Normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok güzel bir babaymış, kızına olan tavrından dolayı tebrik etmek gerekiyor. Ben hiçbir anormallik görmedim, boşanma sürecindeler kızına her zamankinden daha hassas, daha ilgili, belli ki ona karşı biz boşansak da ben baban olarak kalacağım, hep buradayım demek istiyor.

Sizi neden rahatsız ediyor veya garip geliyor ki? Sizi ilgilendiren bir tarafı yok. Siz kızıyla, can parçasıyla aynı kulvarda bile değilsiniz.

Ne kadar yanlış bir söylem. Adam hayatından vazgeçecek napmış Allah aşkına? yeni sevgili yapmış, yiyor, içiyor, geziyor. Güzel bir yer görünce de kızıyla gidip, güzel bir şey görünce ona da alıyormuş. Bunlar normal ebeveynlerin yaptığı şeyler. Siz baya baya kızını sizden öncelikli tutuyor diye rahatsız olmuşsunuz. ki isterse kızı için kendi hayatından da vazgeçer. O onun tercihi

Her bir araya geldiğimizde kızından başka bir konumuz yok bu bana normal ve sağlıklı bir ebeveyn ilişkisi olarak gelmiyor.
Yorumunuz için teşekkürler

e ayrilin o zaman yani davranislari size yapmacik ve itici geliyorsa. sanki evlendiniz mi de ayrilmasi zor? simdi bile kafaniza takiliyorsa ileride daha cok sorun olur. cocuga da yazik olur. birakin insanlar iclerinden geldikleri gibi yasasinlar, siz de kendinize gore birini bulun.

Çocuğu tarafından bu denli yönlendirilen bir insan bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası.
Elbette çocuklarımız herşeyimiz ama bu şekilde hayatından vazgeçmiş gibi davranmak bana çok uç geliyor.
size cocugundan cok ilgi gostermeyince hayatindan vazgecmis mi oldu adam :D

Bir insanı seviyorsanız her şeyiyle seversiniz. Çoluğuyla çocuğuyla ailesiyle davranışları ve düşünceleriyle. Bir şeyler batıyorsa, sorgulanıyorsa sevgi yok demektir.

Elbette seviyorum. Çocuğun neleri sevdiğini biliyorum ve elimden geldiğince alıp gönderiyorum.
Bana tuhaf gelen sürekli şunu yaptık şuraya gittik şunu dedi bütün gün bunu konuşuyor ve yorumluyor olması

Kızına haksızlık yaptığını düşünüyor çünkü boşanarak güzel şeylerden mahrum bırakacağını hissediyor.
Eğer ki bu durum içinize sinmiyorsa hiç devam etmeyin. Başlangıçta bu kadar içinize sinmeyen şey varsa(dava dosyaları, iletişim halinde olmaları...) artarak devam edecektir.

Her bir araya geldiğimizde kızından başka bir konumuz yok bu bana normal ve sağlıklı bir ebeveyn ilişkisi olarak gelmiyor.
Adamın show yaptığını düşündüğünüzü söylemiştiniz ama kimsenin olmadığı yerde bile hep kızından söz ettiğine göre gerçekten kızına düşkün bir baba.

Siz sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. Sizin elektriğiniz tutmamış. Muhabbet edecek konu bile bulamıyorsunuz. Kızına düşkünlüğünden tamamen bağımsız bir konu bu.

Bu ilgi ile alakalı bir konu değilki
Konuşurken o benim sevgilim demesi sizce normal mi ?
Cidden soruyorum sağlıklı ?
nereye varmaya calisiyorsunuz?

herkesin hitap sekli farkli. ogullarina askim diyen anneler yok mu? valla benim kayinvalidem diyor. ben de bazen babamin yanaklarini sikip diyorum. ne var yani? sizden izin alsinlar bir de birbirlerine konusacaklari sevgi sozcukleriyle ilgili.

6 yasinda cocugun annesi babasi yeni bosanmis, ne hissettigini anlama sansiniz var mi?

nereye varmaya calisiyorsunuz?

herkesin hitap sekli farkli. ogullarina askim diyen anneler yok mu? valla benim kayinvalidem diyor. ben de bazen babamin yanaklarini sikip diyorum. ne var yani? sizden izin alsinlar bir de birbirlerine konusacaklari sevgi sozcukleriyle ilgili.

6 yasinda cocugun annesi babasi yeni bosanmis, ne hissettigini anlama sansiniz var mi?
Evet var merak etmeyin.
Çünkü aynı yaşlarda benim ailemde yollarını ayırdı.

Elbette seviyorum. Çocuğun neleri sevdiğini biliyorum ve elimden geldiğince alıp gönderiyorum.
Bana tuhaf gelen sürekli şunu yaptık şuraya gittik şunu dedi bütün gün bunu konuşuyor ve yorumluyor olması
Dünyasının merkezinde kızı var çünkü. O merkezde ben olmalıyım diyorsanız şansınız yok.

Evet var merak etmeyin.

Ve sizin babanız hayatınızdaki insanın kızına gösterdiği ilgiyi ve sevgiyi göstermedi size boşanma sonrası muhtemelen. Asıl sorun bu olabilir.

Evet var merak etmeyin.

o zaman daha baska sorunlariniz var sizin cunku hic normal degil bunlar. yukarida da yazilmis buyuk ihtimalle siz “bosanma sonrasi baba ilgisizlesir” kodlamasina sahipsiniz.

benim de ailem ben 5 yasindayken ayrildi, hatta babam annemi aldattigi kadinla evlendi, ben de onlarla yasadim. ama babamin bana olan tavri degismedi aksine iliskimiz o donem daha iyiydi. esi benimle ilgili hicbir konuda konusamaz, babamla aramiza giremez, beni uzemezdi. buyudukce iliskimiz farklilasti ama bu yasta bir cocuga babasinin sevgilim demesi, ona aldiklari, yaptiklari gozunuze batmamali.

daha iliskiniz ne kadarlik sanki? ayrilin gitsin. hem siz mutsuz olmayin hem de cocugu mutsuz etmeyin.

Merhaba,

Çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli sizlerden çok fikir aldım.
Sözlendim,nişanlandım,evlendim,boşandım
Uzun yıllar sonra hayatıma yeni bir insan aldım ve tekrar sizin görüşlerinize ihtiyacım var :)
Hemen özet geçiyorum.

Tanıştığımızda 6 ay önce eşinden boşanmıştı.6 yaşında kızı var ama kendisinin çocuk ile ilgili çok farklı şeyler hissettiğini,yaptığını düşünüyorum
Belki de çevremde bu şekilde bir baba olmadığı için bana farklı gelmiş olabilir. Doğru analiz edemiyorum.

Örnek verecek olursam;
Yeni bir yer keşfettiğimde ne kadar güzel birlikte gidelim dediğim her yere biz gidemeden alıp kızını gitmesi
Ona armağan etmiş olduğum şarkıları instagramda paylaşıp kızını etiketlemesi
Bir şey yemeye gittiğimizde ertesi gün mutlaka oraya kızını götürmesi
Yediğimiz birşeyden sonra çocuğu onu seviyorsa ahh xxx'de çok severdi yarın alayım demesi.
Kızı aradığında hazır ola geçmesi.

Ve birde canımı sıkan başka bir konu daha var
Bu arkadaşlar boşanmış ama boşandıktan sonra farklı mevzulardan dolayı tekrar davalar açılıyor.
Dava dosyaları havada uçuşuyor iletişimde oldukları halde birbirlerine sanki bu açılan davalardan haberleri yokmuş gibi davranıyorlar.
Bence gayet normal.. düşünceli bir babaymis ki beğendiği şeyleri kızıyla paylaşıp onunla kaliteli seveceği zamanı biliyor. Ne mutlu o çocuğa. Siz bu baba kız durumunu neden farklı düşündünüz olması gerektiği gibi bir baba

o zaman daha baska sorunlariniz var sizin cunku hic normal degil bunlar. yukarida da yazilmis buyuk ihtimalle siz “bosanma sonrasi baba ilgisizlesir” kodlamasina sahipsiniz.

benim de ailem ben 5 yasindayken ayrildi, hatta babam annemi aldattigi kadinla evlendi, ben de onlarla yasadim. ama babamin bana olan tavri degismedi aksine iliskimiz o donem daha iyiydi. esi benimle ilgili hicbir konuda konusamaz, babamla aramiza giremez, beni uzemezdi. buyudukce iliskimiz farklilasti ama bu yasta bir cocuga babasinin sevgilim demesi, ona aldiklari, yaptiklari gozunuze batmamali.

daha iliskiniz ne kadarlik sanki? ayrilin gitsin. hem siz mutsuz olmayin hem de cocugu mutsuz etmeyin.
2 yılı doldurmak üzereyiz.
Yeni olmuş olsaydı ve erken farketseydim vazgeçmem daha kolay olabilirdi elbette.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X