• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi yoksa ben mi abartıyorum....

annesi olduğunda 2 kast artıyor arada oluyor ama bu kadar sık değil.

Kayinvalideniz varken sizde görmezden gelin...Bazı kayinvalideler kıskanç olur o yüzden mi böyle yapiyor acaba?özlemiş olabilir ve siz de olumsuz eleştiri yapıyorsanız o yüzden de boyle davraniyor olabilir? Belli ki esin o geldiginde sen ne yaparsan yap son kurusuna kadar harcayacak bu konuda birsey soylersen daha da inadina yapiyor olabilir? Eee sonuc gordugun gibi onlar egleniyor sen evde oturup sinir oluyorsun? O zaman sinirlenmeyi birak sen de onlarla ye ic gez..anlasilan o ki böyle yaparak elinden birsey gelmeyecek kendi kendini yemekten baska..

konuşmaya çalıştığımda alay eder gibi değişik ve aşağılayıcı bir hıh deyişi yok mu hasta oluyorum.

Kayinvalideniz varken sizde görmezden gelin...Bazı kayinvalideler kıskanç olur o yüzden mi böyle yapiyor acaba?özlemiş olabilir ve siz de olumsuz eleştiri yapıyorsanız o yüzden de boyle davraniyor olabilir? Belli ki esin o geldiginde sen ne yaparsan yap son kurusuna kadar harcayacak bu konuda birsey soylersen daha da inadina yapiyor olabilir? Eee sonuc gordugun gibi onlar egleniyor sen evde oturup sinir oluyorsun? O zaman sinirlenmeyi birak sen de onlarla ye ic gez..anlasilan o ki böyle yaparak elinden birsey gelmeyecek kendi kendini yemekten baska..
doğru dedin.dün Bursa ya gidildi ben küstüm eşimle gitmeyecektişm.Aman anne gelmezse gelmesin otursun evde dedi eşim, kaynanam ısrar etti öyle gittim.yani anlıycan adam anası varken ben olmuşum olmamışım vız geliyor.hiç yemiycem kadar yedim içtim bende...

konuşmaya çalıştığımda alay eder gibi değişik ve aşağılayıcı bir hıh deyişi yok mu hasta oluyorum.

Konuşmayla anlasaydi ohoohooo. Dedigim gibi konuşarak anlamıyor belli ki ya da daha cok yanlis anliyor...sende ona göre aklını kullan...

doğru dedin.dün Bursa ya gidildi ben küstüm eşimle gitmeyecektişm.Aman anne gelmezse gelmesin otursun evde dedi eşim, kaynanam ısrar etti öyle gittim.yani anlıycan adam anası varken ben olmuşum olmamışım vız geliyor.hiç yemiycem kadar yedim içtim bende...

Ohhh afiyet olsun şekerim. ..öteki türlü üzülen sen oluyorsun boşver sende ...sende ayak uydurmaya çalış. .bak hem kayinvalideniz sayesinde gezmiş oluyorsun...o para zaten gidecek zaten gidecek..ama kayinvalideniz kötü birine benzemiyor...öyle olsaydı oğluna kendi derdi boşver onu biz gidelim diye...iyi niyetle demek ki...

ayyy nedirya bu k.veldelerin derdi bizle anlamadm gittiya.ne kadr çok var yazan bende kendimde mi vardı acaba derdim bazen.abartmıyorsun canım haklısında çok sık gelmiyorsa idare etmeye çalış.benimki hep yanımda bide beni düşün.ama beni eşim korurr asla laf ettrmez ben o konuda şanslıyım.

bdv'de ana kuzusu konusu vardı.. orda tabiki anasının kuzusu olacak o büyüttü o yaşa kadar falan diye yorumlar okumuştum..
ama işte görüyoruz ki bu kadarı da fazla.. yani abartmıyosunuz bence..
evlendikten sonra aile kavramı değişir.. eşiniz bunun farkına varamamış..

kendi kanından olan kadınlara daha fazla deger veren birisi eşin işte. sen el kızısın.
konusmaktan anlamıyorsa anlayacagı dilden konus o zaman;)
mesela öncelıkle başkalarının yanında senı azarlamaktan vazgeçsin
saçma sapan şeyler yuzunden azarladıgı zaman tepkın sert olmalı

Aslına bakarsanız çok problemli bi evliliğim vardı.ben düzeldiğini sanıyordum ama;
Şöyle anlatayım kaynanam geldi gezdirecekmişiz.Neyse bi ihtiyacımız için ayrılan parayı sevgli eşim kaynanamı gezmeye harcadı şimdi elde avuçta yok.markete gitsem ondan başka para yok diye bana söyleniyor.Neyse gezdirdi tozdurdu.Ancak gezmeler anneyle planlandı bana sorulmadı dışarda gezerken kol anne omzunda oğlumla ben arkada geliyoz mu gelmiyoz mu umrunda değil.Arabada vites değişirken kazara bi şeyi ellesem azarlamalar anası yapsa anacığım yapma olur mu diye müthiş bi kibarlık abidesi.anasına eliyle yemek yedirmeler herşeyi ona göre ayarlamalar falan.beni milletin ve anasının yanında sürekli azarlamalar.Sanki ben torun bakan babaanne annesi ise karısı gibi.ben arabada öne binsem gene mi öne bindin diye çıkışıyor annesi binse buyur xxx sultan.Kızlar valla sinirden ellerim tir tir titriyor.Ne yapsam bilemiyorum 7 yıla girdik ama onca eziyetine rağmen düzelir mi dedim olmuyor.

Lütfen yarumlarınızı bekliyorum abartıyor muyum gerçekten.sakinliğimi koruyamıyorum.
Abartmiyorsun. Annesinin yaninda seni rencide etmesi affedilir sey degil. Esin sana kiymet verdigini gostermezse hicbiri kiymet vermezki. Bi seyler yapma zamani gelmis gibi. Bosanma manasinda degil aklini basina almasi icin..

Düzwlir diye bekledigimiz seyler malesef duzelmiyor daha beter oluyor ...

En nefret ettigim sey bir Erkek baskasiyla onden yurusun eside arkadan gitsin kim olursa olsun yaninda yapilmayacak bir tavir bu ..

Annesi okasar kiymetliydi madem hic evlenmeseydi kalsiydi annesiyle...
Herseyin bir siniri var yahu...

Baskasinin yaninda azarlanmakta cabasi , Canim sen hala neden susuyosunki boyle bir adama cek birkere restini otursun totosunun ustune bakalim ne yapacakmis ...
Cok yuz almis belli m. Haddini bildir , ogrensin bidaha senle boyle yapayacagini..

annesıne bagırıp sizi öne oturtsa ondan ıyısı yoktu degılmı? YAZIK

Pardon ama yorumunuzu anlayamadım, annesine eşinin yanında bağırsa da ayıp tabi. Ama adam bildiğiniz annesi gelince eşini aşağılıyor, önünden yürüyor, umursamıyormuş. Ne demek yazık? Bence de yazık konu sahibinin çektiklerine.

Kafasina tava ile vurun degismeZse bile sinirini alirsin

annesıne bagırıp sizi öne oturtsa ondan ıyısı yoktu degılmı? YAZIK
Ben annesine bağırsın demedim ki.Saygısını göstersin ve yedirsin içirsin ama bende önemsenmek ve itibar görmek istiyorum bunun neresi yanlış.kendimi yalnız hissediyorum hiç öenmsenmeyen bi eş olmak annesi gelince moralimi bozuyor açıkçası.yoksa ben bi annenin ötelenmesini istemiyorum kayınvalidem bana bazı kötü şeyler yapsada.Ben kayınvalidemi suçlamıyorum eşime kızıyorum.beni onun yanında azarlayıp kolumu çekiştrimesine kızıyorum.

Back
X