Normal mi sizce bu durum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Arkadaşlarım iyi akşamlar benim kendime sıkıntı ettiğim bir konu var benim aile hayatım biraz karışık anne babalar ayrı herkesin kendi hayati ve çocukları var bn bu durumu herkesle paylaşmıyorum insanlara uzun uzadıya anlatmak beni yoruyor ve yorumlar yaptıklarında canim sıkılıyor bende yeni bir karar aldım işyerimde 4 aydır çalışıyorum kimseye birşey anlatmadım birgün anlaşılırmı diye icim sıkıldı insanlardan bşyler şaklamak doğrumu acıkçası bn işyerinde çok samimiyeti sevmiyorum iki gün sonra arkandan konuşup saçma saçma yorumlar yapıyorlar sizce doğrumu düşünüyorum şimdiden tşkkür ediyorum hepinize

Aile durumunuzu anlatmamıza gerek yok. Kimsenin umrunda olacağını sanmıyorum . Dedikodu malzemesi olmasını istemiyorsaniz konu açılınca gecistirirsiniz. Canınızin sikilacagi şeyleri anlatmamanizda fayda var

is yerinde anne babanizi niye sohbet malzemesi yapasinizki zaten?

AMA... bosanmis ve yeniden evlenmis olmalarina niye bukadar takildiniz?
ortada utanilacak bir olay yok
İnsanlar damga vuruyor ve dedikodu malzemesi yapıyor bunu o yüzden saklama gereğinde bulunuyorum yoksa kendi hayatımda gayet mutluyum

bugüne kadar kimse anamı babamı evli olup olmadıklarını sormadı sorgulamadı , bunlar günlük hayatta konuşulacak şeyler değil zaten bunu niye dert ettiniz ki kimse sormaz böyle bir şey?

İnsanlar damga vuruyor ve dedikodu malzemesi yapıyor bunu o yüzden saklama gereğinde bulunuyorum yoksa kendi hayatımda gayet mutluyum

Annem babam ayrildi ve kendi hayatlarini kurdular dediginde nedenini sorsalar soylemek zorunda degilsin ki. Gecmiste kaldi konusmak manasiz.Allah ikisini de mutlu etsin de gec.

Aile durumunuzu anlatmamıza gerek yok. Kimsenin umrunda olacağını sanmıyorum . Dedikodu malzemesi olmasını istemiyorsaniz konu açılınca gecistirirsiniz. Canınızin sikilacagi şeyleri anlatmamanizda fayda var
Bnde öyle yapıyorum en iyisi bu die düşünüyorum gecirtiriyorum

En iyisini yapmışsın ne gerek var insanların bilmesine senın özelin bu

bugüne kadar kimse anamı babamı evli olup olmadıklarını sormadı sorgulamadı , bunlar günlük hayatta konuşulacak şeyler değil zaten bunu niye dert ettiniz ki kimse sormaz böyle bir şey?
Meraklı insanlar var iş hayatında insanların özel hayatını didikleyen umarım karşılasmazsınız

Annem babam ayrildi ve kendi hayatlarini kurdular dediginde nedenini sorsalar soylemek zorunda degilsin ki. Gecmiste kaldi konusmak manasiz.Allah ikisini de mutlu etsin de gec.
Çok irdeleyenler oluyo ve anlatmak beni sıkıyo o yüzden artık böyle bi tutum içine gırdim

Benım bir sene boyunca yanımda oturan samimi arkadasım ikinci evliliğini yapmış mesela, bende o sırada yenı evlenmiştim. Sürekli evlilikten cocuktan yemekten falan muhabbet ederdik. Bana ikinci evliliği oldugunu söylemedi işten cıkınca baska bir yerden ögrendim şaşırdım. Yakındık baya ama demekki gerek duymamış

Bu tür konular hassas belkide o yüzden anlatmak istemiyoruz bide insanların iki yüzlülüğünde etkisi var bir anda böyle konuları malzeme edebilirler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…