Normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 yaşındaki çocuğa Instagram'dan şarkı göndermek falan çok itici ve saçma. Çocuk görsün diye değil etraf görsün diye yapılan bir hareket. Diğer harekletler bir babanın yapmasi gereken.
Ahhh... çok şükür konunun kıskançlık değil de ne olduğunu anlayan biri çıktı.
Teşekkür ediyorum

Bir kız çocuğunun bu kadar güzel bir babaya sahip olması beni çok mutlu etti.

Siz kıza şimdiden nefret besliyorsunuz. Çocuksuz bir adam tercih edin.
İlk başta bende öyle düşündüm ama Instagram'dan şarkı göndermesi falan çok yapmacık geldi.

Bu kısmı rahatsız edici olabilir, onda daha yeni boşanmış, hesaplaşmaların, bitmediği biriyle birliktelik olmanın dezavantajını yaşıyorsunuz muhtemelen. Sevgiliniz boşandım ama ben iyi bir babayımı ispatlamaya çalışıyor olabilir. Çünkü boşanınca çocuğa kötülük yapılıyor gibi bir algı var hala. Herşey onun içinde çok yeni.

şarkı kısmı bana da tuhaf geldi. diğer meselelerde sorun yok, kızına düşkün, önceliği kızı olan bir babadır ki bu güzel bişey. ama şarkı ne alaka yani, iki sevgilinin birbirine armağan ettiği bir şarkı alt tarafı. bunu bir kere mi yaptı yoksa sürekli mi yapıyor? bir kere yaptıysa şarkıyı çok sevmiş der geçersin ama devamlı yapıyorsa tuhaf. yani çocuğa gönderilecek şarkı başla, sevgiliye gönderilecek şarkı başka.

Net kıvırıyorsunuz şu an net!

Kızı aradığında hazır ola geçmesi, kızım sever ona da alayım demesi falan gösteriş olabilir mi Allah aşkına? Siz bayağı kızını kıskanıyorsunuz.

İlk başta bende öyle düşündüm ama Instagram'dan şarkı göndermesi falan çok yapmacık geldi.
Sosyal medya bir günlük gibi. Kızı büyüdükçe geçmiş paylaşımlara birlikte bakıp mutlu olurlar, ne var bunda?

Bir kız çocuğunun bu kadar güzel bir babaya sahip olması beni çok mutlu etti.

Siz kıza şimdiden nefret besliyorsunuz. Çocuksuz bir adam tercih edin.
Çocuğu tarafından bu denli yönlendirilen bir insan bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası.
Elbette çocuklarımız herşeyimiz ama bu şekilde hayatından vazgeçmiş gibi davranmak bana çok uç geliyor.

Net kıvırıyorsunuz şu an net!

Kızı aradığında hazır ola geçmesi, kızım sever ona da alayım demesi falan gösteriş olabilir mi Allah aşkına? Siz bayağı kızını kıskanıyorsunuz.
Yorum için teşekkürler...

O zaman davranış biçiminden hoşlanmadığınız bir adamla niye birliktesiniz?

Siz hayatına girdiğinde 6 ay olmuş boşanali, çok hassas dönemler. Tabi ki kızının bu süreci rahat atlaması için elinden geleni yapacak.
Genel olarak davranış şeklinden hoşlanmıyorsanız ayrılın o zaman.

Kesinlikle katılıyorum. Çok sağlıklı gelmedi bana da.

Şuan bunu sorguladığım için buradayım.
Yanlış bir karar vermek istemiyorum
Bir insanı seviyorsanız her şeyiyle seversiniz. Çoluğuyla çocuğuyla ailesiyle davranışları ve düşünceleriyle. Bir şeyler batıyorsa, sorgulanıyorsa sevgi yok demektir.

Ne kadar yanlış bir söylem. Adam hayatından vazgeçecek napmış Allah aşkına? yeni sevgili yapmış, yiyor, içiyor, geziyor. Güzel bir yer görünce de kızıyla gidip, güzel bir şey görünce ona da alıyormuş. Bunlar normal ebeveynlerin yaptığı şeyler. Siz baya baya kızını sizden öncelikli tutuyor diye rahatsız olmuşsunuz. ki isterse kızı için kendi hayatından da vazgeçer. O onun tercihi

Son düzenleme:

Bu çocuğu tarafından yönlendirilmek değil, çocuğuna itinalı davranmak ve boşanma sürecinde çocuğunun hasar almaması için ona "Biz annenle ayrıldık ama ben hep senin babanım, sen hayatımdan çıkmadın-çıkmazsın, senlik bir şey değil bu üzülme" mesajını vermeye çalışmak. Çünkü küçük çocuklar kendilerini suçlamaya da meyilli oluyorlar anne baba ayrılıklarında, "Benim yüzümden mi ayrıldılar" diye içlerine kapanmaya, "Babam bizi terk etti, beni sevmiyor" diye üzülmeye. Ne güzel ki yavrucağını sarıp sarmalıyor.

Sizin yolladığınız şarkılara kızını etiketleyip paylaşmasını nasıl manalandırabilirim bilemedim ama çok rahatsız edici bir şey olarak da alamadım. Diğer anlattıklarınız ise bir babadan görmek isteyeceğim şeyler şahsen ve takdir edilesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…