Normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

3 sene önce boşandım.4 yaşında bir kızım var beraber yaşıyoruz.Evlenmeden yıllar önce hayatımda olan beni deli gibi sevip ilgilenen bir erkek arkadaşım vardı.Daha sonra ısınamadığım için ayrılıp 2-3 yıl sonra eski eşimle tanışıp evlendim.
Evliliğim süresi boyunca eski erkek arkadaşım gerek sosyal medyadan gerek ortak arkadaşlarımızdan evliliğimle ilgili sürekli bilgi sahibiymiş.

Yaklaşık 6 ay önce beni aramaya başladı biz arkadaşça 6 aydır telefonda görüşüyor 2 haftada bir ortalama dışarıda görüşüyoruz.
İnanılmaz ilgili bir adam hayatımı kolaylaştırmak için elinden gelenin fazlasını yapıyor.( Daha öncede böyleydi )
Arada evlilikle ilgili ne düşündüğümü kendisinin benimle evlenmek istediğini beni mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yapacağından bahsediyor.

Ama ben bir türlü ona ısınamıyorum.Biliyorum ki tam bir eş tam bir ev adamı olacak karakterde bir insan.
Ve kızım olduğu için ister istemez bu konulara uzak kalıyordum ama evlenmek istiyorum desem bu konuda da tek güveneceğim insan kendisi olurdu.

Merak ettiğim şu aslında acaba onun sevgisi,ilgisi,merhameti beni ona karşı ısıtır mı ?

Sizin de aynı yaşlarda bir kızınız varmış. Bu durumda adamı anlamanız gerekiyordu sanki.

Her bir araya geldiğimizde kızından başka bir konumuz yok bu bana normal ve sağlıklı bir ebeveyn ilişkisi olarak gelmiyor.
Yorumunuz için teşekkürler
kızından başka konusu yoksa seninle de doğru düzgün bir iletişim kuramaz zira sadece tek bir konuya odaklanmak iletişim açısından doğru değil. bu konu ha kızı olmuş ha futbol, ha başka bişey. ben hayatımda, tek bir konu dışında bişey konuşmayan insanla anlaşamazdım. örneğin sürekli futbol konuşan biriyle de düzgün iletişim kurulamaz, sıkılır insan.

Sizin de aynı yaşlarda bir kızınız varmış. Bu durumda adamı anlamanız gerekiyordu sanki.
Kendi çocuğu da mı varmış?
Ben empatiden tamamen uzak olduğu için çocuğu olmadığı gibi hayatında yakınlık kuracağı başka bir çocuğunda olmadığını düşünmüştüm.

Kendi çocuğu da mı varmış?
Ben empatiden tamamen uzak olduğu için çocuğu olmadığı gibi hayatında yakınlık kuracağı başka bir çocuğunda olmadığını düşünmüştüm.
Öyle algılanıyor. Ben de kısa bir evlilik geçmiş başından, çocuksuz boşanmış sandım. Eski konulara bakınca dank etti. İnsan kendi çocuğundan neden bahsetmez ki?

Öyle algılanıyor. Ben de kısa bir evlilik geçmiş başından, çocuksuz boşanmış sandım. Eski konulara bakınca dank etti. İnsan kendi çocuğundan neden bahsetmez ki?
Bu açtığım konunun kendi çocuğum ile ilgili olmadığı için olabilir mi ?
Benim kafama takılan bu tür bir ilişkinin normal olup olmadığını sorgulamak.

Bu açtığım konunun kendi çocuğum ile ilgili olmadığı için olabilir mi ?
Benim kafama takılan bu tür bir ilişkinin normal olup olmadığını sorgulamak.
Farketmez. Bir sürü insan size çocuksuzken çocuklu adamla evlenmeyin demiş, hiç birine benim de çocuğum var dememişsiniz. Hepimizin sizi çocuksuz bir kadın olarak algılamamız normal mi sizce?

Yani.
Çocuklu adamla olmaz yazdık çoğumuz.
Hayır benimde çocuğum var diyebilirdi.
İlişkileri de iki yıllıkmış. Tek sohbetin sevgilinin kızı olması inandırıcı değil. Velev ki öyle, o zaman neden bu kadar süre devam edilmiş? Anlayamadım.

Tepki aldıkça, konuyu başka yerlere çekmeye calisiyorsunuz. Kızına sevgilim diyormuş, bilmem ne? Amaciniz nedir?

İkinci kez boşanmaya hazır olun o zaman, madem iki sene geçti artık kolay değil ayrılmak, sonunuz bosanmak. Kimse iki senelik biri için çocuğundan vazgeçmez.

Benimde evladım var ama bu konuşmalar bana fazla lüzumsuz geldi belki boşandığı için kızına karşı mahçup hissediyor ama yinede gereksiz fazla

Yani.
Çocuklu adamla olmaz yazdık çoğumuz.
Hayır benimde çocuğum var diyebilirdi.
İlişkileri de iki yıllıkmış. Tek sohbetin sevgilinin kızı olması inandırıcı değil. Velev ki öyle, o zaman neden bu kadar süre devam edilmiş? Anlayamadım.
Değişik valla, çözemedim ben.

Kadın olsun erkek olsun, insanın bir sebeple yavrusundan ayrılması,onu günlerce görememesi çok üzücü. insanın tabii ki boğazından geçmez kızının sevecegi şey. Benim eski sevgilim de çok istahliydi,bayilirdi dışarıda kahvaltı yapmaya,tikanana kadar tersi🙈 şimdi ne zaman güzel kahvaltı görsem 'yaa olsaydı ne güzel yerdi' diye içimden geçiyor:) kaldı ki bu adamın kızı, kendi canı..eşinden boşaninca çocuğundan da boşanmadigi için takdir ettim adamı. Ama belli ki yapı olarak siz cici anneliğe, eşinizi/maaşını biriyle paylasmaya hazır degilsiniz. O zaman yol verin gitsin. Daha denginiz,copsuz üzüm biriyle yeni bir defter açın

Tepki aldıkça, konuyu başka yerlere çekmeye calisiyorsunuz. Kızına sevgilim diyormuş, bilmem ne? Amaciniz nedir?

İkinci kez boşanmaya hazır olun o zaman, madem iki sene geçti artık kolay değil ayrılmak, sonunuz bosanmak. Kimse iki senelik biri için çocuğundan vazgeçmez.

Burada aldığım tepkilerden dolayı U dönüşü yapacak biri değilim.
Zira tepki verilse ne olur verilmese ne olur.

Ben sadece alışılmış dışında birşeyler yaşadığım için ileride bir evlilik olursa daha ileri boyutlara taşınır mı.
Şimdiden önlem almak istiyorum kendimin ve başkasının hayatını mahvetmek istemiyorum.

Kadın olsun erkek olsun, insanın bir sebeple yavrusundan ayrılması,onu günlerce görememesi çok üzücü. insanın tabii ki boğazından geçmez kızının sevecegi şey. Benim eski sevgilim de çok istahliydi,bayilirdi dışarıda kahvaltı yapmaya,tikanana kadar tersi🙈 şimdi ne zaman güzel kahvaltı görsem 'yaa olsaydı ne güzel yerdi' diye içimden geçiyor:) kaldı ki bu adamın kızı, kendi canı..eşinden boşaninca çocuğundan da boşanmadigi için takdir ettim adamı. Ama belli ki yapı olarak siz cici anneliğe, eşinizi/maaşını biriyle paylasmaya hazır degilsiniz. O zaman yol verin gitsin. Daha denginiz,copsuz üzüm biriyle yeni bir defter açın

Günlerce görmüyor olsaydı belki normal karşılardım.
Her gün görüşüyor.

Burada aldığım tepkilerden dolayı U dönüşü yapacak biri değilim.
Zira tepki verilse ne olur verilmese ne olur.

Ben sadece alışılmış dışında birşeyler yaşadığım için ileride bir evlilik olursa daha ileri boyutlara taşınır mı.
Şimdiden önlem almak istiyorum kendimin ve başkasının hayatını mahvetmek istemiyorum.
Herkesin bakış açısı farklı;ama ben sizin bu ilişkide mutlu olamayacağınızı ve mutlu edemeyeceğinizi düşünüyorum. Dolayısıyla bence evlilik boyutuna taşımadan evvel etraflıca düşünün. Kaldı ki başarısız bir evlilik deneyiminiz var sanırım. Risk almayın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X