Bu bende kesin olarak var ya. Şu ana kadar önem verdiğim her ilişkimde bu korkuları yaşadım malesef8 saat sonra yazmasına bi şey diyemem. Yoğun olduğum günler ben de alamayabiliyorum bu kadar süre telefonu elime.
Ama geç yazan birine karşı tepkinizin "şunu şunu yaptım diye benden soğudu mu?" olması terk edilme şemasını anımsattı bana. Bugün bu beyefendiyle olur yarın başkasıyla olur diğer gün evlenirsiniz eşinizle sonra çocuğunuzla olur. Atlatabilmek için uzman desteği, olmuyorsa da psikonet'in kitaplarını tavsiye ederim en azından kendinizi tanımış olursunuz.
O zaman arada dev bir aşk yoksa bu iş yatar. Bu kadar uzun flört dönemi ve mesafe tarafları ayırır
Hayır yani bi de 8 saat sonra yazıp kusura bakma işlerim yoğundu dememek de çok çirkin bence. Ben ne biliyim ne yoğunluğu var, yoksa bilerek mi yazmıyor.Keşke mesaj atmasa mıydım anksiyetesini tek geçerim.
Öncelikle yüz yüze görüşüyor musunuz? Eğer böyle biriyse mutlaka sen de meşgul olduğunu tek odak noktanın o olmadığını göster. Öyle olmasa bile öyleymiş gibi meşgul ve mutlu görün sürekliMerhabalar. Neredeyse 4 aydır her gün konuştuğum bi flörtüm var. Her gün bana günaydın mesajı yazar, mutlaka iyi geceler der, ne yaptığımı gün içinde sorar. Normalde çok yoğun çalışıyor çalışma saatleri uzun ve değişiyor ama yine de hep normal sürelerde cevap verirdi. Ama son bi kaç gündür mesajlarıma uzun sürelerde cevap veriyor, mesela bugün 8 saat sonra yazmış. Bu da bende anksiyete yaratıyo malesef
Tüm gün boyunca acaba yanlış bi şey mi yaptım, acaba geçen ona kardeşimle küçük bi tartışmamızı anlattım diye mi benden soğudu, acaba benden sıkıldı bunaldı mı ya da başka biriyle mi ilgilenmeye başladı diye düşündüm. Evet biliyorum, çünkü özgüvenim düşük, daha önce aldatıldm, aklıma hep ex'im ve bana iğrenç davranp kandırdığı günler geliyor
Dün şakayla beni aramıyorsun demiştim, benim işlerim olduğunu öne sürdü ama ben ona hep normal sürelerde dönüyorum. Bana dönmeyen o. Ne düşünsem yapsam bilmiyorum. Yanlış hareketler yapıp her şeyi başlamadan berbat etmek, benden hoşlanmıyosa , sıkılıyosa da vakit kaybetmek istemiyorum. Bana bi akıl verir misiniz?
Ve üzülerek söylüyorum ki bu çocuk seni sevmiyor öylesine konuşuyor… İnan bana sevse iki eli kanda olsun en azından açıklama yapar sürekli arar resim ister vs.Öncelikle yüz yüze görüşüyor musunuz? Eğer böyle biriyse mutlaka sen de meşgul olduğunu tek odak noktanın o olmadığını göster. Öyle olmasa bile öyleymiş gibi meşgul ve mutlu görün sürekli
8 saat cevap vermiyorsa sen 16 saat cevap verme. Kaçan kovalanır.Merhabalar. Neredeyse 4 aydır her gün konuştuğum bi flörtüm var. Her gün bana günaydın mesajı yazar, mutlaka iyi geceler der, ne yaptığımı gün içinde sorar. Normalde çok yoğun çalışıyor çalışma saatleri uzun ve değişiyor ama yine de hep normal sürelerde cevap verirdi. Ama son bi kaç gündür mesajlarıma uzun sürelerde cevap veriyor, mesela bugün 8 saat sonra yazmış. Bu da bende anksiyete yaratıyo malesef
Tüm gün boyunca acaba yanlış bi şey mi yaptım, acaba geçen ona kardeşimle küçük bi tartışmamızı anlattım diye mi benden soğudu, acaba benden sıkıldı bunaldı mı ya da başka biriyle mi ilgilenmeye başladı diye düşündüm. Evet biliyorum, çünkü özgüvenim düşük, daha önce aldatıldm, aklıma hep ex'im ve bana iğrenç davranp kandırdığı günler geliyor
Dün şakayla beni aramıyorsun demiştim, benim işlerim olduğunu öne sürdü ama ben ona hep normal sürelerde dönüyorum. Bana dönmeyen o. Ne düşünsem yapsam bilmiyorum. Yanlış hareketler yapıp her şeyi başlamadan berbat etmek, benden hoşlanmıyosa , sıkılıyosa da vakit kaybetmek istemiyorum. Bana bi akıl verir misiniz?
Büyük ihtimalle sıkılmıştır arkadaşlarında dediği gibi.
Soğuyup uzaklaşsa önce 8 saat sonra günde bir kez gibi aranın gittikçe daha fazla açılması lazım.
Bence sen yazma arama sorma.
Gözlemle sadece adamı.
Yazınca da sen geç cevap ver bu sefer
8 saat cevap vermiyorsa sen 16 saat cevap verme. Kaçan kovalanır.
1 saat önce konuştuk, işten çıkamadığnı ve telefonunu eline alamadığını söyledi, ben de telefonum çekmeyebilir haberim olsun desen iyi olurdu dedim, haklısın diyip özür diledi. Bu kadar.Ve üzülerek söylüyorum ki bu çocuk seni sevmiyor öylesine konuşuyor… İnan bana sevse iki eli kanda olsun en azından açıklama yapar sürekli arar resim ister vs.
Evet yazmak zorunda değil katılıyorum işte buna binaen eğer yazma isteği yoksa bir şeyleri uzatıp kendimi strese sokmak istemedim. O sebeple anlamaya çalışıyorum çocuğu. Ama düşünürken de haksızlık etmek de istemiyorum çünkü her gün yazıyor geç de olsa. 1 km ötedeki eski sevgilimle bile bazen bu kadar iletişim kurmazdık. O yüzden kendi kuruntularımla gerçekleri ayırt etmek istiyorumA ben şok şekilde okuyorum yorumları3 sene uzaktan ilişki yürüttük 3. senemizde evlendik yeri geldi saatlerce yazmadım yoğunluktan ya da o yazamadı. Ne demek iki eli kanda olsa da arar fotoğraf ister? Ha bu laflar "flört" lafına istinaden ediliyorsa bi nebze anlayabilirim ama bazen olmayınca olmuyor. Konu sahibi sizin flörtünüzün işi olabilir ya da belki gerçekten başka birini bulmuş olabilir bunu net bi şekilde bilemeyiz ama kimse iki eli kandayken de yazmak zorunda değil bence
Öyle bi dönemdeyim ki şu an, işten de çıktığımı bildiği için bunu ayarlamak çok zorÖncelikle yüz yüze görüşüyor musunuz? Eğer böyle biriyse mutlaka sen de meşgul olduğunu tek odak noktanın o olmadığını göster. Öyle olmasa bile öyleymiş gibi meşgul ve mutlu görün sürekli
Eli kandayken değil konu sahibi 8 saatten bahsediyor yalnız.A ben şok şekilde okuyorum yorumları3 sene uzaktan ilişki yürüttük 3. senemizde evlendik yeri geldi saatlerce yazmadım yoğunluktan ya da o yazamadı. Ne demek iki eli kanda olsa da arar fotoğraf ister? Ha bu laflar "flört" lafına istinaden ediliyorsa bi nebze anlayabilirim ama bazen olmayınca olmuyor. Konu sahibi sizin flörtünüzün işi olabilir ya da belki gerçekten başka birini bulmuş olabilir bunu net bi şekilde bilemeyiz ama kimse iki eli kandayken de yazmak zorunda değil bence
Eli kandayken bir üyenin yazdığı tanımlamaydı, siz misiniz bulamadım mesajı. Abartı olarak kullanmış olabilir bilemem, onu görünce yazdım. Ama aynı konu içinde benim de eşimin de saatlerce yazmadığımızı söylediğim yer de var, 8 saat bana bi şey ifade etmiyor.Eli kandayken değil konu sahibi 8 saatten bahsediyor yalnız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?