Normal Erkek Arkadaşım Yemeğe Davet Etti

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Merhaba hanımlar

İş yerinden bir erkek arkadaşım beni yemeğe davet etti fakat ben kabul etmedim, ardından sinemaya davet etti yine kibarca reddettim. Benim ilgilendiğim biri değildi, pişman değilim.

Birincisi aklıma şu geldi, eğer bu hoşlandığım biri olsaydı kabul eder miydim? Sanırım yine etmeyebilirdim.. Sanki karşı taraf hazırda bekliyormuşum gibi hemen kabul edersem beni hafif bir kız gibi algılayabilir diye düşündüm.

Siz bu durumda ilgilendiğiniz kişiden yemek teklifi alınca hemen kabul ediyor musunuz, bunda yanlış birşey var mı?

İkincisi; kabul ettim diyelim. Yemek bitene kadar normal muhabbet mi edilir , yoksa erkek hoşlandığını belli eder mi ?kıza teklif eder mi? Yemekte veya o günün sonunda yani?

Yemek teklifinden sonra bu konuda bir beklenti oluşturmak doğru mu?

Hiç erkek arkadaşım olmadı, o yüzden bu konulardan hiç anlamıyorum umarım yardımcı olursunuz..
İyi bayramlar herkese.

Merhaba hanımlar

İş yerinden bir erkek arkadaşım beni yemeğe davet etti fakat ben kabul etmedim, ardından sinemaya davet etti yine kibarca reddettim. Benim ilgilendiğim biri değildi, pişman değilim.

Birincisi aklıma şu geldi, eğer bu hoşlandığım biri olsaydı kabul eder miydim? Sanırım yine etmeyebilirdim.. Sanki karşı taraf hazırda bekliyormuşum gibi hemen kabul edersem beni hafif bir kız gibi algılayabilir diye düşündüm.

Siz bu durumda ilgilendiğiniz kişiden yemek teklifi alınca hemen kabul ediyor musunuz, bunda yanlış birşey var mı?

İkincisi; kabul ettim diyelim. Yemek bitene kadar normal muhabbet mi edilir , yoksa erkek hoşlandığını belli eder mi ?kıza teklif eder mi? Yemekte veya o günün sonunda yani?

Yemek teklifinden sonra bu konuda bir beklenti oluşturmak doğru mu?

Hiç erkek arkadaşım olmadı, o yüzden bu konulardan hiç anlamıyorum umarım yardımcı olursunuz..
İyi bayramlar herkese.

Normal erkek arkadaşım yemeğe çağırsa çıkarım,çıkıyorum da...
Hoşlandığım erkek yemeğe çağırsa tabii ki kabul ederim. Adam nazlandığımı nereden bilsin,istenmediğini sanar,bir daha da yanaşmaz.
Hoşlandığın halde görüşmek istemezsin müsait değilsindir,psikolojin iyi değildir anlarım ama nazlanmak için reddetmek komik bence.
Ben şimdiki sevgilimle ilk tanıştığımızda defalarca reddettim ama naz için değil hayatıma birini koymak istemiyordum. Oysa o kadar aşık olmuştum ki ona ben. O da bunu anlıyordu zaten. Adam beni yavaş yavaş işledi. Sonunda razı etti.
Yemek bitene kadar edilen muhabbet ikinize bağlı. Samimiyetinize,sohbetin akışına vs.

Ne hafif kızı ya... Sen ilk anda teklifini kabul etsen ve yeğeme gittiğin gün boynuna atlasan bi nebze ama sadece olumlu yanıt verince hafif kız olunmuyor. Çok saçma düşünmüşsün. :19:

Yemek sonrası ciddi beklenti içine girmek doğru değil. Sadece anın tadını yaşayıp, iyi iletişim kurmaya bakacaksın. Böyle dar kalıplı düşünceler önünü tıkar. Kendine güvenin olsun biraz.

Son düzenleme:
hoşlandığım biri olsa tabiki kabul ederdim ben
sonuçta bu tür yemek davetleri insanların birbirlerini tanıması içindir
ya sırf hafif kız gibi görünmemek için hayatımın aşkını kaçırıyorsam?
hafif olmak yemek davetini kabul etmekle ölçülmez emin olun.hareketler davranışlar belli eder bunu.

Hepinize teşekkürler ;)
Bu ilkti zaten, ikincisinde beğendiğim biri olursa kabul edeceğim inş:)

Son düzenleme:
Back
X