- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi madambella
-
Önce ayrı şehirlerdeydik çok nadir görüştük götüştüğümüz zamanlar romantik olurdu tabi çünkü baya bi özlüyorduk birbirimizi. Bu yüzden dikkatimi çekmedi ama şimdi hergün birbirimizi görüyoruz özlem felan olmuyor benden sıkılıyor gibi hissetmeye başlıyorum ara sıra sevgisini göstersin istiyorum açıkcası. Çok zor bişey olduğunuda düşünmüyorum ince düşünemiyor hiçSevgisini aslinda ifade ediyor sizde bunu biliyorsunuz. ancak siz sizin istediginiz sekilde ifade etsin istiyorsunuz.
Bu konusularak çözülür mu bilmiyorum..sevgililik ve nisan döneminizde nasildi?
Nikahtan sonra sevgi sözcükleri cicekleri eksildiyse simdi ne degisti diye sorabilirsiniz..ama önceden böyle ise böyle kabullenmissiniz zaten..
Bence eve çiçek getirmeyen erkekler aldıkları çiçekleri yolda yiyorlar. Malum genlerinde ö..zlük var
aynı benim eşim sunu bilki asla degişmezÖnce ayrı şehirlerdeydik çok nadir görüştük götüştüğümüz zamanlar romantik olurdu tabi çünkü baya bi özlüyorduk birbirimizi. Bu yüzden dikkatimi çekmedi ama şimdi hergün birbirimizi görüyoruz özlem felan olmuyor benden sıkılıyor gibi hissetmeye başlıyorum ara sıra sevgisini göstersin istiyorum açıkcası. Çok zor bişey olduğunuda düşünmüyorum ince düşünemiyor hiç
Önce ayrı şehirlerdeydik çok nadir görüştük götüştüğümüz zamanlar romantik olurdu tabi çünkü baya bi özlüyorduk birbirimizi. Bu yüzden dikkatimi çekmedi ama şimdi hergün birbirimizi görüyoruz özlem felan olmuyor benden sıkılıyor gibi hissetmeye başlıyorum ara sıra sevgisini göstersin istiyorum açıkcası. Çok zor bişey olduğunuda düşünmüyorum ince düşünemiyor hiç
genelde tüm erkekler böyledir ev işi yapanı nadir görülür.hala aşığız diyorsanız birbirimize demekki size gösterdiği bir şeyler varki bu duyguyu hissedebiliyorsunuz.beklenti çok fazla olmamalı bence beklenti fazla olunca işin içinden çıkılamıyor bana göre.İyi geceler bayanlar.
Sizden tüyo istiyorum. Sizin tecrübelerinizi, yaptıklarınızı, ve aldığınız tepkileri merak ediyorum. Bana tavsiyeniz ne olur? Bende mi var bi sorun acaba diyorum. Sorun şu ki ben eşimden beklediğim ilgiyi alamıyorum. Biz bir seneyi aşkın evliyiz çok severek evlendik ve halada çok aşığız bunu hissediyorum. Eşim beni hiç bir şekilde sıkmıyor istediğim gibi yer içer harcama yaparım, beni sever biliyorum dışarda elimi tutar, benimle seve seve alışveriş yapar hiç sıkılmadan saatlerce kabinimin önünde bekler, boş zamanını hep benimle değerlendirir kendi arkadaşlarıyla ayda bir ya buluşur ya buluşmaz, kararlarımı destekler, kimseye söz ettirmez, kısacası herşeyimle arkamda duran bir adam. Evde kendisi titizdir evi dağıtıp geçip oturmaz, dağınıklık görse düzenler ama ben 'bana yardım edermisin', 'ben süpüreyim sen sil', 'sen masayı topla ben bulaşık yıkayım' veya 'bugünde yemeği sen yapsan' tarz konuşmalar geçince dellenir, bir işin ucundan tutmak istemez. Bu işlerin benim görevim olduğunu düşünür biraz o 'ben erkeğim' zihniyeti var yani. İş inada biner sırf dedim diye asla yapmaz geçer oturur bide çay ister.
Ondan hariç bir başka yakındığım konu ise şu; durduk yere öpmez, sarılmaz, seni seviyorum hele hiç demez anca ben dersem karşılık verir. Oysa bende tam tersi tıpkı kedi gibi ilgi ile beslenirim sevgiye muhtaç hissediyorum kendimi gelip gidip ilgi göstersin istiyorum. Fakat eşim hiç sevgisin göstermez. Pek sevmez öyle aşkım cicim olmayı ne var ara sıra çiçek alıp gelse bi sürpriz yapsa bi romantik olsa. Yok. Yok arkadaş hiç bir şekilde romantizm yok 14 şubatı ayda yılda bir gördüğü arkadaşıyla geçirmişti. Gerisini siz düşünün Evliyken ilk sevgililer günümüzdü ve ben evde tek başıma gece yarılarına kadar onun yolunu gözledim bi çiçek bile getirmedi eve güp diye içime oturdu onu hala umutamıyorum. Bazı hareketleriyle gösterir sevdiğini ama bazen maçoluğu tutar. Zaten sözlü hiç bir şekilde sevgisini göstermiyor birde maçoluğu tutunca iyice kendimi sevilmiyormuşum gibi hissediyorum. Ben napıcam kendimi düzeltmem mi gerekiyor çok mu fazla bişey istiyorum? Ben mi bencilim acaba merak ediyorum bayanlar olarak hepimiz sevilmek istemezmiyiz? Var mı bunun bi çaresi bi tüyosu? Ne yapmam lazım acaba fikri olan yardım etsin lütfen.
Biraz karışık oldu ama kusuruma bakmayın
İyi geceler bayanlar.
Sizden tüyo istiyorum. Sizin tecrübelerinizi, yaptıklarınızı, ve aldığınız tepkileri merak ediyorum. Bana tavsiyeniz ne olur? Bende mi var bi sorun acaba diyorum. Sorun şu ki ben eşimden beklediğim ilgiyi alamıyorum. Biz bir seneyi aşkın evliyiz çok severek evlendik ve halada çok aşığız bunu hissediyorum. Eşim beni hiç bir şekilde sıkmıyor istediğim gibi yer içer harcama yaparım, beni sever biliyorum dışarda elimi tutar, benimle seve seve alışveriş yapar hiç sıkılmadan saatlerce kabinimin önünde bekler, boş zamanını hep benimle değerlendirir kendi arkadaşlarıyla ayda bir ya buluşur ya buluşmaz, kararlarımı destekler, kimseye söz ettirmez, kısacası herşeyimle arkamda duran bir adam. Evde kendisi titizdir evi dağıtıp geçip oturmaz, dağınıklık görse düzenler ama ben 'bana yardım edermisin', 'ben süpüreyim sen sil', 'sen masayı topla ben bulaşık yıkayım' veya 'bugünde yemeği sen yapsan' tarz konuşmalar geçince dellenir, bir işin ucundan tutmak istemez. Bu işlerin benim görevim olduğunu düşünür biraz o 'ben erkeğim' zihniyeti var yani. İş inada biner sırf dedim diye asla yapmaz geçer oturur bide çay ister.
Ondan hariç bir başka yakındığım konu ise şu; durduk yere öpmez, sarılmaz, seni seviyorum hele hiç demez anca ben dersem karşılık verir. Oysa bende tam tersi tıpkı kedi gibi ilgi ile beslenirim sevgiye muhtaç hissediyorum kendimi gelip gidip ilgi göstersin istiyorum. Fakat eşim hiç sevgisin göstermez. Pek sevmez öyle aşkım cicim olmayı ne var ara sıra çiçek alıp gelse bi sürpriz yapsa bi romantik olsa. Yok. Yok arkadaş hiç bir şekilde romantizm yok 14 şubatı ayda yılda bir gördüğü arkadaşıyla geçirmişti. Gerisini siz düşünün Evliyken ilk sevgililer günümüzdü ve ben evde tek başıma gece yarılarına kadar onun yolunu gözledim bi çiçek bile getirmedi eve güp diye içime oturdu onu hala umutamıyorum. Bazı hareketleriyle gösterir sevdiğini ama bazen maçoluğu tutar. Zaten sözlü hiç bir şekilde sevgisini göstermiyor birde maçoluğu tutunca iyice kendimi sevilmiyormuşum gibi hissediyorum. Ben napıcam kendimi düzeltmem mi gerekiyor çok mu fazla bişey istiyorum? Ben mi bencilim acaba merak ediyorum bayanlar olarak hepimiz sevilmek istemezmiyiz? Var mı bunun bi çaresi bi tüyosu? Ne yapmam lazım acaba fikri olan yardım etsin lütfen.
Biraz karışık oldu ama kusuruma bakmayın
Kaderdaşımnoktasından virgulune benim kocam...
ve benı anlatan bır konuç.....yorumları dıkkatrlıce okuyorum zıra verecegım bır akıl yok :) aynı dertten muzdarıbım...
Kaderdaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?