Normal mi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Haftasonu sabahın köründe aranır mi evli bir adam ama eşim guzellikle hallolsun dedikçe, iş iyice sarpa sarmaya başladı.

Peki esiniz bu partide bos zamanlarinda yoneticilik yaptigina gore, demek ki bas yonetici o degil.. Cunku bas yonetici olsa, hobi gibi bos zamanlarinda degil de, surekli orada calismasi gerekmez mi.. Bence esiniz bu yoldan devam etsin, mesela kadina desin ki: 'X hanim kusura bakmayin ama ben ailemden ve isimden dolayi genellikle musait olamiyorum, siz bundan sonra bu tarz konulari bas yoneticiyle gorusun bence' desin. Bu sayede topu bas yoneticiye atar ve kurtulur diye dusunuyorum. Bence en mantiklisi bu..

Yeterince yüzsüz insan tanıdım, bakın siz hala kadın şöyle kadın böyle diyorsunuz. Kadını unutun. Evinize hırsız girdiği zaman hırsızın ne kadar yetenekli ve çevik olduğunu söyleyip vahvah mı edersiniz yoksa evinizin güvenlik önlemlerini mi artırırsınız? Eşiniz sınırlarını yükseltecek hepsi bu. Eğer insanlara sınır koyamıyorsak bu sorunu sınır koymayı öğrenerek aşarız çünkü yüzsüz yüzsüzlüğünü yapacak, tıpkı hırsızın alçak duvardan atlayıp eve gireceği gibi.

Hep muhalefet gördüğünüz kısım, direkt olarak insanları zan altında bırakmaktan kaçınmamdan kaynaklanıyor. Ne mutlu bana.

Kadın eşinizle konuşur ve mesajlaşırken; nasıl siz eşinizin yanı başındaysanız, onun kocasının da yanı başında olabileceğini hiç düşündünüz mü ?

Güzel örnek ancak, arama dese direkt, parti içi işler var. Bunu yapamaz. Rahatsız olduğunu belli ediyor zaten. Bakın, az önce aradım, falanca aradı mi dedim evet dedi yolda aradı yine. Açtın mi dedim hayır dedi. Watsapptan yazmış ama. Konu neymiş, konu yine yüz bin kere tekrar ettiği parti şöyle.parti böyle oradakiler şöyle böyle. Eşim cevap vermemiş. Okumuş geçmiş. Çoğunlukla da böyle.yapiyor.zaten. ama şu var ki, kadın şuan zaten orada ve eşim de oraya gidiyor. Ne kadar mesafe koyabilecek ki. Karar almış, sadece hafta sonları gelecekmiş.

İlk söylediğime geri geliyorum: Senin çocukla zor oluyor, bırak bu işleri çocuk büyüyünce yaparsın gibi bahaneler ile karşıdakinin anlamasını beklemek yerine parti ile ilgili çok ciddi bir durum olmadığı sürece aranmak istemediğini belirtmek faydalı olabilir. ya da ikinci bir hat alsın partide geçirdiği süre dışında kadının bildiği hattı kapatsın ve özel numarasını partidekilere vermesin. Bu arada yıllarca bir partide her türlü insanla muhatap olmuş biri olarak konuşuyorum.

Siz en iyisi cocugu için okula konuşmaya giden veliler gibi duruma müdahale edin baksaniza kocanız sınır koyamıyor

Benim babamda 3 seçim milletvekili adayı oldu. Bu particilik işleri aşırı fanatizm. Birbirlerini dava arkadaşı olarak görüyorlar. Bahsettiğiniz kadın kocasıyla beraber siyasetin içindeymiş. Bakın geçmişten günümüze siyasetcilere. Hep eşleri destekler, yanlarında gezerler.
Seçimde yaklaştı. Ben bu kadının aramalarını coşkulu olmasına bağlıyorum. Bence siz tanışın. Niyetini kendiniz görürsünüz.

Konunun başından beri yazan birçok arkadaşa cevap veremedim, lütfen kusura bakmayın. İki çocukla zor.oluyor, ev curcuna. Sakin kafayla okuyup tekrar düşüneceğim neyi yanlış yaptığımızı.

Anneliğin sorgulamak pek size düşmüyor. Siz sadece eşinizin aranması kısmı ile ilgilenin. Anne ve çocuk arasındaki ilişki sizi ilgilendirmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…