bu sene kayınwalıdem ewde ewet oncekı senelr mesela kayınwalıdem mısafır gelıyo bız de cıkıcaz dıyelım tamam sız cıkın dıyo (!!!) sonra gerı geldıgımızde bı bakıyorum hepsı bızde herbırı bı koltuga uzanmıs banyoda cocugu yıkıyolar ws... offfffffff
eltım yarım gun calısıyo 11 de falan ewde oluyo
ben yapıyodm onlar kırletıyodu ben calısmazken eltım sabah bızden ıse gıderdı pıjaması yerde ayagından cıkardıgı gıbı dururdu, 9 aylık hamıleydım hala ben yapıyodum salak gıbı.. sımdı calısıyorum ya yemeklerı ben yapıyorum temızlıgı genelde kayınwalıdem yapıyo.. oyle tabı benım yaptıklarım gorunuyo mu sankı.. bı ornek werıyım benım yemeklerımı cok begendıklerını soylerler cok cesıt yaparım bı de. ngorumcem baska sehırde geldıgınde canım da cıksa yemegını eksık etmem . sımdı ew aldık tasınıcaz ewın karsısında kebapcı war, kayınwalıdem dedı kı ıyı barı gorumcen gelınce ac kalmaz barı burda yer!!! ne zaman ac kaldı dedım, ısten geldım cocugumla ılgılenmeden yemek yaptım kı ıkınız de butun gun ewde oturdunuz dedım.. kaldı kı dedıgım gıbı 9 aylıkken bıle boyleydı, butun gun oturup benen beklıyolardı.. sımdı de boyle dıyo! tabıkı gorunmuyo bılıyorum..
bende hep yemek yapardım kaynana bizde olduğunda sonra bütün evli bekar bizde toplanırdı ,tabi kızım küçüktü o vakit sonra bu bekarlar evlendi ki geçen biz geleceğiz diye eşim küçük kaynına akşamdan tel. Haber verdi ki bebek oldu hediye vereceğiz akşam evlerine geldik ne bir meyva ikramı nede sıcak yemek yapılmış akşam,akşam önümüze kahvaltı konuldu ki biz başka ilde oturuyoruz vallahi bu karşılamdan sonra ben kendi emeklerime acıdım ! Değmezmiş yaptıklarım onlara!
iyi olmana sevindim artık bende bana kim değer veriyorsa öyle davranacağım hep verici olmak aptallık ve takdir görmüyor, neyse seninkinler hatalarını anlamışema canım ben tam tersini yaptım.nişanlılıkta çok canımı yakmışlardı evlenince hayırlı olsuna geldiler çok basit şeylerle geçiştirdim.ondan sonrada eve kabul etmedim çalışmam lazım evde diye.görümcemle dışarda cafede buluştum falan.sonra anladılar hatalarını hadlerini biliyolar artık o yüzden yavaş yavaş bişeyler yapmaya başladım bende.bakalım şimdilik iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?