Normal mi, ne yapmalıyım?

Bu bende kesin olarak var ya. Şu ana kadar önem verdiğim her ilişkimde bu korkuları yaşadım malesef

O zaman arada dev bir aşk yoksa bu iş yatar. Bu kadar uzun flört dönemi ve mesafe tarafları ayırır
Keşke mesaj atmasa mıydım anksiyetesini tek geçerim.
Hayır yani bi de 8 saat sonra yazıp kusura bakma işlerim yoğundu dememek de çok çirkin bence. Ben ne biliyim ne yoğunluğu var, yoksa bilerek mi yazmıyor.

Yazdığı mesaja uzun saatler sonra dönen bir partnere sahip ilişki yürümez.
Önce bir,iki, beş,yedi,sekiz, on saat,sonrası koca bir boşluk..
Bence kabullenin biteceğini.Üzgünüm ama ilgisi yok, merak etmiyor, öylesine bakıyor bu ilişkiye
Anksiyete yaratmaya değecek bir durum yok bence.
Erkekler ilgi duyduğu kadına bir şekilde yazar öyle ya da böyle.

Öncelikle yüz yüze görüşüyor musunuz? Eğer böyle biriyse mutlaka sen de meşgul olduğunu tek odak noktanın o olmadığını göster. Öyle olmasa bile öyleymiş gibi meşgul ve mutlu görün sürekli

Ve üzülerek söylüyorum ki bu çocuk seni sevmiyor öylesine konuşuyor… İnan bana sevse iki eli kanda olsun en azından açıklama yapar sürekli arar resim ister vs.

A ben şok şekilde okuyorum yorumları 3 sene uzaktan ilişki yürüttük 3. senemizde evlendik yeri geldi saatlerce yazmadım yoğunluktan ya da o yazamadı. Ne demek iki eli kanda olsa da arar fotoğraf ister? Ha bu laflar "flört" lafına istinaden ediliyorsa bi nebze anlayabilirim ama bazen olmayınca olmuyor. Konu sahibi sizin flörtünüzün işi olabilir ya da belki gerçekten başka birini bulmuş olabilir bunu net bi şekilde bilemeyiz ama kimse iki eli kandayken de yazmak zorunda değil bence

8 saat cevap vermiyorsa sen 16 saat cevap verme. Kaçan kovalanır.

Büyük ihtimalle sıkılmıştır arkadaşlarında dediği gibi.
Soğuyup uzaklaşsa önce 8 saat sonra günde bir kez gibi aranın gittikçe daha fazla açılması lazım.

Bence sen yazma arama sorma.
Gözlemle sadece adamı.
Yazınca da sen geç cevap ver bu sefer

Büyük ihtimalle sıkılmıştır arkadaşlarında dediği gibi.
Soğuyup uzaklaşsa önce 8 saat sonra günde bir kez gibi aranın gittikçe daha fazla açılması lazım.
Bence sen yazma arama sorma.
Gözlemle sadece adamı.
Yazınca da sen geç cevap ver bu sefer
8 saat cevap vermiyorsa sen 16 saat cevap verme. Kaçan kovalanır.
Ve üzülerek söylüyorum ki bu çocuk seni sevmiyor öylesine konuşuyor… İnan bana sevse iki eli kanda olsun en azından açıklama yapar sürekli arar resim ister vs.
1 saat önce konuştuk, işten çıkamadığnı ve telefonunu eline alamadığını söyledi, ben de telefonum çekmeyebilir haberim olsun desen iyi olurdu dedim, haklısın diyip özür diledi. Bu kadar.

Sıkılıp sıkılmadığını ya da bir ilişki olur mu olmaz mı zaman gösterecek sanırım. Şu anlık bi şey anlamadım.

Evet yazmak zorunda değil katılıyorum işte buna binaen eğer yazma isteği yoksa bir şeyleri uzatıp kendimi strese sokmak istemedim. O sebeple anlamaya çalışıyorum çocuğu. Ama düşünürken de haksızlık etmek de istemiyorum çünkü her gün yazıyor geç de olsa. 1 km ötedeki eski sevgilimle bile bazen bu kadar iletişim kurmazdık. O yüzden kendi kuruntularımla gerçekleri ayırt etmek istiyorum

Öyle bi dönemdeyim ki şu an, işten de çıktığımı bildiği için bunu ayarlamak çok zor

Eli kandayken değil konu sahibi 8 saatten bahsediyor yalnız.

Aman bir halt olmaz ondan savsaklamış zaten sık sıkta görüşmüyorsunuz

Eli kandayken değil konu sahibi 8 saatten bahsediyor yalnız.
Eli kandayken bir üyenin yazdığı tanımlamaydı, siz misiniz bulamadım mesajı. Abartı olarak kullanmış olabilir bilemem, onu görünce yazdım. Ama aynı konu içinde benim de eşimin de saatlerce yazmadığımızı söylediğim yer de var, 8 saat bana bi şey ifade etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…