Normal mi ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.313
5.343
723
Merhaba herkese
Bugün ameliyatımın 6. Günü hala çok ağrım var
Kendi ailemden 5 kişi oldu onlar,ilk bikaç gün ağrı oluyor (2-3 gün) sonra geçiyor diyorlardı.
YouTubeda da ameliyat sürecini anlatanlara baktım onlar da gayet konuşuyor gülüyor iştahla ameliyat olun tavsiye ediyorum diyor.
Ama benim o kadar acıyor ki herkese sakın olmayın diyorum çünkü cidden burnum zonkluyor ve üstünde takoz varmış gibi hissediyorum.
Normal mi ?
Ameliyat olanlar yazın bişey deyin Allah rızası için :KK43:

Ameliyat olmadım ama hemşireyim. Çok fazla rinoplasti hastasına baktım. Çok farklı doktorla çalıştım.

Ağrı, şişlik, morluk hekim becerisine, uyguladıkları tekniklere göre değişiyor. O yüzden paniğe kapılmayın. 🌸

Hekiminize bi danışın, ağrınızın devam ettiğini söyleyin yine de siz.
Umarım kolayca atlatırsınız bu süreci. Geçmiş olsun. 🌸

Ameliyat olmadım ama hemşireyim. Çok fazla rinoplasti hastasına baktım. Çok farklı doktorla çalıştım.

Ağrı, şişlik, morluk hekim becerisine, uyguladıkları tekniklere göre değişiyor. O yüzden paniğe kapılmayın. 🌸

Hekiminize bi danışın, ağrınızın devam ettiğini söyleyin yine de siz.
Umarım kolayca atlatırsınız bu süreci. Geçmiş olsun. 🌸
Teşekkür ederim
Doktoruma ulaşamadım henüz :(

Merhabalar ben 10 kasımda ameliyat oldum hala çok yeni.Et yakıldı ve kırık olam kemer törpülendi ve ameliyatım 4.30 saat sürdü.Çatıyı daraltıp kırdılar ama sıfır ağrı sızım vardı.Hastanede 1 gece yattım hemşire 3 kez damardan ağrı kesici yaptı.Size ağrı kesici yapıldı mı?

Merhabalar ben 10 kasımda ameliyat oldum hala çok yeni.Et yakıldı ve kırık olam kemer törpülendi ve ameliyatım 4.30 saat sürdü.Çatıyı daraltıp kırdılar ama sıfır ağrı sızım vardı.Hastanede 1 gece yattım hemşire 3 kez damardan ağrı kesici yaptı.Size ağrı kesici yapıldı mı?
Yapıldı
Ağrı kesici gün içinde 2 defa alıyorum ama almadığım anda kötüyüm

Back
X