- 17 Ağustos 2011
- 25.662
- 163.441
- 798
Hahaha ben de aynı şekilde siyah nokta diye gittim kırmızı nokta diye çıktım :)Hahaybnde sivilce fln yoktu sıkma isleminden sonra boyle oldu sanki sivilce varmis gibi hiç sorma cnm ya siyah nokta diye gittim kirmizi nokta diye ciktim
umarim bnmki de 2 3 gune toparlanir ve iz kalmaz
Ve gerçekten çok uzun zamandır beklediğim bir buluşma öncesi gitmiştim. Mutsuzluğum 5le carpildi

Ama üzülme, geçer bunlar. Ben de bir panik hemen internete bakmıştım, orada da güzellik salonundan delik deşik çıkan bir sürü kadının yazısını okuyup rahatladım..
Bu arada cilt kendini yenileyen bir organizma. Ve inan ki her probleme harika kremler var... Ben bu sene tatilde öyle kötü oldum ki, doktorlar bile anlamadı beni birşey mi soktu,güneşte kremsiz mi yandım yoksa alerjim mi var...yüz derim kösele gibi oldu. Birazı Güneş yanığı , birazı kar beyazi...kirış kırış,kupkuru...yemek yerken canım açıyordu, ağrı kesici merhemler sayesinde mimik yapıyordum

Dedim ki tamam, ömrümün güzel günleri buraya kadarmış :)))
Ama şehre döndükten sonra gittiğim bir acil doktorunun verdiği merhemle iki güne küllerimden yeniden doğdum :) renk farkım bile kalmadi

O yüzden içini ferah tut. En kötü bir dermatoloğa gidersin,o derin için bir krem yazar.