- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
-
Selam kızlar benim ki bi problem değil ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Light bi konu maksat muhabbet :) Sizce bir erkeğin annesinin akrabalarıyla olan gününü kim kimdir kimler var kimler yok isim isim bilmesi sayması merak edip kim gelmiş kim gitmiş kimlere gidilmiş sıra kimdeymiş diye merak etmesi normal mi?
Bnm kv denin böle bi günü olsaSelam kızlar benim ki bi problem değil ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Light bi konu maksat muhabbet :) Sizce bir erkeğin annesinin akrabalarıyla olan gününü kim kimdir kimler var kimler yok isim isim bilmesi sayması merak edip kim gelmiş kim gitmiş kimlere gidilmiş sıra kimdeymiş diye merak etmesi normal mi?
Bnm kv denin böle bi günü olsa
Kv arar kocama anlatır
Kocam da öğrenmıs olur
Sana şöle söleyeyim
Eşimle ailesi farklı sehirde
Kv eşimi her aradıgında bu tarz muhabbetler eder
Eşim de saygısızlık etmemek gönlü olsun adına dinler:)
Kv mesela bilmemkim teyzen sacınımsarıya boyattı der
İşte bilmemkim teyzendeyiz geldik o teyze bu teyze su teyze de var hepsinin sana selami var, bilmemne teyzen bi kısır yapmıs parmaklarını yersin der
Ben de sinirden geberirim
Kv eşime anlatırken ama esim sessizce dinler annesini
Bana anlatmıyor canım annesiyle konuşurken ben de yanındayım ama şöyle bi döndüm baktım zaten isim isim sayıp yok sıra kimde falan muhabbetlerine girince. Değişik geliyo bana ama alıştım artık anne, iki kız kardeş, kız yeğen ve bunlarla yoğun ilişki içinde ve onlara düşkün ve ilgili olunca böyle oluyo demek ki dedim:) Ama size de ara ara soruyorum ki hem muhabbet olsun hem içimde birikmesin. Sizin görüşleriniz fikir veriyor bana tşk ederim. Farklı bakış açısı her zaman iyidirNe var ki akraba imiş
Muhtemelen annenin tek sosyal aktivitesi bu olunca anlatıyor Adam da biliyordur
Ama bunu sana neden anlatıyor kendi bilebilir de durduk yere bir başkasına neden anlattı
Ben hiç tahammül edemiyorumKendi annemi gördüm oğlu olsa o da bilirdi:)
Ben hiç tahammül edemiyorum
Ben annemle bile bu muhabbetleri etmem
Kv bize gelince salonda kalkar oğluna plateste yaptıgu hareketleri falan gösterir ben hayretler içerisinde izlerim
O dinledikce bana afakanlar basıyorBazı insanların yapısı böyle oluyor değiştiremiyorsun, ben de öyle değilimdir normalde.
Ama karşıdaki anne olunca eşinizin yaptığı gibi gönlü olsun diye dinleniyor:)
Benim eş de anne abla ve kız yegen ile aynı evde yasamısBana anlatmıyor canım annesiyle konuşurken ben de yanındayım ama şöyle bi döndüm baktım zaten isim isim sayıp yok sıra kimde falan muhabbetlerine girince. Değişik geliyo bana ama alıştım artık anne, iki kız kardeş, kız yeğen ve bunlarla yoğun ilişki içinde ve onlara düşkün ve ilgili olunca böyle oluyo demek ki dedim:) Ama size de ara ara soruyorum ki hem muhabbet olsun hem içimde birikmesin. Sizin görüşleriniz fikir veriyor bana tşk ederim. Farklı bakış açısı her zaman iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?