normal kizlik zarina sahip olanlarda kanama olmazmis

benim de zarım patlamadı :26:
acaba doğumda mı patladı ki
tüh keşke ebeme sorsaydım

Milletçe ne çok seviyoruz şu zarı he.
Bir zar yaşamı,ölümü,evliliği,boşanmayı,namusu belirliyor.
Bir zara ne kadar çok anlam yüklemişiz öyle.
Hayır şu zara güvendiğimiz kadar kendimize güvenseydik emin olun her şey daha farklı olurdu.
Hayır yani vücutta fonksiyonu bile olmayan bir doku parçasına destanlar yazılıyor. Pes, pes,pes...
Merakta mı etmeyelim demeyin lütfen, inanın merak ettiklerimiz genellikle kişilik yapılarımızı ele veriyor.
He bu arada konu sahibi, bunla ilgili bir sürü döküman sitelerde hazır zaten. Buradan sormana bile gerek yoktu. Birileri senden önce merak etmiş zaten.
Not: Cımbız geliyor cımbız şifreyi çözen anlar

Son düzenleme:
Zar patlaması ne yahu, ne itici kelime bu böyle.. Yazmıyordum böyle konulara yazdırdınız sonunda. Zar patlaması

hadi gözümüz aydın zar bitti şimdi sıra fanteziye gelmiş yeni topik var gördünüzmü

Kanama olur olmaz, bu zarın yapısına ve ilişkiye göre değişir de her gün zar konusu açmaktan bıkmadınız mı ben onu merak ediyorum

Herkes kendi yaşantısından yola çıkacağı ve kendi doğrularına göre yorum yapacağı için aradığın cevabı burada bulamazsın. Buna ancak jinekologlar cevap verebilir. Böyle konulara takmaktansa zihnini açıp, her şeyin bundan ibaret olmadığını gösterecek şeyler oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…