ipek yaa:)) bu arada ben sana dediğimi okudum sayı varsa eklersin tatlım
Saol canım sayıyı bıraktım. SAol çok teşekkür ederim. Ben akşamları düzenli okuyorum inşallah yerine gidiyordur.
Tekrar saol canım.
bütün tabuların yıkıldı derken :44:
esnektir yırtılmaz
yırtılır kan gelmez
eee ne yapacaz şimdi
Arkadaş nişanlıymış ...Evlilik Hazırlığı yapıyormuş profilinde öyle yazıyor...demek ki o evlilik hazırlığı araştırmalarına zardan başlamış ...tercih meselesi
Arkadaş nişanlıymış ...Evlilik Hazırlığı yapıyormuş profilinde öyle yazıyor...demek ki o evlilik hazırlığı araştırmalarına zardan başlamış ...tercih meselesi
Bence yanlış ifade etti kendini. Tüm doğru bildiklerim yanlışmış meğer demek istedi bence
biraz da destek bekliyor sanki ama hiç duymadığım için öyle bir şey destek olamıyorum arkadaşa
Bence yanlış ifade etti kendini. Tüm doğru bildiklerim yanlışmış meğer demek istedi bence
biraz da destek bekliyor sanki ama hiç duymadığım için öyle bir şey destek olamıyorum arkadaşa
yine bir kızlık zarı konusu....
yeminle şu an cips yiyorum.arkamıza yaslanıp izliyoruz... okypete çekirdekleri getir ben çayı demledimmm..:126::126::126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?