• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Kızlar çok küçük bir yerde ilçede yaşamaya başladım burda herkes herkesi tanırmış öyle söylüyorlar. Gerçekten de öyle gibi yeni gelen birini hemen farkediyor insanlar dikkatli dikkatli bakıyorlar. Bugün çok sıkıldım kendi başıma kafeye gittim oturdum sonra çapraz masaya 3 4 adam oturdu kendi hallerinde gibiydiler. Sonra zaman geçti biraz tam yan masama 8 10 kişilik bir erkek grubu geldi oturdu. Ben de masamı değiştirin burası erkek ortamı oldu dedim değiştirdim ama ben acaba tuhaf mı karşılandım çevreden bilemedim böyle yabani bir insan değilim aslında kimse bir şey de demedi ama rahatsız oluyorum. Sizce normal mi davranışlarım?Ne kadar geri kafalı diye bir izlenim mi oluşturuyorum yoksa

Rahatsız olman çok normal. Zaman geçip, tanımaya öğrenmeye başlayınca ona göre hareket edersin. Böylelikle kendini rahat hissedebilirsin.

küçük yerlerde yaşamak zordur. Mümkünse kız arkadaş edindiğinizde kafeye gidin. Yanlış anlaşılmanıza sebebiyet verebilir.
Evet o yüzden de çok çekiniyorum akşamları gitmicem bir daha akşamları kalabalık oluyor gündüz daha sakin olur belki kalabalık olunca dikkat çekiyor diye düşündüm aslında galiba en iyisi hep evde oturmak

Kucuk sehirde herkes herkesi tanir aslinda erkek milleti iste hemen hazirda istemeye istemeye hal ve hareketlerinize dikkat edin diyorum cafeye gitmek bile bu ulkede boyle
Aslında öğle arasında bir kaç kez gitmiştim böyle bir ortam yoktu akşam bir garip oluyor bir daha gitmemek en iyisi. Evde daraldım açılırım azcık dedim hiç açılmadım. Benim memleketimde olsa hiç rahatsız olmam

ben de bir ilçedeyim 6 ay oldu geleli kocam uzakyol çalışıyor. Bir kere kafede yemek yedim yememle kalkmam bir oldu. Uzun oturup çay içemedim. Belki kendim kuruntu yapıyorumdur dedim. Sonra başın ağrıyacağına gitme kocam gelince giderim dedim. Seni çok iyi anlıyorum.

Rahatsız olman çok normal. Zaman geçip, tanımaya öğrenmeye başlayınca ona göre hareket edersin. Böylelikle kendini rahat hissedebilirsin.
Ama işin ilginç yanı ordaki insanlar gelince hemen değiştirdim masamı deliye bak sanki bir şey söyledik bir şey yaptık da masa değiştiriyor diye düşünmüş olabilirler

ben de bir ilçedeyim 6 ay oldu geleli kocam uzakyol çalışıyor. Bir kere kafede yemek yedim yememle kalkmam bir oldu. Uzun oturup çay içemedim. Belki kendim kuruntu yapıyorumdur dedim. Sonra başın ağrıyacağına gitme kocam gelince giderim dedim. Seni çok iyi anlıyorum.
Ben de mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama içime kasvet bastı zaten ta dibe niye oturuyorlar ki

Aslında öğle arasında bir kaç kez gitmiştim böyle bir ortam yoktu akşam bir garip oluyor bir daha gitmemek en iyisi. Evde daraldım açılırım azcık dedim hiç açılmadım. Benim memleketimde olsa hiç rahatsız olmam
Ben antalyadayim gece kadinlar sokakta yuruyuste işte bakis açısı

hayır bir de sürekli gözleri senin üstünde hissediyorsun. Bu daha da rahatsız edici...
Yani aslında yeni gelen birini farkettiklerinden eminim. Ama ben sürekli başka yerlere camdan dışarı falab baktığımdan sürekli bakıp bakmadıklarını bilmiyorum belki de içim huzursuz olduğundan böyle. Zaten rahat da edemedim. Aldım elime telefonu gözümü diktim ona ve çayımı içtim kalktım hiç içim açılmadı

Back
X