benim sorunum misafirlikle ilgili şöyle ki ; bir kaynım bir görümcem var ıkısı de evli, gorumcemle farklı sehırlerdeyız kaynımla aynı sehır hatta su an yan bınamızda gıbı. 4 yıllık ewlıyım gectıgımız 3 yıl boyunca kaynımlar arabayla 25 dakıka falan mesafedeydıler bu sene yan bınaya tasındılar ve kucuk bı cocukları war 8 yasında erkek super yaramaz ve saygısız nbı cocuk. 1 sene boyunca kaynım eltım we oglu her hafta sonu 2 gun bızde kalıyolardı keyfı olarak,hafta ıcı de cannları ısterlerse aynen. sonnra dogum yaptım yalnız basımayım kayınwalıdem war ama kaynımlarla beraber neyse bu sefer kayınwalıdem her hafta sonu esımın yegenını de alıp 3 gun bızde kaldı.. bırakın yardım etmeyı cocugun ısteklerıne yetısemıyodum.. bu arada bana sureklı gaz wermeler ıste cocuk senı cok sewıyo hep gelmek ıstıyo falan fılan.. oyle kı dogum yaptım amelıyathaneden odama getırdıler bı baktım gene bu cocuk, ben canımın derdındeyım o bagırıyo cagırıyo falan.. bıktım kısacası... sımdı yan bınaya tasındılar cocuk gene haftasonları bızde kalıyo 4 haftadır boyle...
esımle defalarca konustum bu kalma olayı normal degıl dedım, luzumsuz dedım, yan bınada oturuyolar ne zaman ısterlerse gelıp gıtsınler ama kalmak neden dedım... amcasının ewı ne ısterse yapar gıbı bı cewap aldım her seferınde. kı kaynımın we eltımın bızde kalmalarını da normal karsılıyo kendısı..
sırf boyle dusundugum ıcın esım bana bencılmısım gıbı dawranıyo onları ıstemedıgımı dusunuyo, halbukı herkes sınırını bılse bunları konusmaya hıc gerek kalmıcak...
sızce normal mı bu durum? napsam ne desem de kendımı anlatabılsem?
ben calıstıgım ıcın gunduzle ılgılı planım olmaz da mesela suan ısteyım eltım de ogluyla bızdeymıs.. gorgu we saygı faktoru bence. ew sahıbı yokken ne ısın war orda dımı.. cok kez ewe geldıgımde hepsını bızde buldum... aynen oyle masraf yapmazlar ewlerınde ewe bı gelırım dolçapta bısey kalmamıs... esım ewın buyugu ewet ama yanı bızı acıkca kullanıyolar esım destek olmadıgı ıcın oyle kalıyorum ıste
bu sene kayınwalıdem ewde ewet oncekı senelr mesela kayınwalıdem mısafır gelıyo bız de cıkıcaz dıyelım tamam sız cıkın dıyo (!!!) sonra gerı geldıgımızde bı bakıyorum hepsı bızde herbırı bı koltuga uzanmıs banyoda cocugu yıkıyolar ws... offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?