- 4 Ağustos 2021
- 3
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi Domingoenfuego
-
Ard niyetli birşey yazmadım, bunlar altta yatan bir sorunun sinyalleriYeni durumunuza uyum sağlama sürecinizdir belki diyecektim ki üstteki arkadaşın yorumunu gördüm
Ya aslında bana hiç fena gelmedi.Merhaba arkadaşlar size yeni fark ettiğim önceden var mıydı emin olamadığım bir derdimden bahsetmek istiyorum sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bu yıl üniversite kazandım ve başka bi şehire geldim. Yeni bi ortam yeni insanlar ama ben sanki herşeye çok aşinaymışım gibi hissediyorum. İnsanlar tanıdık geliyor ilk defa geçtiğim yollardan sanki her zaman geçtiğim yolmuş gibi hissediyorum. Başka zamanlarda da sanki hiç eğlenmiyomuşum heyecanlanmıyormuşum gibi geliyor. Sıkılmıyoeum ama hiç eğlenmiyorum da. Şu gün çok eğlenmiştim dedişim bi gün , an yok. Tek bana mı oluyor böyle yoksa normal mi?
Not: yönetimden çok özür diliyorum başka yere de açmıştım ama cevap gelmedi cidden bu durum beni çok bunaltıyor o yüzden burada tekrar paylaşmak istedim.
geçmiş olsun ,ilk kez duydumArd niyetli birşey yazmadım, bunlar altta yatan bir sorunun sinyalleri
Aynı durumdan dolayı birkaç yıl tedavi görmüştüm
Genel olarak sıkılmış olabilirsiniz herşeyden. Daha önce bi travma falan yaşadınız mı birde yaşınız kaç. Acaba aileden ayrıldınız diye mi böyle olduMerhaba arkadaşlar size yeni fark ettiğim önceden var mıydı emin olamadığım bir derdimden bahsetmek istiyorum sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bu yıl üniversite kazandım ve başka bi şehire geldim. Yeni bi ortam yeni insanlar ama ben sanki herşeye çok aşinaymışım gibi hissediyorum. İnsanlar tanıdık geliyor ilk defa geçtiğim yollardan sanki her zaman geçtiğim yolmuş gibi hissediyorum. Başka zamanlarda da sanki hiç eğlenmiyomuşum heyecanlanmıyormuşum gibi geliyor. Sıkılmıyoeum ama hiç eğlenmiyorum da. Şu gün çok eğlenmiştim dedişim bi gün , an yok. Tek bana mı oluyor böyle yoksa normal mi?
Not: yönetimden çok özür diliyorum başka yere de açmıştım ama cevap gelmedi cidden bu durum beni çok bunaltıyor o yüzden burada tekrar paylaşmak istedim.
Bu aralar insanlar hep ters hep kötü davranıyorlar banageçmiş olsun ,ilk kez duydum
bakın üye yazmış . siz de sağlığınızı aksatmayın
Bu aralar insanlar hep ters hep kötü davranıyorlar bana
siz ne tatlı ne iyi geldiniz bana günüm güzelleşti, çok teşekkür ederim atlattım o günleri, ilginiz yeter var olun
bugün hatta birkaç saat önce bir video izledim. videoyu çeken kişi yolda gördüğü kişilere seslenip iltifat ediyor, günümü güzelleştirdiniz diyordu . gülerek izlemiştim , resmen başıma geldi :)))
bence siz benim günümü güzelleştirdiniz
Sanmıyorum çünkü normal hayatta da pek birşey hissetmiyordum. Sanki hiç duygum yokmuş gibi geliyor. Çok erken yaşlarımdan beri bir duyguyu hissettiğimi hiç hatırlayamıyorum.Genel olarak sıkılmış olabilirsiniz herşeyden. Daha önce bi travma falan yaşadınız mı birde yaşınız kaç. Acaba aileden ayrıldınız diye mi böyle oldu
Psikologa bi danışın istersenizSanmıyorum çünkü normal hayatta da pek birşey hissetmiyordum. Sanki hiç duygum yokmuş gibi geliyor. Çok erken yaşlarımdan beri bir duyguyu hissettiğimi hiç hatırlayamıyorum.
bu duygu hissetmemeniz de büyük bir sorun aslında evet güzel gibi görünüyor olabilir ama insanın sinirlenmesi şaşırması sevinmesi falan doğal olan şeyler yani olması gereken duygularSanmıyorum çünkü normal hayatta da pek birşey hissetmiyordum. Sanki hiç duygum yokmuş gibi geliyor. Çok erken yaşlarımdan beri bir duyguyu hissettiğimi hiç hatırlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?