Normal mi bu

Eşiniz sevgisini zaten davranışlarıyla gösteriyor hanımefendi Allah aşkına dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz illa anlamadım. Daha ne yapsın adam. Bazıları için sevgililer günü saçmadır hem ne yani sevgililer günü kutlayınca mı sizi seviyor olacak. Her istediğinizi yapıyormuş zaman geçiriyormuş elinizi bırakmıyor sizi savunuyor daha ne olsun ki. Hem dağınık olmaması bile iyi yani. Her dakika seni seviyorum demesine ne gerek var. Benim eşimde çok fazla yılışır çok der seni seviyorum diye bir süre sonra inanın sıkıyor sürekli karşılık verme ihtiyacı hissediyorsun tamam biliyorum diyorum ben öyle değilim mesela işte sık sık demeyi sevmem.

eşlerinizi kafanızdaki şekle sokmayın adam iyi bir eş eksikleri olacaktır sizde olduğu gibi
her dert böyle olsun be güzelim

eşiniz anlattığınıza göre sizi çok seviyor ama erkeklerin genel olarak kendi yapılarında fazla ilgi göstermek yok ne yazıkki bence buna takılmayın sevgililer günüymüş vs sevdiğiniz insanla birlikteyseniz eğer böyle küçük şeyleri dert etmeyin bence.
güzel vakit geçirip huzurla uyuyorsanız çiçekmiş , hediyeymiş ilgiymiş çokta önemli değildir.

benim eşim ilk evlendiğimiz zamanlarda öyleydi. hiç nir işe dokunmaz yardım etmez. kavga ederdik. hep. sonunda ben de yapmayı bıraktım yoruluyorum sabah işe giderken uyanamıyorum diye . evi b*k götürünce mecbur yardım etti. şimdi herşeyi beraber yapıyoruz.yemeği bile

Sevgisini aslinda ifade ediyor sizde bunu biliyorsunuz. ancak siz sizin istediginiz sekilde ifade etsin istiyorsunuz.
Bu konusularak çözülür mu bilmiyorum..sevgililik ve nisan döneminizde nasildi?
Nikahtan sonra sevgi sözcükleri cicekleri eksildiyse simdi ne degisti diye sorabilirsiniz..ama önceden böyle ise böyle kabullenmissiniz zaten..

Önce ayrı şehirlerdeydik çok nadir görüştük götüştüğümüz zamanlar romantik olurdu tabi çünkü baya bi özlüyorduk birbirimizi. Bu yüzden dikkatimi çekmedi ama şimdi hergün birbirimizi görüyoruz özlem felan olmuyor benden sıkılıyor gibi hissetmeye başlıyorum ara sıra sevgisini göstersin istiyorum açıkcası. Çok zor bişey olduğunuda düşünmüyorum ince düşünemiyor hiç

kötü bir durum...hayatınızda gül gibi biri var siz gülü görmek yerine ufak dikenini görmüşünüz...yanlış yerden bakıyosunuz...bence güle bakın.

aynı benim eşim sunu bilki asla degişmez
cok guzel huyları vardır cok iyi biridir ama asla romantik bir insan degildir asla
9 yıllık evliyim sen düşün aynı aynı

Biz bes yil farkli sehirdeydik. Sekiz yildir da beraberiz. simdi nisanliyiz. 17 yasindan 25 yasina.. o zaman da romantik degildi simdi de degil :)
Ama her zaman bana verdigi degeri gösterdi. bunu bir cicekle hediyeyle değil farkli sekillerde gosterdi.
EVlenince de beklemem o acidan..

hayatta hiç bir şey dört dörtlük olamaz bence eşinizin değerini bilin

genelde tüm erkekler böyledir ev işi yapanı nadir görülür.hala aşığız diyorsanız birbirimize demekki size gösterdiği bir şeyler varki bu duyguyu hissedebiliyorsunuz.beklenti çok fazla olmamalı bence beklenti fazla olunca işin içinden çıkılamıyor bana göre.

noktasından virgulune benim kocam...

ve benı anlatan bır konuç.....yorumları dıkkatrlıce okuyorum zıra verecegım bır akıl yok :) aynı dertten muzdarıbım...

ama ne konular var...okudukça eve gıdıp kocama yapışıyorum ..o yuzden o konuları oku derım.ayrıca kocan senı gercekten cok sevıyo.bak benım kı alışverıste varya krız gecırır, kii benım alısverısım 1 saati asla gecmez.baksana senınkı ses etmıyo.bu bıle ne kdr sevdıgını gostermez miiiiiiiiiiiiiyy

Ortalama erkek tipi benim eşim alışverişte saatlerce gezer sesi çıkmaz ev işi yapar çocuklara benden fazla bakar ama gel gör ki 6 yılda 1 kere çiçek aldı o da istemede ama ben odun esanslı parfüm çok aldım hediye kesin ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…