Normal mi, ne yapmalıyım?

dadaloglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
491
1.175
33
Merhabalar. Neredeyse 4 aydır her gün konuştuğum bi flörtüm var. Her gün bana günaydın mesajı yazar, mutlaka iyi geceler der, ne yaptığımı gün içinde sorar. Normalde çok yoğun çalışıyor çalışma saatleri uzun ve değişiyor ama yine de hep normal sürelerde cevap verirdi. Ama son bi kaç gündür mesajlarıma uzun sürelerde cevap veriyor, mesela bugün 8 saat sonra yazmış. Bu da bende anksiyete yaratıyo malesef

Tüm gün boyunca acaba yanlış bi şey mi yaptım, acaba geçen ona kardeşimle küçük bi tartışmamızı anlattım diye mi benden soğudu, acaba benden sıkıldı bunaldı mı ya da başka biriyle mi ilgilenmeye başladı diye düşündüm. Evet biliyorum, çünkü özgüvenim düşük, daha önce aldatıldm, aklıma hep ex'im ve bana iğrenç davranp kandırdığı günler geliyor

Dün şakayla beni aramıyorsun demiştim, benim işlerim olduğunu öne sürdü ama ben ona hep normal sürelerde dönüyorum. Bana dönmeyen o. Ne düşünsem yapsam bilmiyorum. Yanlış hareketler yapıp her şeyi başlamadan berbat etmek, benden hoşlanmıyosa , sıkılıyosa da vakit kaybetmek istemiyorum. Bana bi akıl verir misiniz?

Yüzyüze görüşüyor musunuz?

4 aylık flört olmaz öncelikle. Flört dediğin birkaç hafta sürer, hadi bir ay olsun. Ama 4 ay sürmez.
Salın bunu bence. İlgisini kaybetmiş, gitsine tutuyor.
4 aydır konuşuyoruz desem aslında daha doğru olurdu herhalde. Farklı şehirler olduğu için akışına bırakmıştım ama bir baktım ki 4 ay her gün bi şekilde irtibatta kalmışız

Sizin bir meşguliyetiniz var mı okuyor musunuz veya çalışıyor musunuz?

İnsan böyle boşluktayken vesvese yapar. Bir de böyle sürüncemede kalan şeylerden pek bir şey çıkmıyor. 4 aydır her gün yıllardır gelen derin bir bağım yoksa ne kimsenin gününü dinlerim ne kendiminkini üşenmeden anlatırım.

Çok bayıcı değil mi, belki adam da yorulmuştur.

4 aydır konuşuyoruz desem aslında daha doğru olurdu herhalde. Farklı şehirler olduğu için akışına bırakmıştım ama bir baktım ki 4 ay her gün bi şekilde irtibatta kalmışız
Tamam işte, ilişkiye evrilmesi gerekiyordu çoktan zaten. Evrilmiyorsa o zaman vakit harcamamak gerekiyor. 4 ay birini sevgili olarak isteyip istemediğine karar vermek için yeterli bir süre.

Farklı şehirlerde olduğumuz için henüz bi kaç kez görüşebildik
Sıkılmış olma ihtimali mevcut o zaman. 4 ay zaten flört için çok uzun bir süre. Sevgiliye ya da arkadaşlığa dönmüş olmanız lazımdı, hala aradayda sıkıntı. Gözden ırak gönülden ırak diye bir laf var sonuçta, aşkından ölmediğinden sıkılmış olabilir . 4 aydır her gün konuşmak bir yerde el alışkanlığı yapar, önce konuşulan saatlerin arası açılmaya başlar sonra araya günler girer sonra kopulur

8 saat cevap vermemesi bilinçli yapilan bir sey özel bir durum yoksa 8 saat boyunca telefona 1 dakika olsun bakmadiğini dusunmem ben.

Bu tipler yazmiyor diye kafanizda bin tane şey kurup, neden yazmiyorsun diye sorgulayip ustune düşmeyin zarariniza olur sadece. 4 ay flort mu olur zaten

Bence de öyle zaten, o sebeple öylesine konuşurum diye cevap yazıyordum ama bir baktım ki her gün mesajlar atıyor, hayatımda plan biteni önemsiyor gibiydi. Ben de boşluktayım bu arada. Biriyle konuşmak, önemsemesi vs, ilişkim olması fikrinden daha cazip gelmişti.

Ne düşüneceğimi bilmiyorum açıkçası, her şeyi akışına bırakmıştım

Ben çalışıyodum ama eylül başında işten ayrıldım. Eylüle kadar böyle streslerim yoktu cidden ama eski ilişkimde çok yoğun çalıştığım halde çok takıntı yapıyordum ve aşırı huzursuz oluyordum. Nitekim aldatılarak terk edildim

Mesaj yazmak 10 saniye. Dün sorduğumda sen meşgulsün diye yazmadım dedi ama bu durumda yazamaması gereken bendim o değil.

Bu sitede neden herkesin anksiyetesi var? Konunun çözümüne gelince kesinlikle neden aramadın yazmadın olayına girmeyin bir buluşma ayarlayın gezin tozun o gün. Davranışlarından anlarsın zaten sana yeterli hisleri var mı yok mu

Anksiyetesi olmayan var mı diye sormak daha mantıklı günümüzde.

Evet haklısınız uzakta olduğumuz için gerçek bi ilişki ortaya çıkamıyor diye sıkılmış olabilir ama bana mesaj atmaya başladığında da bu böyleydi. Bir şey değişmedi ki

Şimdi bu arkadaş bana akşam 6 da mesaj attı, cevap vermeli miyim yoksa daha çok bekletmeli miyim

Benim bi takım işlerim sebebiyle en erken tekrar kasımda buluşabilicez

8 saat sonra yazmasına bi şey diyemem. Yoğun olduğum günler ben de alamayabiliyorum bu kadar süre telefonu elime.

Ama geç yazan birine karşı tepkinizin "şunu şunu yaptım diye benden soğudu mu?" olması terk edilme şemasını anımsattı bana. Bugün bu beyefendiyle olur yarın başkasıyla olur diğer gün evlenirsiniz eşinizle sonra çocuğunuzla olur. Atlatabilmek için uzman desteği, olmuyorsa da psikonet'in kitaplarını tavsiye ederim en azından kendinizi tanımış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…