zaten dıyorum .... benım cocugum sayılır... ıste boyle ıkı cocuk olmuyo dıyorum.. anlıyolar we ne dusundugumu bılıyolar ama ıste esımın tutumu bu oldugu surece hıcbısey yapamıyorum kafayı yıcem.. kayınwalıdem bızde kalıyo sımdı ( ben calısıyorum bebegıme bakıyo) cocuk bıze gelıyo kalıcam dıyo kayınwaldemde ben ızın werdım kal dıyo.. ya kendı ewımde soz hakkımı elımden alıyolar.. o saatten sonra ne yapabılırım hadı kalk gıt mı dıcem cocuga... offf esımı ıkna edebılmem lazım ama nasıl..
Arkadaşım istemiyorsan küs eşine. As suratını konuşma yani bunu da mı biz öğretcez.Bunu da takmazsa al çocuğunu git annenin evine biraz kafa dinlemek istiyorum bir süre ailemde kalıcam de. Anlasın kocan da hanyayı konyayı.
Canım kusura bakma biraz sert yazmışım:) Ancak bazı insanlara anlatamazsın bazı şeyleri. Ucunda tehdit olmazsa harekete geçemeyen ana kuzularından belli ki eşin. Kaynanan kızarsa da bakıcı tutarsın napalım. Bakıcı tutmaya parasal olarak gücüm yetmez diyorsan o zaman çocuk kreşe gidene kadar yeğeni çekeceksin gibi gözüküyor. Eltinden çekiniyor galiba kayınvaliden onların yanında kalmak zorunda olacağını düşünüyor olabilir ilerde ve eltinin gönlünü hoş tutmaya çalışıyor olabilir.Maddi gücü varsa en doğrusu kayınvalidenin kendi ayrı evine çıkması tabi bence.