istemıs gitmiş dısardakılere sormuş doktor vs derken zaman yetmemiş onaylatmaya vs
Doğumu nerde yapmış acaba ilk defa duydum böyle bişey
ben medicalpark ta yaptım böyle bi prosedür yok

AA böyle bişey ilk defa duydum . Uğuşturuldu diye kimseye ücret ödemedim . İlk konuştuğumuz tutar neyse o alındı . Bitek epidural vurulsaydı +600 TL alınacaktı . Oda olmadığı için alınmadı
Yok valla 9 sene önce ki doğumu özelde yapmış bırde bende buraya yazdım ki iğne işinı doğum öncesi konuşun ne olur ne olmaz erkenden bılmekte konuşmakda fayda var

Bu hastanenin saçmalığıymış o zaman, doğum fiyat bilgilerini verirken bunun dahil olmadığını söylemeleri gerekirdi. İlk defa duyuyorum bebek doğduktan sonra sorup ücret istediklerini. İnsan can havliyle onun derdine mi düşecek bir de dikiş yapılacaksa sormadan uyuşturmaları gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…