Herkese selam.
Geçen haftasonu arkadaşımın doğum gününde bi' barda toplandık kalabalık bir gruptuk.Arkadaşımın sevgilisinin arkadaşı da geldi yanımıza,nasıl oldu bilmiyorum ama çocuğa ilk görüşte düştüm...
Tanıştık orada biraz muhabbet ettik,hiç yılışık bi çocuk değildi çok saygılı efendi.Instagramını istedim,takipleştik fotoğraflarımı falan beğendi.
Tanıştığımız günden 1-2 gün geçtikten sonra ortak arkadaşımıza beğendiğimi söyledim.O da çocukla konuşmuş,çocuk da beni beğenmiş..Dün topluca buluştuk,yine gayet güzel muhabbet ettik,ilişki istediğini ama güvenmenin çok zor olduğundan falan bahsetti,ben de onayladım onu.Ayrılırken arkadaşca sarıldık,yine görüşürüz dedi. eve geldim,
şimdi problem şurada ki,çocuk numaramı almadı,instagramdan da yazmadı..
Ama ben dünün çok güzel geçtiğini düşündüm,sizce bu akşam haftasonu planın var mı? gibisinden bi mesaj atmalı mıyım?Arkadaşlarım yazma diyor,ama erkek tarafını beklemek de istemiyorum açıkcası.
Bu arada ortak arkadaşımıza onun neler düşündüğünü soramadım,arkadaşımın şu sıralar büyük problemleri var,telefona bakamıyor bir de kendi derdimle kafasını sıkmak istemedim.
Sizce isteseydi numaramı alır mıydı? Yoksa ağırdan mı almak istiyor,bi dahaki toplu buluşmayı falan mı bekliyor?
Ne yapsam..