normal mi bu şimdi?

evlilik zor zanaat ne diyeyim.vallahi bende çok şeyler yaşadım.daha 1,5 yıllık evliyim.önceleri yaşadıklarımı hep içime attım.ama böylesi en kötüsü kendi kendimi yedim .tabi o da yetmedi kocamın başının etini yedim.niye öyle yaptılar niye böyle yaptılar.anam valla ömrümden ömür gitti hem kendime ettim hem kocama hem de evliliğme.onlara ne oldu hiçbirşey.sonra taktik değişti oturdum kaynanamla konuştum.niye bunları yaptınız.kayınpederim böyle yapıyor sen uyar beni yüz göz etme dedim.açtım ağzımı yumdum gözümü içimdekilerin hepsini kustum.şimdi herkes yerini biliyor
valla canım sana tavsiyem hiç içine atma kocanın boşuna başının etini yeme.o onun ailesi öldürsen kötü laf etmez çünkü benimki de öyle.sen bu konuyu kendin hallet.lafını çekme tavrını koy.tabi doğru olan eşinin konuşmasıdır ama hayatta yapmaz.kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok.ayyy gene çok sinirlendim.yaşadıklarım aklıma geldi:2:

ben olsam aynısını yaparım bende gider onlarda kalırım ee geçen hafta siz kaldınız bu hafta sıra bizde diye şakaya vururum gidincede yardım ediyormuş gibi görünürüm kocamın yanın ama yardım etmem... bak gör bi süre sonra sırf sen gitme diye onlar gelmicek... ayrıca böle saçmalık olmaz resmen kullanıyorlar...

arkadaslar sen de gıt kal gorsunler dıyosunuz anlıyorum ama su war yanı ben bu kısılerden oylesıne bıktım kı onlarla bırarada olma ıhtımalı benı gerıyo.. towbe yarabbım cocugun da sucu yok ama cocuktan bıle sogudum ya ne kadar sewerdım halbukı..

anlaşılan eşin bu durumdan zerre kadar rahatsız değil zaten çoğu erkek kadınları anlasaydı dertmi kalırdı be canım.eşini ikna etmekten başka çaren yok bence.

malesef kı esım bu durumu cok normal goruyo, sorun da bu zaten.. artık bellı ettıgım ıcın rahatsızlıgımı, kayınwlıdem falan sureklı bı ıma halınde.. benım zoruma gıden asıl mesele 'sen ne dusunursen dusun ,bız kendı bıldıgımızı okuruz sana mı sorcaz' tutumu..

Arkadaşım istemiyorsan küs eşine. As suratını konuşma yani bunu da mı biz öğretcez.Bunu da takmazsa al çocuğunu git annenin evine biraz kafa dinlemek istiyorum bir süre ailemde kalıcam de. Anlasın kocan da hanyayı konyayı.

herhalde rahatsız oldugum bı durunmdan bahsederken kahkahalar atmıyorum, surat da astım tartıstım da guzellıkle de konustum..amna zıhnıyet aynı..
buyuk konusmak ıstemem ama cocugumu alıp annemın ewıne gıtmem sadece donussuz durumlarda olur benım gozumde, oyle cocugumu alıp gıdıp ewlılıgımı yalama yapamam...
esım o kadar dıretıyo kı kendımde anormallık noldugunu dusunup o yuzden konu actım, we tabı esıme nasıl anlatabılırım dıye sormak amaclı...
ha bır de uslubunuz cok şirin:) ögretebıleceklerınıze acıgım...

bence hafta sonları eve başka misafir cağır, bide annen müsaidse sana yardıma çağır cocuk için, onlar geldğinde surat as, cocuk biraz toparlanınca sen her hafta git kal, onlar bıkana kadar bakalım daha geleceklermi ?? orya giidnce bi bardak su dahi getirme herseyi onlardan bekle banyoya gir temizlemeden cık vallahi yap bunları :)) kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm :)) ay sinir oldum eltini dövmek istiyomm :))

Canım kusura bakma biraz sert yazmışım:) Ancak bazı insanlara anlatamazsın bazı şeyleri. Ucunda tehdit olmazsa harekete geçemeyen ana kuzularından belli ki eşin. Kaynanan kızarsa da bakıcı tutarsın napalım. Bakıcı tutmaya parasal olarak gücüm yetmez diyorsan o zaman çocuk kreşe gidene kadar yeğeni çekeceksin gibi gözüküyor. Eltinden çekiniyor galiba kayınvaliden onların yanında kalmak zorunda olacağını düşünüyor olabilir ilerde ve eltinin gönlünü hoş tutmaya çalışıyor olabilir.Maddi gücü varsa en doğrusu kayınvalidenin kendi ayrı evine çıkması tabi bence.

zaten onceden onlara gıttıgımde hıc yerımde durmuyodum, sımdı yerımden kalkmıyorumn:))
bı de malesef bunlarda soyle bısey war bıze bı mısafır gelse hemen onlar da cagırılmalı, ıste garıp bı zıhnıyet..
bı de su war ben bu durumu olumlu sonuclandırmaya calısırken esımle aramı bozmak ıstemıyorum, yoksa ewı basına yıkarım esımın ama (elı sopalıyımdır bıraz ) konu kardesı olunca hassas dawranmak durumunda kalıyorum..

of of bırsuru sey yazmıstım sılındı yaa..esımı tehdıt etmeyı hıc denemedım pek tarzım dııl, aklına yatsın anlasın benı we bı daha bu gıbı durumlarda buna paralel dusunebılsın ıstıyorum.. cok sey ıstıyorum galıba... kayınwalıdemn guzel bakıyo bı de bebegım cok kucuk baska bırıne bırakabılır mıyım bılmıyorum..kayınwalıdem eltımden cok cekınır, kaale almıyorum der sureklı kawga ederler gelır bana aglar.. gecenlerde dedı kı senın kızın krese baslasın eltınlerle aynı ewde oturmak ıstıyorum...orası benı ılgılendırmez tabıı.. sımdı haftaya tasınıcaz bız, uzak bıraz ama yurume mesafesı bakalım ordakı duruma gore konusucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…