Normal mi bu

madambella

Az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
374
543
53
İyi geceler bayanlar.
Sizden tüyo istiyorum. Sizin tecrübelerinizi, yaptıklarınızı, ve aldığınız tepkileri merak ediyorum. Bana tavsiyeniz ne olur? Bende mi var bi sorun acaba diyorum. Sorun şu ki ben eşimden beklediğim ilgiyi alamıyorum. Biz bir seneyi aşkın evliyiz çok severek evlendik ve halada çok aşığız bunu hissediyorum. Eşim beni hiç bir şekilde sıkmıyor istediğim gibi yer içer harcama yaparım, beni sever biliyorum dışarda elimi tutar, benimle seve seve alışveriş yapar hiç sıkılmadan saatlerce kabinimin önünde bekler, boş zamanını hep benimle değerlendirir kendi arkadaşlarıyla ayda bir ya buluşur ya buluşmaz, kararlarımı destekler, kimseye söz ettirmez, kısacası herşeyimle arkamda duran bir adam. Evde kendisi titizdir evi dağıtıp geçip oturmaz, dağınıklık görse düzenler ama ben 'bana yardım edermisin', 'ben süpüreyim sen sil', 'sen masayı topla ben bulaşık yıkayım' veya 'bugünde yemeği sen yapsan' tarz konuşmalar geçince dellenir, bir işin ucundan tutmak istemez. Bu işlerin benim görevim olduğunu düşünür biraz o 'ben erkeğim' zihniyeti var yani. İş inada biner sırf dedim diye asla yapmaz geçer oturur bide çay ister.
Ondan hariç bir başka yakındığım konu ise şu; durduk yere öpmez, sarılmaz, seni seviyorum hele hiç demez anca ben dersem karşılık verir. Oysa bende tam tersi tıpkı kedi gibi ilgi ile beslenirim sevgiye muhtaç hissediyorum kendimi gelip gidip ilgi göstersin istiyorum. Fakat eşim hiç sevgisin göstermez. Pek sevmez öyle aşkım cicim olmayı ne var ara sıra çiçek alıp gelse bi sürpriz yapsa bi romantik olsa. Yok. Yok arkadaş hiç bir şekilde romantizm yok 14 şubatı ayda yılda bir gördüğü arkadaşıyla geçirmişti. Gerisini siz düşünün Evliyken ilk sevgililer günümüzdü ve ben evde tek başıma gece yarılarına kadar onun yolunu gözledim bi çiçek bile getirmedi eve güp diye içime oturdu onu hala umutamıyorum. Bazı hareketleriyle gösterir sevdiğini ama bazen maçoluğu tutar. Zaten sözlü hiç bir şekilde sevgisini göstermiyor birde maçoluğu tutunca iyice kendimi sevilmiyormuşum gibi hissediyorum. Ben napıcam kendimi düzeltmem mi gerekiyor çok mu fazla bişey istiyorum? Ben mi bencilim acaba merak ediyorum bayanlar olarak hepimiz sevilmek istemezmiyiz? Var mı bunun bi çaresi bi tüyosu? Ne yapmam lazım acaba fikri olan yardım etsin lütfen.

Biraz karışık oldu ama kusuruma bakmayın

Sevgiliyken de boyle miydi?
Benimki suan hep temas etmek ister yani oturuyor olsak bile illa bi koluma ellerime yuzume dokunmak ister sarilir kedi gibi sever yani. Benimde hosuma gidiyor. Evlenince degisir mi yoksa? Evlenmeden de ayni miydi sonrada mi oldu

Bana gayet normal gibi geldi bilemedim
Eşiniz sevgisini sarılarak öperek ifade edebilen bi aile ortamında büyümediyse ondan kaynaklanıyor olabilir bu yönden. Maçoluk deseniz zaten her erkekte birazda olsa var illaki. Bissürü de iyi yönleri varmış işte Allah başka dert vermesin

Benim sozlumde ayni anlattigin gibi bir insan. Cok sever bilirim ama söz ile bunu belli edemez. Bende senin gibi kedi modundayim. Geçen ikimizinde rahat oldugu bir sekildeyiz diyeyim :) sohbet ediyoruz o arada :) bu konuyu konuştuk. Aslinda uzun yillar beraberiz ama bana dedigi cevap ben ailemden boyle sey gormedim alismadim dedi. Oyle güzel sozlere felan. Aliscak gibide degil cani sagolsun ben onun yerinede zaten konuşuyorum. Ayrica ozel gunleri atlamaz. Dogum gunume 1 ay var kendisi 6 ay önceden plan yapar kafasinda. Oyle seylerde hakkını yemiyim. Bence seninde esin alismamis olabilir.

Eger siz calismiyorsaniz bir nebze hak verebilirim ama çalışıyorsanız ev isini sizin isiniz olarak gormesi kesinlikle kabul edilemez. romantiklik isini bos verin

benim esimde ilk dogum gunumde elime fatura tutusturmustu al dogum gunu hediyesi diye sozde saka yapmisti beklentiler hep ayni ama sanirim cogumuzda hayaller ve hayatlar sozu gecerli

Sevgilimde cok az 1% romantiktir.. ORMANTIK bana bir cicek bile almamistir simdiye kadar, ODUN iste.. bazen odundur, bazende romantikligi tutar.. bana cicek al dememle alacaksa hic almasin, cicegin sapini getirsin ondan daha iyi .. bende ilgiyi severim, kim sevmezki ilgiyi, hangi kadin sevmez..

sevgiyi ifade ediş biçimleriniz farklı.
Bu tamamen bununla alakalı bir konu.

Evlenince bireyler karşılıklı sorumlulukları sevdiği insanı mutlu etmek adına yapmalı.
Senin için bulaşık yıkaması gerekiyorsa yapmalı aslında. Fakat yapmıyor çünkü anne ve babasından gördüğü evlilik rol modeli o değil. Babası yapmıyordu oda yapmıyor.

Bir kaç bir şey okuyarak düzeltilecek şeyler.
Çok geç oldu sabah açsaydın bu konuyu daha ayrıntılı yazardım :)

Ya bilmek istiyorum yazarsan seve seve okurum canım :) ama babası öyle değil babası çok romantik keşke onun kadar romantik olsaaaa :)

Son düzenleme:
İşte insanoğlu biraz nankör oluyor buldukça bunuyor.bacım sen ne arıyosun sorması ayıp. Yani ev işlerine yardım etmek zorunda degil zaten hasta falan olsan neyse.burda milletin ne kocaları var ac ta bi oku istersen.kocanın elini.hiç bırakma

Canım işte sorun orda ben hasta da olsam eğer ağızımdan öyle bi istek çıktıysa asla ve asla yapmaz. Şımarıp herzaman iserim diye ödü kopuyor

Canım işte sorun orda ben hasta da olsam eğer ağızımdan öyle bi istek çıktıysa asla ve asla yapmaz. Şımarıp herzaman iserim diye ödü kopuyor
Yardım isteyince ve o yardımı görünce şımarmaz ki insan, hayat müşterektir tezini savunurum hep, kadın süpürüyorsa erkek silmeli, bu erkeği kılıbık, kadını şımarık yapmaz, eşiniz işyerinde kendisinden yardım isteyen bir arkadaşına yardım etmiyor mu? Mutlaka işle alakalı bir yardımı oluyordur, evde eşine neden yardım etmesin ki, tatlı dille zamanla yardım etmesini sağlarsınız bu aşılabilir bir sorun.

Sevgi sözcükleri duyma konusunda da sizi anlıyorum, insan sevildiğini duymak ister, ben duymak isterim, bana seni seviyorum aşkım, birtanem demeli, benle her istediğimi yapması başka sözleriyle beni sevdiğini hissettirmesi başka, erkekte bunu ister, hangi erkek eve geldiğinde hoşgeldin aşkım deyip yanağına öpücük kondurulmasından haz duymaz?

Evlenene kadar aşkım aşkım evlendikten sonra seni seviyorum da ne evlendik ya işte diyen erkekleri kovalayasım geliyor, öyle 14 Şubat vb günlere önem vermem, çiçek almasın ama aşkla bakmalı seni seviyorum demeli.
Maçolukta nedir? Aşkım deyince kınayıp ayıplayacaklar mı?
Eşinize sevildiğinizi duymayı istediğinizi söylediniz mi? Duygularınızı konuşun onunla, hislerinizi olduğu gibi anlatın, söylemeye çekiniyordur belki, söyleyemiyorsa küçük notlar bıraksın size, seni seviyorum, aşkım, birtanem, hayatımın anlamı, yüreğimin diğer yarısı gibi, gerçekten çok motive ediyor böyle şeyler.
O sarılmıyorsa siz sımsıkı sarılıp seni seviyorum deyin, eve geldiğinde hoşgeldin birtanem deyip öpün, belki zamanla sizden gördükçe karşılık verir.

Ellerinize sağlık bak ne güzel anlatmışsınız. Donunda beni anlayan çıktı.
Eşim çekinmiyor kendi ihtiyaç duymadığı için aklına bile gelmiyor. Ona açık açık anlattım bu sözcükleri karı koca kullanmayacakta kim kullanacak? Ara ara hatırlatma yapıyorum her defasında haklısın der o gün zorlar kendini bir iki söyler sabah uyandığımızda sil baştan. Kendisine de söylüyorum her dakika söylemesine gerek yok ara sıra sözcükleriyle aşkını hatırlatsın hiç yoksa akşam bi gelsin yanıma sarılsın bi öpücük kondursun evde yaptığı küçük yardımlarıyla bile ifade edebilir ama içinde yok o tarafı hiç düşünemiyor aklına bile gelmiyor beynine girip o eksik tarafı doldurasım geliyor

Aileden veya yapısal sevgisini farklı yaşıyor demekki o yüzden onu değiştiremezsiniz uğraşsanız bile yapay durur.ama şu maçoluk ve ev işi konusunu çözseniz süper olur sadece kadının görevi değşl yani keşke anlasa...

Keşke anlasa KEŞKE anlatabilsem o konuya duvar örmüş bende ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok güzel yemekler yapar herşeyin en güzelini yapar yemeklerini överler ama bana bi nasip olmadı olmayacakta gibi görünüyor.

Ha hergün yapsın ben oturiyim o dolansın demiyorum ayda bir birlikte mutfağa girsek o bi taraftan uğraşsın ben bitaraftan uğraşiyim isterim yani

Bizim kp dünyanın en yardımcı kocası,herkesin dilindedir kv olan düşkünlüğü....Bu yüzden hanım köylü olarak çocukları arasında bir yakıştırma yapılıyor;şu an eşim de o yolda ilerlese de bazı şeyleri bile isteye yapmadığını düşünüyorum çünkü ona göre aşırısı hanım köylülük,bunun farkında olduğumu bilmiyor ama az kaldı :))))Yani insan ailesinde ne görüyorsa ya birebir aynısını yapıyor yada değiştirerek,yanlış olduğu yönlerini düşünerek hareket ediyor bence...Ama cidden maya sözcüğü doğru benzetme;mayası öyleyse aynısı oluyor zamanla.....

Zamanla mayasın dönüyorsa iyi valla babası acaip romantik sevgi sözcükler havalarda uçuşuyor bazen evi de süpürür tuvaleti de yıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…