• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi sizce?

Toprak_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
96
34
88
37
Arkadaslar yardim edin.. :KK43:
Arkadas aracılığıyla biriyle tanıştım evlenip boşanmış .ben hic evlenmedim 27 yaşındayım.
Birde kizi var 5 yaşında
Sorum şu; bugun ilk kez görüştük yemek yedik .öncesinde bikac gun telde görüşmüştüm.adam sevgilisiymisim gibi davraniyo normalmi sizce?aklim fena karışık..

Evet katılıyorum bende neden boşanmış ve neden bu kadar çabuk sevgili moduna giriyor daha gençsin cnm ne bileyim 5 yaşında kızı var bu durumu kaldırabilecek misin

Canım daha genceciksin, tabi gönüldür bu etkilenmişsindir bir şey diyemem ama kolay bir durum değil
5 yaşında çocuk var
kendine zamaan tanısan olmaz mı
adam belki yalnızlıktan ve çocukla tek ilgilenmekten bıkmıştır bu nedenle senin gibi bir bayanı kaçırmak istemediğinden dolayı da sahiplenme yoluna gitmiştir
dikkatli ol, aslında keşke hiç başlamasan
hayırlısı olsun bakalım
pek normal değil

Bence durum riskli çocukta var daha doğrusu kendi adıma konusayim ben olsam risk almazdim boşanmış çocuklu birisiyle neden boşandığı zaten ayrı bir önem
İyi düşün derim

Valla evlilik amaçlı görüştüysen gayet ilk buluşmada sorman lazım neden ayrıldığını.
Yanlış anlaşılmak istemem ama bi de görücü usulü yani aşk yok neden kendinize daha uygun birileriyle tanış mıyorsunuz?
Adam bana pek tekin gelmedi niyeyse

Ne işin var böyle bir adamla yahu?
Daha ilişki nasıl başlar bunu kavrayamamış.

Ortada fol yok yumurta yokken şöyle manita ayağı yapan erkeklere gıcık oluyorum, bana kadınlara açmış gibi geliyor.
Neden boşanmış acaba araştırma olaginiz varsa araştırın
Adam üst duzey yönetici etrafinda bi suru kiz varken banami ac olacak ..bilemedimki:(
Canım daha genceciksin, tabi gönüldür bu etkilenmişsindir bir şey diyemem ama kolay bir durum değil
5 yaşında çocuk var
kendine zamaan tanısan olmaz mı
adam belki yalnızlıktan ve çocukla tek ilgilenmekten bıkmıştır bu nedenle senin gibi bir bayanı kaçırmak istemediğinden dolayı da sahiplenme yoluna gitmiştir
dikkatli ol, aslında keşke hiç başlamasan
hayırlısı olsun bakalım
pek normal değil
Annede kaliyo çocuk..
Adamin etrafinda bi ton kiz var biliyorum.
Bana böyle ilgili olmasi tuhafima gitti

Adam üst duzey yönetici etrafinda bi suru kiz varken banami ac olacak ..bilemedimki:KK43:

Annede kaliyo çocuk..
Adamin etrafinda bi ton kiz var biliyorum.
Bana böyle ilgili olmasi tuhafima gitti
annesinde de kalsa inan normal değil
27 yaşındasın daha neler neler çıkar karşına
tabi senin hayatın tatlım
hakkında hayırlısı olsun

Ilk gunden sormak istemedim..ama tekrar gorusursek mutlaka sorcam..sabırsızlanıyorum
sorun haliyle iyi şeyler demeyecek karşısındakini suçlayacak tabi bu iki taraf içinde geçerli onları tanıyan objektif birinden bilgi alabilseydiniz keşke niyetiniz ciddi ise tabi

Back
X