Normal mi?

Domingoenfuego

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
3
0
1
22
Merhaba arkadaşlar size yeni fark ettiğim önceden var mıydı emin olamadığım bir derdimden bahsetmek istiyorum sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bu yıl üniversite kazandım ve başka bi şehire geldim. Yeni bi ortam yeni insanlar ama ben sanki herşeye çok aşinaymışım gibi hissediyorum. İnsanlar tanıdık geliyor ilk defa geçtiğim yollardan sanki her zaman geçtiğim yolmuş gibi hissediyorum. Başka zamanlarda da sanki hiç eğlenmiyomuşum heyecanlanmıyormuşum gibi geliyor. Sıkılmıyoeum ama hiç eğlenmiyorum da. Şu gün çok eğlenmiştim dedişim bi gün , an yok. Tek bana mı oluyor böyle yoksa normal mi?

Not: yönetimden çok özür diliyorum başka yere de açmıştım ama cevap gelmedi cidden bu durum beni çok bunaltıyor o yüzden burada tekrar paylaşmak istedim.

Yeni durumunuza uyum sağlama sürecinizdir belki diyecektim ki üstteki arkadaşın yorumunu gördüm

Öncelikle hayırlı olsun başarı, sağlık, huzur dolu bir eğitim hayatın olsun. Ben ilk üniversiteye gittiğimde çok bocalamistim acikcasi. Memleketten uzak bir yerdi ilk kez ailemden ayrılacaktım o yüzden gider gitmez günlerce ağladım şuan çok çocukça geliyor düşününce şimdi olsa rahatlıkla uyum sağlardım diye düşünüyorum. Günlerce ağladıktan sonra elbette uyum sağlayıp alışmıştım tabiki. Bence senin durumun da çok normal. Kolay adapte olman çok güzel işin eğlence kısmı içinde şuan çok erken önce okulunu, arkadaşlarını iyice tanımanın tavsiye ederim.

Kesinlikle normal değil bence. Tamam bazen hepimiz dejavu oluyoruz ama sizin ki bence fazla.

Ya aslında bana hiç fena gelmedi.
Ben aşırı zorlanırım yeni yerlere, değişikliğe uyum sağlama konusunda.
Ama destek almanızı öneririm belki altta yatan bi problem vardır.

Genel olarak sıkılmış olabilirsiniz herşeyden. Daha önce bi travma falan yaşadınız mı birde yaşınız kaç. Acaba aileden ayrıldınız diye mi böyle oldu

Bu aralar insanlar hep ters hep kötü davranıyorlar bana
siz ne tatlı ne iyi geldiniz bana günüm güzelleşti, çok teşekkür ederim atlattım o günleri, ilginiz yeter var olun

bugün hatta birkaç saat önce bir video izledim. videoyu çeken kişi yolda gördüğü kişilere seslenip iltifat ediyor, günümü güzelleştirdiniz diyordu . gülerek izlemiştim , resmen başıma geldi :)))

bence siz benim günümü güzelleştirdiniz

Genel olarak sıkılmış olabilirsiniz herşeyden. Daha önce bi travma falan yaşadınız mı birde yaşınız kaç. Acaba aileden ayrıldınız diye mi böyle oldu
Sanmıyorum çünkü normal hayatta da pek birşey hissetmiyordum. Sanki hiç duygum yokmuş gibi geliyor. Çok erken yaşlarımdan beri bir duyguyu hissettiğimi hiç hatırlayamıyorum.

Yalniz degilsin bende de var o dediginiz seyden hatta bi konusmayi yada o andaki yasanan olayi daha once yasadim daha once bu konusmayi yaptim gibi hissediyorum banada cok degisik geliyor bu durum

Dejavu temporal lobla baglantilidir. Seyahat ve stres bunu tetikleyebilir. Bir uzmandan yardim almanizi oneririm.

Sanmıyorum çünkü normal hayatta da pek birşey hissetmiyordum. Sanki hiç duygum yokmuş gibi geliyor. Çok erken yaşlarımdan beri bir duyguyu hissettiğimi hiç hatırlayamıyorum.
bu duygu hissetmemeniz de büyük bir sorun aslında evet güzel gibi görünüyor olabilir ama insanın sinirlenmesi şaşırması sevinmesi falan doğal olan şeyler yani olması gereken duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…