normal kizlik zarina sahip olanlarda kanama olmazmis

bütün tabuların yıkıldı derken :44:
esnektir yırtılmaz
yırtılır kan gelmez
eee ne yapacaz şimdi

Arkadaş nişanlıymış ...Evlilik Hazırlığı yapıyormuş profilinde öyle yazıyor...demek ki o evlilik hazırlığı araştırmalarına zardan başlamış ...tercih meselesi

bütün tabuların yıkıldı derken :44:
esnektir yırtılmaz
yırtılır kan gelmez
eee ne yapacaz şimdi

Bence yanlış ifade etti kendini.” Tüm doğru bildiklerim yanlışmış meğer” demek istedi bence
biraz da destek bekliyor sanki ama hiç duymadığım için öyle bir şey destek olamıyorum arkadaşa

Arkadaş nişanlıymış ...Evlilik Hazırlığı yapıyormuş profilinde öyle yazıyor...demek ki o evlilik hazırlığı araştırmalarına zardan başlamış ...tercih meselesi

böyle böyle anca olur düğüne kadar

mevzu anlaşıldı merkez :102:

Bence yanlış ifade etti kendini.” Tüm doğru bildiklerim yanlışmış meğer” demek istedi bence
biraz da destek bekliyor sanki ama hiç duymadığım için öyle bir şey destek olamıyorum arkadaşa

anlatamadı ki derdi neymiş
tabularım yıkıldı dedi gitti

canııım biz destek olsak ne ??? bizim desteğimizle nereye kadar

Pamuk kız neredesin? Bak herkes burada sana yardımcı olmak için bekliyor.

zar bazı kadınlarda evet esnektir.bi çok arkadaşımki bu şekildeydi... .arkadaşın birinki doğum esnasında fark edilmişti....

Son düzenleme:

ne zarmış arkadaş... kan akıtsa suc akıtmasa gine suc
erkeklerinde kan beklentisi yüksek. erkekli kızlı hucümmmmmmmmmm
biri beni cimdiklese bi zahmet

konu sahibine önerim : eğer meraktan araştırıyorsan kızlık zarından kan gelmeyebilir , gelebilir hatta renkleri bile farklı olabilir derler bunu bu yaşa kadar kesin duymuşsundur ekstra araştırmalara gerek yok diye düşünüyorum....ha eğer bu konudaki araştırmaların, öncesinde yaptığın bir hatayı kapatmak ise bence bu yoldan dön....zira baştan yalan söylediğin adamla aynı hayatı , aynı evi, aynı yatağı paylaşırken yaşayacağın vicdan azabın daha büyük olur diye düşünüyorum....her şeyi evleneceğin insana açıkla o da ok derse evlenin aksi durumda seni ve geçmişini kabul etmeyen adamla hayatını birleştirme bence....hele dikiş nakış olaylarına girme insan eşinin yüzüne bakarken az da olsa onur sahibi olmalı

jinekolog anlatmıştı bana ;zarların çeşit çeşit olduğunu...esnek zarda zarların bi çeşidi...bilmeyen arkadaşlar için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…