Normal mi sizce bu durum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İş yerinde kimseye ailenizi anlatmak zorunda değilsiniz ama yalan da soylemenizi gerektirecek bi durum yok .

İş yerinde kimseye ailenizi anlatmak zorunda değilsiniz ama yalan da soylemenizi gerektirecek bi durum yok .
Yalan söylemek değilde geçiştiriyorum konu açılınca üzerinde durmuyorum insanlara güvenmediğim için oluyo

en doğrusunu yapıyorsunuz, öğrenselerde açıklama yapmak zorunda değilsin, özel hayatım de geç...

Bu tür konular hassas belkide o yüzden anlatmak istemiyoruz bide insanların iki yüzlülüğünde etkisi var bir anda böyle konuları malzeme edebilirler
Siz bnm yerimde olsaydınız tutumunuz nasıl olurdu
Ben senın yerıne olsaydım kesınlıkle senın yaptıgını yapardım. Niye buna takıldın onu anlamadım ben yapılması gereken yapmışsın çünkü yani niye kendini rahatsız hissediyorsun

Siz çalıştığınız yerdeki herkesin özel hayatıyla ilgili her ayrıntıyı biliyor musunuz? Normal olan zaten anlatmamak. Ama hadi anlattınız diyelim, kim nasıl bir damga vurabilir ki?

Kimseye bi şey açıklamak zorunda değilsiniz ki onlar da sormaz diye düşünüyorum. Eğer bir gün lafı geçtiğinde boşandılar dersin ama uzun uzun da açıklama

İş yerindekilerin sizin özel hayatınızı bilmesine gerek yok sorduklarında ayrı der yalan söylemeden geçersiniz detaya gerek yok.

Ben senın yerıne olsaydım kesınlıkle senın yaptıgını yapardım. Niye buna takıldın onu anlamadım ben yapılması gereken yapmışsın çünkü yani niye kendini rahatsız hissediyorsun
İçim dışım bir insan olduğum icin saklıyo gibi hissettim bşyler ama mantık bende önde gelir ve insanlarla yüz göz olmayı sevmediğim için böyle bir yol çizdim Bide anlaşılırsa diye tereddüt ettim beni rahatsız eden o

Siz çalıştığınız yerdeki herkesin özel hayatıyla ilgili her ayrıntıyı biliyor musunuz? Normal olan zaten anlatmamak. Ama hadi anlattınız diyelim, kim nasıl bir damga vurabilir ki?
Bunu dedikodu malzemesi haline getiriyorlar o yüzden rahatsız oluyorum daha önce gelmişti başıma

Kimseye bi şey açıklamak zorunda değilsiniz ki onlar da sormaz diye düşünüyorum. Eğer bir gün lafı geçtiğinde boşandılar dersin ama uzun uzun da açıklama
Boşandılar deyince uzun uzadıya soruyorlar daha önce onuda dedim o yüzden hiç detay vermek istemiyorum

Hiç bir şeyınızı anlatmayın kimseye.Dağa taşa fuvarlara anlatın.Kimse sizin hayatınızı bılmek zorunda değil.Çok ıyı yapmışsın anlatmamakla.Ayrıca bu annenın ve babanın hayatı kımse bunu bılmek zorunda degıl canım.

Bni rahatsız eden öğrenilmesi durumunda insanlar hakkımda ne düşünür oldu o yüzden rahatsız oldum. Yoksa anlatmak hiç İstemiyorum çok soru soruyorlar

Muhabbet oraya gelirse ayrılar dersin yoksa durup suruken anlatmanın anlamu yok

Bni rahatsız eden öğrenilmesi durumunda insanlar hakkımda ne düşünür oldu o yüzden rahatsız oldum. Yoksa anlatmak hiç İstemiyorum çok soru soruyorlar
2 ınsanayrılabılır bu çok normal.Bende ayrıldım.Siz detay vermeyın.insanlar çok sevıyo zaten deşmeyi.

Boşver en iyisini yapmışsın. Benım bir kuzenim de ayrıldı bir cocuk vardı. Karı koca ikisi de başkalarıyla evlendi hayat kurdular., cocuk falan...bütün sülale Kuzenımin ilk evliliğinden olan cocugunu ne zaman görse ah vah kıyamam bilmem ne diyip duruyordu. Bizim insanımız yorum yapmayı cok severö açıkcası bu durum benı irrite ediyor dolayısıyla iyi yapmışsın

2 ınsanayrılabılır bu çok normal.Bende ayrıldım.Siz detay vermeyın.insanlar çok sevıyo zaten deşmeyi.
Evet o yüzden anlatmıyorum asla aslında ayrılmak normal ama iş ortamında dedikodu olduğu için ben uzak duruyorum bu konularda bilgi vermekten

Banada böyle yaptılar yıllarca tiksinti geldi ve o yüzden hiç renk vermiyorum ben böyle mutluyum ve yorumlar bnm canımı sıkıyor böylece psikolojik olarak daha rahatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…