Normal mi?

Insta değil face lazım bana, twttr da olar :KK70: :KK70:
Ay heyecanlandım ne konuşacağım acaba? Ne diyecek? :KK70:

Acil, eve gelmeden, hemen face aranıyo :KK70:
"Merhaba x bey, siz beni tanımazsınız ama ben sizi uzun zamandır izliyorum" mu desem, yoksa "X, seni unutamadım." diye mi girsem? İkincisinden korkuyorum sakşfgdahjvf :KK70: "Pelinsu, sen misin?" derse? :KK70:
Az önce ki gibi çocuk sana benzemiyor muhabbeti yap işte evli misin karin hayatta mi yaşıyor mu fln de :KK70: sorular bu şekil de olsun dikkat çekmezsin ahahahah

Insta değil face lazım bana, twttr da olar :KK70: :KK70:
Ay heyecanlandım ne konuşacağım acaba? Ne diyecek? :KK70:

Acil, eve gelmeden, hemen face aranıyo :KK70:
"Merhaba x bey, siz beni tanımazsınız ama ben sizi uzun zamandır izliyorum" mu desem, yoksa "X, seni unutamadım." diye mi girsem? İkincisinden korkuyorum sakşfgdahjvf :KK70: "Pelinsu, sen misin?" derse? :KK70:

X seni unutamadım hayallerimde yaşatıyorum benim olmalısın dersen damardan girersin :KK70:bide randevu alırsan tamamdır ..:KK8:

Yes bebeğim benim dersin ben pelinsu :KK70::KK70:

Banlanma korkusuna yazamaz oldum yeminle, beğenilerimi cevap olarak alın kızlar, daha yeni geyikten yatıp geldim mapus damlarında :D Konunun özüne geri döneyim, konu sahibicim buraya bari adamcağızı ifşa etmeyeymişiniz iyiymiş. Anladığım kadarıyla hesabına kadar görenler görmüş yazık. Şimdi misal ben benimkini keklesem (Ki hala keklemeyi düşünüyorum huzur batması yaşıyorum şu an can sıkıntısıyla karışık. kendinehas kendinehas , araba muhabbetinden girsem direkt benim uğraştığımı anlar:D ) buralara o mesajları screenshot ile alıp çat diye koymam. "Dedi-dedim" diye üstü kapalı geçerim. Suç oluyo o yaptığınız yani bilesiniz konu sahibi.

Bir ben Fransız kaldım galiba :/ Konuşmaları adamın sayfasını falan göremedim ama yanlış bence yaptığınız. Hadi benimki gibi yalanını yakalasanız güveniniz sarsılsa da böyle işlere kalkışsanız neyse :/

Koca insanlarız ya hadi yapıyorsunuz şuraya yazıp da hepten çaptan düşmeyin.

Hele isi üzerinden yapmak sanki alay etmişsiniz.
Bizimki de hep hanımlarla muhattap olur hiç aklıma gelmedi yani.

Unutmayın kişi kendini aldatır.

Kızlar alıntı yapılsaydı da fotoğraflar silindiği için görüntülenemezdi muhtemelen :KK14:

Hatırladığım kadarıyla konu sahibi kocasıyla araba kiralayacak gibi konuşmuş ve konuşma içinde birkaç kez "kızın sana hiç benzemiyor" demiş ne alakaysa?? Sonra konu dışı şeyler söylemiş saçma sapan. Adam da kibar davranmış ama yanlışı olmamış, böyle :KK24:

Ha Yasin bey mi diyeyim Yasin mi diyeyim demişti (eşinin adı Yasinmiş) eşi de Yasin bey iyi olur demiş falan

Back
X