Merhaba,
Çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli sizlerden çok fikir aldım.
Sözlendim,nişanlandım,evlendim,boşandım
Uzun yıllar sonra hayatıma yeni bir insan aldım ve tekrar sizin görüşlerinize ihtiyacım var :)
Hemen özet geçiyorum.
Tanıştığımızda 6 ay önce eşinden boşanmıştı.6 yaşında kızı var ama kendisinin çocuk ile ilgili çok farklı şeyler hissettiğini,yaptığını düşünüyorum
Belki de çevremde bu şekilde bir baba olmadığı için bana farklı gelmiş olabilir. Doğru analiz edemiyorum.
Örnek verecek olursam;
Yeni bir yer keşfettiğimde ne kadar güzel birlikte gidelim dediğim her yere biz gidemeden alıp kızını gitmesi
Ona armağan etmiş olduğum şarkıları instagramda paylaşıp kızını etiketlemesi
Bir şey yemeye gittiğimizde ertesi gün mutlaka oraya kızını götürmesi
Yediğimiz birşeyden sonra çocuğu onu seviyorsa ahh xxx'de çok severdi yarın alayım demesi.
Kızı aradığında hazır ola geçmesi.
Ve birde canımı sıkan başka bir konu daha var
Bu arkadaşlar boşanmış ama boşandıktan sonra farklı mevzulardan dolayı tekrar davalar açılıyor.
Dava dosyaları havada uçuşuyor iletişimde oldukları halde birbirlerine sanki bu açılan davalardan haberleri yokmuş gibi davranıyorlar.
Sizin ona armağan ettiğiniz şarkıyı instagramda paylaşıp kızını etiketlemesi bana çok absürd geldi. Diğer saydıklarınız için kızına düşkün deyip geçilebilir ama şarkı meselesi bana normal gelmedi.Merhaba,
Uzun yıllar sonra hayatıma yeni bir insan aldım ve tekrar sizin görüşlerinize ihtiyacım var :)
Hemen özet geçiyorum.
Tanıştığımızda 6 ay önce eşinden boşanmıştı.6 yaşında kızı var ama kendisinin çocuk ile ilgili çok farklı şeyler hissettiğini,yaptığını düşünüyorum
Belki de çevremde bu şekilde bir baba olmadığı için bana farklı gelmiş olabilir. Doğru analiz edemiyorum.
Örnek verecek olursam;
Yeni bir yer keşfettiğimde ne kadar güzel birlikte gidelim dediğim her yere biz gidemeden alıp kızını gitmesi
Yediğimiz birşeyden sonra çocuğu onu seviyorsa ahh xxx'de çok severdi yarın alayım demesi.
Bu arkadaşlar boşanmış ama boşandıktan sonra farklı mevzulardan dolayı tekrar davalar açılıyor.
Dava dosyaları havada uçuşuyor iletişimde oldukları halde birbirlerine sanki bu açılan davalardan haberleri yokmuş gibi davranıyorlar.
Oyle deme..Çok fesat gördüm sizi?
Yeni boşanmış, evladını özlüyor ve ilgileniyor ve anladığım kadarıyla çocuğun bu süreci hasarsız atlatması için uğraşıyor, ben böyle insanı baş tacı ederim. Çocuklu insanla evliliğin/ilişkinin zor yanları vardır, babalarda insan, duyguları, özlemleri var, evliliğimizin ilk yıllarında evimize asla ekler almadık mesela, çocuklar geldiğinde alırım eşim onlar olmadan yemez. Bu küçük bir örnek ki benim eşimin çocukları artık kocaman kızı 23, oğlu 18 oldu. Boşanmanın üstünden yıllar geçmiş ama hala zorlandığı yerler oluyor, çocukla yarışa girecekseniz yol yakınken dönün, kaybedersinizMerhaba,
Hemen özet geçiyorum.
Örnek verecek olursam;
Fesatlık değil aslında tam anlatamadım kendimi.Çok fesat gördüm sizi?
Elbette çok güzel ben hep onu takdir ederim sorun bazı şeyleri ciddi abartıyor olması.Boşanınca hele de hayatına bir kadın girince baba olduklarını bile unutanlarin aksine böyle örnekler duymak ne güzel maşallah diyeyim.
Sizin bu ilişkiyi sağlıklı şekilde yürütmeniz zor gözüküyor. Çocuklu hele o çocuğu hayatının bir kenarına atmamis biriyle ilişki yaşamak herkesin harcı değil.
Bir insanın bir şeyi hangi amaç ile yaptığını bilmek beni huzursuz ediyor sanırım.Ne güzel bir babaymış, kızı yemedi diye boğazından geçmiyor, kızı görsün istiyor, iletişimi sağlıklı sürdürüyor.
Ama siz bu adamla yapamazsınız. O babayla kızın dünyasına girmeniz mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?