- 23 Ağustos 2012
- 51.187
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.255
- 898
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Evet yaaa cherrycanım herkes parti verirken ben uyuyormuşum gibi bi his oldu![]()
Topumuz banı yemeyelim de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaaa cherrycanım herkes parti verirken ben uyuyormuşum gibi bi his oldu![]()
Az önce ki gibi çocuk sana benzemiyor muhabbeti yap işte evli misin karin hayatta mi yaşıyor mu fln deInsta değil face lazım bana, twttr da olar![]()
Ay heyecanlandım ne konuşacağım acaba? Ne diyecek?
Acil, eve gelmeden, hemen face aranıyo
"Merhaba x bey, siz beni tanımazsınız ama ben sizi uzun zamandır izliyorum" mu desem, yoksa "X, seni unutamadım." diye mi girsem? İkincisinden korkuyorum sakşfgdahjvf"Pelinsu, sen misin?" derse?
![]()
Burdan yemesek başka yerden yeriz nasılsaTopumuz banı yemeyelim de![]()
Sadece Pelinsu derse ne iyi, ben yapsam destan yazar diye korkuyorum"X, seni unutamadım." diye mi girsem? İkincisinden korkuyorum sakşfgdahjvf"Pelinsu, sen misin?" derse?
![]()
Dm yazışma ekranı vardı orada da profil görünüyordu.konu yarım kalmış yarısı silinmiş gibi görünüyor. O kısmını bilmiyorum tabi doğrudur.
Insta değil face lazım bana, twttr da olar![]()
Ay heyecanlandım ne konuşacağım acaba? Ne diyecek?
Acil, eve gelmeden, hemen face aranıyo
"Merhaba x bey, siz beni tanımazsınız ama ben sizi uzun zamandır izliyorum" mu desem, yoksa "X, seni unutamadım." diye mi girsem? İkincisinden korkuyorum sakşfgdahjvf"Pelinsu, sen misin?" derse?
![]()
@Mune kocanın hesabı belli oluyor fotoları siler misin? 3. bir kişinin özel hayatına tecavüz var
ee biz birşey anlamadık..
Kaçırdın kız
Kaldık öyle ortadaKaçırdın kız
Süper bi yorum olmuş ama anlamadımŞu platformda düzgün, namuslu tek bir erkeğe rasgeldim o da yazık bir kezbanla evlenmiş![]()
Off neyi kaçırdık acebaKaçırdın kız
Yorumlardan anladığım kadarıyla konu sahibi eşinin sosyal medya hesabına sahte isimle mesaj yollamış mesajlarida buraya koymuş dalga geçmiş herhalde eşiyle bu kadar anladımBende yeni okudum konuyu anlam veremedim.!! Silinmiş galiba .. neyse..