• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi

benimkisi olmadığı kesin. Kocam yanımda olmadığı için ne kendime ne de kocama laf söylensin kötü bakılsın istemem.
Açıkcası burda da öyle bir şeyler duydum ben o yüzden oldu. Yani yeni gelen biriyle tanışmaya çalışan adam olur falan dediler korkuyorum o yüzden de

Evet iş için. Ben böyle bir insan da değildim her şeyden çekinir oldum
İş yerinden bir arkadaşınla git canım. Orda sana av gözüyle bakabilirler. Bazı ilçeler öyle. İstanbul'da bile her ilçede rahat hareket edemiyorsun. İş arkadaşlarınla gidersen sana öyle bakmazlar.

İş yerinden bir arkadaşınla git canım. Orda sana av gözüyle bakabilirler. Bazı ilçeler öyle. İstanbul'da bile her ilçede rahat hareket edemiyorsun. İş arkadaşlarınla gidersen sana öyle bakmazlar.
Malesef yok hepsi büyük evli barklı insanlar zaten yanımda birileri olsa çekinmem sadece iş yerinde iletişim kuruyoruz

Doğuda öğretmenlik yaptığım yıllardı...
Bundan 15 yıl önce
Pastanesi vardı ilçenin oraya kizarkadasimla gittik
Ertesi gün okulda herkes gittiğimizi biliyordu
Üstelik bi de akıl verdiler
" orası kızların gidebilecegi bir yer değilmiş "
Tekrar ediyorum gittiğim yer pastane
Yanımda kız arkadaşım var
Sana gelince en doğrusunu yapmışsın arkadaşim

Ama işin ilginç yanı ordaki insanlar gelince hemen değiştirdim masamı deliye bak sanki bir şey söyledik bir şey yaptık da masa değiştiriyor diye düşünmüş olabilirler

Olan olmuş öyle düşünseler bile çok takılmayın. Bir arkadaşınız ya da tanıdık biriyle gitseydiniz böyle yapmazdınız. Zamanla bu durumu aşarsınız diye düşünüyorum. Diğer türlü paranoya olursunuz. Rahat olun siz kendinizi biliyorsanız sorun yok.

Doğuda öğretmenlik yaptığım yıllardı...
Bundan 15 yıl önce
Pastanesi vardı ilçenin oraya kizarkadasimla gittik
Ertesi gün okulda herkes gittiğimizi biliyordu
Üstelik bi de akıl verdiler
" orası kızların gidebilecegi bir yer değilmiş "
Tekrar ediyorum gittiğim yer pastane
Yanımda kız arkadaşım var
Sana gelince en doğrusunu yapmışsın arkadaşim
Yani ben iş dışımda evden çıkmayayım değil mi en uygunu bu

Olan olmuş öyle düşünseler bile çok takılmayın. Bir arkadaşınız ya da tanıdık biriyle gitseydiniz böyle yapmazdınız. Zamanla bu durumu aşarsınız diye düşünüyorum. Diğer türlü paranoya olursunuz. Rahat olun siz kendinizi biliyorsanız sorun yok.
Gece kaç oldu aklıma takıldı bizim oralarda olsa hiç tuhaf olmaz yani oturur insanşar kendi halinde

Yani ben iş dışımda evden çıkmayayım değil mi en uygunu bu
Olur mu kuzum
Bak insanlara göre yaşama
Kendin için yaşa
Senin doğruların senin yanlışların olsun
Zaten doğru tektir
Bir hayatın var zehretme insanlar için

Kendini ne kadar baskılarsan insanlar o kadar üstüne gelir. Eğer bulunduğun ilçede rahat olamayacaksan hafta sonu yakın il veya ilçelerde gezebilirsin. Bulunduğun çevrede hareketlerine dikkat etmekle birlikte kendini çokta kısıtlamamanı öneririm.

Kendini ne kadar baskılarsan insanlar o kadar üstüne gelir. Eğer bulunduğun ilçede rahat olamayacaksan hafta sonu yakın il veya ilçelerde gezebilirsin. Bulunduğun çevrede hareketlerine dikkat etmekle birlikte kendini çokta kısıtlamamanı öneririm.
Bilemedim işte demek ki benzer durumlar yaşayan olmuş

Hayır değilim tabiki
Biliyorum olmadığını
Sende durumu gör diye sordum
Sen sen olmaktan çıkıp baskalastiginda...
Mutsuz olacaksın
Çünkü sen " Tatammm " dın..

Artık onların istediği Tatammm 'sın...
Öz hakiki Tatammm ol... :))))

Biliyorum olmadığını
Sende durumu gör diye sordum
Sen sen olmaktan çıkıp baskalastiginda...
Mutsuz olacaksın
Çünkü sen " Tatammm " dın..

Artık onların istediği Tatammm 'sın...
Öz hakiki Tatammm ol... :))))
Tamam denicem zaten çok zormuş her davranışını insanlara göre yönlendirmeye çalışmak

Bilemedim işte demek ki benzer durumlar yaşayan olmuş

Tabi ki, her yerin yöresi, töresi farklıdır. Yaşanması çok olası bir durum. İlla ki farklılıklar olacaktır. Ancak yanlış yapmadığını biliyorsan kendine eziyet etmen gereksizdir.:KK55:

Tabi ki, her yerin yöresi, töresi farklıdır. Yaşanması çok olası bir durum. İlla ki farklılıklar olacaktır. Ancak yanlış yapmadığını biliyorsan kendine eziyet etmen gereksizdir.:KK55:
Kalabalık taraflar arkamı dönüp oturdum zaten hep

Back
X