• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi yoksa ben mi abartıyorum....

Aslına bakarsanız çok problemli bi evliliğim vardı.ben düzeldiğini sanıyordum ama;
Şöyle anlatayım kaynanam geldi gezdirecekmişiz.Neyse bi ihtiyacımız için ayrılan parayı sevgli eşim kaynanamı gezmeye harcadı şimdi elde avuçta yok.markete gitsem ondan başka para yok diye bana söyleniyor.Neyse gezdirdi tozdurdu.Ancak gezmeler anneyle planlandı bana sorulmadı dışarda gezerken kol anne omzunda oğlumla ben arkada geliyoz mu gelmiyoz mu umrunda değil.Arabada vites değişirken kazara bi şeyi ellesem azarlamalar anası yapsa anacığım yapma olur mu diye müthiş bi kibarlık abidesi.anasına eliyle yemek yedirmeler herşeyi ona göre ayarlamalar falan.beni milletin ve anasının yanında sürekli azarlamalar.Sanki ben torun bakan babaanne annesi ise karısı gibi.ben arabada öne binsem gene mi öne bindin diye çıkışıyor annesi binse buyur xxx sultan.Kızlar valla sinirden ellerim tir tir titriyor.Ne yapsam bilemiyorum 7 yıla girdik ama onca eziyetine rağmen düzelir mi dedim olmuyor.

Lütfen yarumlarınızı bekliyorum abartıyor muyum gerçekten.sakinliğimi koruyamıyorum.

kendince anasına seni ondan çok seviyom mesajı veriyo..
bi gitisn bakalım anası..eline düşünce napacak bakalım?

gelecekte benim oğlum olursa o da bana böyle davranır inşallah anasıyım ben onun:KK53:amaa size karşı davranışları hiç hoş değil:KK12:tamam annesine sevgi, saygı göstersin de size de göstersin yani ne gerek var böyle davranmasına.bazı erkekler aradaki dengeyi sağlayamıyorlar işte sanki iki tarafın da gönlünü hoş tutmak çok zor bir şeymiş gibi.

gıcık olurum bu tiplere ama neyse. bacım tavrını koy. ama dırdır etmeden. herkesin yeri ayrıdır ve kıyaslanmamalı kaç yaşına gelmiş adam daha öğrenememiş. ben olsam sakin kalamazdım ama sen kalmalısınn :KK31::KK31:

Pardon ama yorumunuzu anlayamadım, annesine eşinin yanında bağırsa da ayıp tabi. Ama adam bildiğiniz annesi gelince eşini aşağılıyor, önünden yürüyor, umursamıyormuş. Ne demek yazık? Bence de yazık konu sahibinin çektiklerine.
annesıne ozel davranması normal degılmı ? cennet anaların ayagı altındadır bende annemı goklere cıkartmayı severım

Böyle gelmiş böyle gider, değişeceğini sanıyorsanız çok büyük yanılgı içerisindesiniz.

Back
X