İş yerinde kimseye ailenizi anlatmak zorunda değilsiniz ama yalan da soylemenizi gerektirecek bi durum yok .Arkadaşlarım iyi akşamlar benim kendime sıkıntı ettiğim bir konu var benim aile hayatım biraz karışık anne babalar ayrı herkesin kendi hayati ve çocukları var bn bu durumu herkesle paylaşmıyorum insanlara uzun uzadıya anlatmak beni yoruyor ve yorumlar yaptıklarında canim sıkılıyor bende yeni bir karar aldım işyerimde 4 aydır çalışıyorum kimseye birşey anlatmadım birgün anlaşılırmı diye icim sıkıldı insanlardan bşyler şaklamak doğrumu acıkçası bn işyerinde çok samimiyeti sevmiyorum iki gün sonra arkandan konuşup saçma saçma yorumlar yapıyorlar sizce doğrumu düşünüyorum şimdiden tşkkür ediyorum hepinize
Siz bnm yerimde olsaydınız tutumunuz nasıl olurduAynen olabilir
Yalan söylemek değilde geçiştiriyorum konu açılınca üzerinde durmuyorum insanlara güvenmediğim için oluyoİş yerinde kimseye ailenizi anlatmak zorunda değilsiniz ama yalan da soylemenizi gerektirecek bi durum yok .
en doğrusunu yapıyorsunuz, öğrenselerde açıklama yapmak zorunda değilsin, özel hayatım de geç...Arkadaşlarım iyi akşamlar benim kendime sıkıntı ettiğim bir konu var benim aile hayatım biraz karışık anne babalar ayrı herkesin kendi hayati ve çocukları var bn bu durumu herkesle paylaşmıyorum insanlara uzun uzadıya anlatmak beni yoruyor ve yorumlar yaptıklarında canim sıkılıyor bende yeni bir karar aldım işyerimde 4 aydır çalışıyorum kimseye birşey anlatmadım birgün anlaşılırmı diye icim sıkıldı insanlardan bşyler şaklamak doğrumu acıkçası bn işyerinde çok samimiyeti sevmiyorum iki gün sonra arkandan konuşup saçma saçma yorumlar yapıyorlar sizce doğrumu düşünüyorum şimdiden tşkkür ediyorum hepinize
İyi niyetimden konuşup anlattığım cok oldu ama sonra bn üzüldüm belkide böyle en iyisien doğrusunu yapıyorsunuz, öğrenselerde açıklama yapmak zorunda değilsin, özel hayatım de geç...
Bu tür konular hassas belkide o yüzden anlatmak istemiyoruz bide insanların iki yüzlülüğünde etkisi var bir anda böyle konuları malzeme edebilirler
Ben senın yerıne olsaydım kesınlıkle senın yaptıgını yapardım. Niye buna takıldın onu anlamadım ben yapılması gereken yapmışsın çünkü yani niye kendini rahatsız hissediyorsunSiz bnm yerimde olsaydınız tutumunuz nasıl olurdu
İçim dışım bir insan olduğum icin saklıyo gibi hissettim bşyler ama mantık bende önde gelir ve insanlarla yüz göz olmayı sevmediğim için böyle bir yol çizdim Bide anlaşılırsa diye tereddüt ettim beni rahatsız eden oBen senın yerıne olsaydım kesınlıkle senın yaptıgını yapardım. Niye buna takıldın onu anlamadım ben yapılması gereken yapmışsın çünkü yani niye kendini rahatsız hissediyorsun
Bunu dedikodu malzemesi haline getiriyorlar o yüzden rahatsız oluyorum daha önce gelmişti başımaSiz çalıştığınız yerdeki herkesin özel hayatıyla ilgili her ayrıntıyı biliyor musunuz? Normal olan zaten anlatmamak. Ama hadi anlattınız diyelim, kim nasıl bir damga vurabilir ki?
Ayrı dedikten sonra ztn her detayı merak edip soruyorlar o yüzden anlatmıyorum rahatsız olduğum icinİş yerindekilerin sizin özel hayatınızı bilmesine gerek yok sorduklarında ayrı der yalan söylemeden geçersiniz detaya gerek yok.
Boşandılar deyince uzun uzadıya soruyorlar daha önce onuda dedim o yüzden hiç detay vermek istemiyorumKimseye bi şey açıklamak zorunda değilsiniz ki onlar da sormaz diye düşünüyorum. Eğer bir gün lafı geçtiğinde boşandılar dersin ama uzun uzun da açıklama
Hiç bir şeyınızı anlatmayın kimseye.Dağa taşa fuvarlara anlatın.Kimse sizin hayatınızı bılmek zorunda değil.Çok ıyı yapmışsın anlatmamakla.Ayrıca bu annenın ve babanın hayatı kımse bunu bılmek zorunda degıl canım.Arkadaşlarım iyi akşamlar benim kendime sıkıntı ettiğim bir konu var benim aile hayatım biraz karışık anne babalar ayrı herkesin kendi hayati ve çocukları var bn bu durumu herkesle paylaşmıyorum insanlara uzun uzadıya anlatmak beni yoruyor ve yorumlar yaptıklarında canim sıkılıyor bende yeni bir karar aldım işyerimde 4 aydır çalışıyorum kimseye birşey anlatmadım birgün anlaşılırmı diye icim sıkıldı insanlardan bşyler şaklamak doğrumu acıkçası bn işyerinde çok samimiyeti sevmiyorum iki gün sonra arkandan konuşup saçma saçma yorumlar yapıyorlar sizce doğrumu düşünüyorum şimdiden tşkkür ediyorum hepinize
Bni rahatsız eden öğrenilmesi durumunda insanlar hakkımda ne düşünür oldu o yüzden rahatsız oldum. Yoksa anlatmak hiç İstemiyorum çok soru soruyorlarHiç bir şeyınızı anlatmayın kimseye.Dağa taşa fuvarlara anlatın.Kimse sizin hayatınızı bılmek zorunda değil.Çok ıyı yapmışsın anlatmamakla.Ayrıca bu annenın ve babanın hayatı kımse bunu bılmek zorunda degıl canım.
2 ınsanayrılabılır bu çok normal.Bende ayrıldım.Siz detay vermeyın.insanlar çok sevıyo zaten deşmeyi.Bni rahatsız eden öğrenilmesi durumunda insanlar hakkımda ne düşünür oldu o yüzden rahatsız oldum. Yoksa anlatmak hiç İstemiyorum çok soru soruyorlar
Evet o yüzden anlatmıyorum asla aslında ayrılmak normal ama iş ortamında dedikodu olduğu için ben uzak duruyorum bu konularda bilgi vermekten2 ınsanayrılabılır bu çok normal.Bende ayrıldım.Siz detay vermeyın.insanlar çok sevıyo zaten deşmeyi.
Banada böyle yaptılar yıllarca tiksinti geldi ve o yüzden hiç renk vermiyorum ben böyle mutluyum ve yorumlar bnm canımı sıkıyor böylece psikolojik olarak daha rahatımBoşver en iyisini yapmışsın. Benım bir kuzenim de ayrıldı bir cocuk vardı. Karı koca ikisi de başkalarıyla evlendi hayat kurdular., cocuk falan...bütün sülale Kuzenımin ilk evliliğinden olan cocugunu ne zaman görse ah vah kıyamam bilmem ne diyip duruyordu. Bizim insanımız yorum yapmayı cok severö açıkcası bu durum benı irrite ediyor dolayısıyla iyi yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?