Normal mi? Merak ediyorum :)

su_perisi su_perisi

Beklemek demek, umut demek...
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
202
158
33
Selam kızlar benim ki bi problem değil ama sizin fikirlerinizi de merak ediyorum. Light bi konu maksat muhabbet :) Sizce bir erkeğin annesinin akrabalarıyla olan gününü kim kimdir kimler var kimler yok isim isim bilmesi sayması merak edip kim gelmiş kim gitmiş kimlere gidilmiş sıra kimdeymiş diye merak etmesi normal mi?

Bence normal değil.
Keşke kendisine sorsanız neden bu kadar meraklısın diye?
Acaba ilgilendiği birisi mi var?

valla erkeğine göre değişir sanırım ama annesinin akraba gününü merak eden erkeğe rastlamadım şahsen

Şöyle normal olabilir. Aileye zamanında zararı dokunmuş, annesinin görüşmesini istemediği kişilerle görüşüyor mu diye merak edebilir.

Ne var ki akraba imiş

Muhtemelen annenin tek sosyal aktivitesi bu olunca anlatıyor Adam da biliyordur

Ama bunu sana neden anlatıyor kendi bilebilir de durduk yere bir başkasına neden anlattı

Kim gelmiş kim gitmiş nedir yahu?
Anormal bence illaki vardır bi sebebi.
Düğün kasetini izleyip kim ne takmış bakması daha normal bundan.

Bnm kv denin böle bi günü olsa
Kv arar kocama anlatır
Kocam da öğrenmıs olur
Sana şöle söleyeyim
Eşimle ailesi farklı sehirde
Kv eşimi her aradıgında bu tarz muhabbetler eder
Eşim de saygısızlık etmemek gönlü olsun adına dinler:)
Kv mesela bilmemkim teyzen sacınımsarıya boyattı der
İşte bilmemkim teyzendeyiz geldik o teyze bu teyze su teyze de var hepsinin sana selami var, bilmemne teyzen bi kısır yapmıs parmaklarını yersin der
Ben de sinirden geberirim
Kv eşime anlatırken ama esim sessizce dinler annesini

Bence cok normal.babam mesela annemin gununde kimler var bilir hanim bugun ne vardi ikramda bile der muhabbetine annemde anlatir sohbet ederler.annesinin akrabasi onun da akrabasi oluyor.

Kendi annemi gördüm oğlu olsa o da bilirdi:)

hepsi akrabasiymis edebilir yani ne varki bunda.anne kimler geldi diyebilir oda anlatir sirf muhabbet olsun diye soruyordur belki konusacak baska bisey bulamiyordur..

Ne var ki akraba imiş

Muhtemelen annenin tek sosyal aktivitesi bu olunca anlatıyor Adam da biliyordur

Ama bunu sana neden anlatıyor kendi bilebilir de durduk yere bir başkasına neden anlattı
Bana anlatmıyor canım annesiyle konuşurken ben de yanındayım ama şöyle bi döndüm baktım zaten isim isim sayıp yok sıra kimde falan muhabbetlerine girince. Değişik geliyo bana ama alıştım artık anne, iki kız kardeş, kız yeğen ve bunlarla yoğun ilişki içinde ve onlara düşkün ve ilgili olunca böyle oluyo demek ki dedim:) Ama size de ara ara soruyorum ki hem muhabbet olsun hem içimde birikmesin. Sizin görüşleriniz fikir veriyor bana tşk ederim. Farklı bakış açısı her zaman iyidir

Kendi annemi gördüm oğlu olsa o da bilirdi:)
Ben hiç tahammül edemiyorum
Ben annemle bile bu muhabbetleri etmem
Kv bize gelince salonda kalkar oğluna plateste yaptıgu hareketleri falan gösterir ben hayretler içerisinde izlerim

Ben hiç tahammül edemiyorum
Ben annemle bile bu muhabbetleri etmem
Kv bize gelince salonda kalkar oğluna plateste yaptıgu hareketleri falan gösterir ben hayretler içerisinde izlerim

Bazı insanların yapısı böyle oluyor değiştiremiyorsun, ben de öyle değilimdir normalde.
Ama karşıdaki anne olunca eşinizin yaptığı gibi gönlü olsun diye dinleniyor:)

Bazı insanların yapısı böyle oluyor değiştiremiyorsun, ben de öyle değilimdir normalde.
Ama karşıdaki anne olunca eşinizin yaptığı gibi gönlü olsun diye dinleniyor:)
O dinledikce bana afakanlar basıyor

burda şöyle bi çelişki var. kadın olarak ben merak etmem. benim merak etmemem normal ise onun merak etmesi de normaldir. ama gerek var mı? bence yok. yani burda cinsiyet ayrımına gerek yok.

Benimk
Benim eş de anne abla ve kız yegen ile aynı evde yasamıs
Bunların cinsi böle oluyo demekki:))

sarma kaldı mı börek arttı mi merakı olurdu esimde :) hepsi gitmeden eve girmezdi o yüzden arardi bi de.. ama kim gelmiş niye merak ediyor esiniz bilemedim. Belki sevmediği biri var o geldi mi diye kontrol ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…