Normal mi ?

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
Selam hanımlar çok konu açmaya başladım ama sizden başka fikir alacak kimsem yok buyüzden buraya yazıyorum hanımlar konuya gireyim eşim öğretmen ve eşimin durmadan evde bahsettiği bir bayan arkadaşı vardı okuldan kendiside öğretmen ve bekarmış işte kitaplardan falan konuşuyorlarmış neyse bigün ben tlf.da eşimle konuşurken onunda gülerek eşime seslendiğini duymuştum ve rahatsız oldum bizamn geldi eşime iş arkadaşlarını bize yemeğe davet et dedim 3-4 kişi bize yemeğe geldiler 2 evli 2 bekar hanım ve erkek olarak neyse yemekler yendi güldük eğlendik falan ama bekar hanım durmadan eşimle konuştukları şeyleri anlattı bende bu durumdan rahatsız oldum sonuçta bir konu açıyor ve sadece eşimle ilgili :47: eşim bana yardım ediyor arkamızdan konuşuyor hep mi böyle yardım eder falan :52: neyse gitme vakti geldi eşim sizi yolcu edeyim dedi bende geliyorum dedim ve birlikte çıktık ama kız eşimin yanında bitiverdi eşimin yanında ben yürümem gerekirken o hemen eşimin dibinde yürümeye başladı bıraksam koluna girecek :52: sonrasında eşime sana şakalar yapacam bilmem ne bunun gibi abuk sabuk şeyler söylemeye başladı yolda bende bozuldum :53: duyduklarıma inanamadım çünkü eşim öyle bayanlarla şakalaşan falan bir insan değildir :50: neyse gittiler eve giderken eşime hoşlanmadım o kızdan dedim niye dedi ya dedim sevgilisi olan kız sevgilinden ahsetmezdi kız durmadan eşimden dem vurdu ama sevgilisi yok ortada :52: eşimde yok ya iyi kızdır dedi ama benim içim içimi yiyor hanımlar bu normal mi abartıyor muyum ? :37:

normal değil kız oynak.sinir oldum...ben de bekarım ben de öğretmenim başka bir öğretmene x hanım x bey dışında hitap etmenin doğru olmadığını düşünüyorum..böyleleri yüzünden potansiyel tehlike oldu tüm bekar kadınlar yaaa....

kıskandığını belli etmemeni tavsiye ediyorum hani bi laf var ...aklına karpuz kabuğu düşürmek diye...eşinin aklına sokma bence nıye sana böyle dedi nıye böyle yaptı dıye sorgulama...

yasaklanan şeyin cazibesi artar bence...sen yıne kızı yanında yörende tut yalnız kaldığınız bi andada hakkından gel kocana söyleme bile...

valla dediğinde birşey anlamadım .neden tehlike oluyormuş bekar kadınlar ?iş arkadaşına adıyla hitap ettiğin için mi?

senin yerine ben sinirlendim şuan yanii:47:
çok sinirlenirdim böyle bir durumda yaaaa kudururdum heralde :57:

normal değil ve bana kalırla eşin o kızla arasındaki mesafeyi ayarlayamıyor...kızda olabildiğince rahat davranıyor..karşındakinin sana şaka yapma cesaretini sen verirsin ama ciddi,mesafeli ve saygılı durursan,karşındakide cıvık cıvık davranmaz.ve düşünür bu ciddi bir adam bunu kaldırmaz der ona göre davranır..arkasından ismini bağırdığı zamanda gülerek bağırmaz emin ol...mesafe çok önemli karşındaki insana cesaret veren şey odur..

bak nasıl ciddi yazdım...duyanda beni kapı gibi kız sanacak...geliyim yolalım kızı :52::52:

valla dediğinde birşey anlamadım .neden tehlike oluyormuş bekar kadınlar ?iş arkadaşına adıyla hitap ettiğin için mi?

'böyleleri yüzünden' yazmışş arkadaş.... 2 oynak kız çıkıyo karşımıza ve bizde doğal olarak bekarlara acaba buda öylemi diye bakıyoruz???

'böyleleri yüzünden' yazmışş arkadaş.... 2 oynak kız çıkıyo karşımıza ve bizde doğal olarak bekarlara acaba buda öylemi diye bakıyoruz???

ya iyide bende şu tavrıdan rahatsızım .şimdi işe başlıyorsun yeni bir yer vs ,e arkadaşların oluyor onlarda mecburen yani birşey soruyorsun vs işin düşüyor kaba tabiriyle .evliyse o erkek karısı kocasını baştan çıkarmaya çalışan biri olarak hemen seni damgalıyor .abartıyor abartıyor ne ya bu allah aşkına .sen eşine güveniyorsan sorun ne burda .diyelim ki eşinde gözü var kızın eşin onu sallamdığı takdirde yani ne tehlikesi var .senin eşin seni aldatmak istemezse isterse en işveli cilveli kadın gelsin yine birşey yapamaz .evli kadınların bekarları kıskanması niye ?ben şahsen evli bir erkekle konuşmaya bile çekiniyorum .tipim dikkat çekici olduğu için hemen yakıştırma vs yapmasınlar diye .rahat olun biraz .size aynı şey yapılsaydı ne olurdu onu düşünün lütfen sağduyulu olun.

arkadaşlar tşk ederim cevaplarınız için ama benim tuhafıma giden kızın erkek arkadaşı var ve adını bile anmadığı çocuğun bikez andı onda da sanki tiksintiyle söyledi sonrada eşime sardı biz senin eşinle şunu yaparız iş ortamımızda öğretmenizya falandır pişmandır sonrasında yanında yürümesi beni delirtti eşim yol gösteriyor kız hoop eşimin yanında deli oldum deli :52: napayım kızlar nasıl yapayım eşimin üzerinede gitmek istemiyorum zaten bişey demeye kalmıyor iyi kız diyor :52:

herkesi genelersen yani .çok vicdansızca yaklaşıyorsunuz .ben bu konudan çok çektim .olur olmaz tiplerin kıskançlıklarına maruz kaldım .kadın kocasını film yıldızı vs sanıyor galiba .bütün kadınlar onun peşinde .yok öle şey .hiçbir kadın evli erkeğe yaklaşmak istemez .erkek tavlamak istiyordur .nedense iş yerlerinde bekar adamdan çok evli adamlar asılıyordu bana .buda düüşündürücü .

herkesi genelersen yani .çok vicdansızca yaklaşıyorsunuz .ben bu konudan çok çektim .olur olmaz tiplerin kıskançlıklarına maruz kaldım .kadın kocasını film yıldızı vs sanıyor galiba .bütün kadınlar onun peşinde .yok öle şey .hiçbir kadın evli erkeğe yaklaşmak istemez .erkek tavlamak istiyordur .nedense iş yerlerinde bekar adamdan çok evli adamlar asılıyordu bana .buda düüşündürücü .

senin söylediğin laf mı şimdi...erkek tavlamak istiyordur yazmışsın...diyoruz ki 2 oynak yüzünden herkezi öyle sanar olduk..herkez öyle demiyoruz kii

normal değil ve bana kalırla eşin o kızla arasındaki mesafeyi ayarlayamıyor...kızda olabildiğince rahat davranıyor..karşındakinin sana şaka yapma cesaretini sen verirsin ama ciddi,mesafeli ve saygılı durursan,karşındakide cıvık cıvık davranmaz.ve düşünür bu ciddi bir adam bunu kaldırmaz der ona göre davranır..arkasından ismini bağırdığı zamanda gülerek bağırmaz emin ol...mesafe çok önemli karşındaki insana cesaret veren şey odur..

bak nasıl ciddi yazdım...duyanda beni kapı gibi kız sanacak...geliyim yolalım kızı :52::52:

yol valla çok iyi olur :16:

senin söylediğin laf mı şimdi...erkek tavlamak istiyordur yazmışsın...diyoruz ki 2 oynak yüzünden herkezi öyle sanar olduk..herkez öyle demiyoruz kii

oynak vs dyemezsin kimseye burdan .bilemeiyiz aralarnda ne var ne yok .madem konu sahibinin eşi rahatsız eşide uyarsın o kızı .adam anlamıyor mu sanki yani eşinin sinir olduğunu.bir bakışından anlar ki aralarında bu konuşmaz geçmiş.o zaman desin kızım bak ben evliyim neden böyle rahat davranma bana .yanlış anlaşılır .neden demiyor ?ya lütfen bırakın bu işleri.kimse kimsenin kocasını baştan çıkaramaz .o erkek niyetinde değilse .

erkek arkadaşı varsa , kendisi nasıl bir beyle bu kadar samimi olabiliyor , ve eşli olan bir yemeğe neden onuda getirmiyor.

anlamadım bu işi ama , eşini o kızdan uzak tut , hiç gerek yok böyle laubaliliğe (bu kelimeyide doğru mu yazdım bilmiyorum :) )

ayrıca hani tamam kadınla erkek arkadaş olmaz demicem , tabiki olabilir , iş yerinde öğle yemeğinede gidilir mesela ama , herşeyin ölçüsü vardır , karısının yanında bile öyle samimi davranmak nedir ? sende bayansın , bayanın rahatsız olabilceğini tahmin etmen gerekir. düşüncesiz ve baya rahat bir kadın anlaşılan , dediğim gibi arkadaşım eşini uzak tut ondan derim

benim yazdığımı mı anlamadın? diyorum ki böyle oynak kızlar yüzünden bütün bekar kadınları tehlike görüyor artık evliler diyorum ?

ayrıca resmi bir kurumda hitap şeklide x hanım x beydir bunun dışı kabul edilemez...

resmi kurumlardaki iş arkadaşlıklarının bir sınırı olmalıdır...

aile şirketi olur o adamda akraban olur o zaman sadece adıyla hitap et ister abi de ister amca de ne istersen de kendi yapı meselen olur o... ama profesyonel iş yaşamından bahsediyorum ben...sınır olmalı... yanlış mı düşünüyorum ki?:40:

bende bekarım ayrıca:40: ha birde bazı bekar ve genç kadınların evli erkekler üstünde acaba bana meyleder mi diye ego tatmini yaptıklarını da düşünüyorum adam ayartmak hobi olmuş bazılarında bence....

ya iyide bende şu tavrıdan rahatsızım .şimdi işe başlıyorsun yeni bir yer vs ,e arkadaşların oluyor onlarda mecburen yani birşey soruyorsun vs işin düşüyor kaba tabiriyle .evliyse o erkek karısı kocasını baştan çıkarmaya çalışan biri olarak hemen seni damgalıyor .abartıyor abartıyor ne ya bu allah aşkına .sen eşine güveniyorsan sorun ne burda .diyelim ki eşinde gözü var kızın eşin onu sallamdığı takdirde yani ne tehlikesi var .senin eşin seni aldatmak istemezse isterse en işveli cilveli kadın gelsin yine birşey yapamaz .evli kadınların bekarları kıskanması niye ?ben şahsen evli bir erkekle konuşmaya bile çekiniyorum .tipim dikkat çekici olduğu için hemen yakıştırma vs yapmasınlar diye .rahat olun biraz .size aynı şey yapılsaydı ne olurdu onu düşünün lütfen sağduyulu olun.

eşim çok yakışıklı karimatik zengin ve kariyerli biri...eşime güvenim sonsuz ..ben bir kere bile kıskançlık problemi yaratmadım...ama art niyetli kadın çokk...kıskanmak değil ki bu sinek küçük ama mide bulandırıyo..ve ayrı zamanlarda 2-3 tane kadın yapışkan oldu...bende yasakladım asla kız arkadaşı olamaz iştekilerde iş yerinde kalır...zaten durduk yerede hiç bi kız evli adamla samimi olmaya çalışmaz..

benim yazdığımı mı anlamadın? diyorum ki böyle oynak kızlar yüzünden bütün bekar kadınları tehlike görüyor artık evliler diyorum ?

ayrıca resmi bir kurumda hitap şeklide x hanım x beydir bunun dışı kabul edilemez...

aile şirketi olur o adamda akraban olur o zaman sadece adıyla hitap et ister abi de ister amca de ne istersen de kendi yapı meselen olur o... ama profesyonel iş yaşamından bahsediyorum ben...sınır olmalı... yanlış mı düşünüyorum ki?:40:

bende bekarım ayrıca:40: ha birde bazı bekar ve genç kadınların evli erkekler üstünde acaba bana meyleder mi diye ego tatmini yaptıklarını da düşünüyorum adam ayartmak hobi olmuş bazılarında bence....
ego sorunu vs bilemem sanmıyorum ki diyelim öyle kız baştan çıkarmaya kafasına koymuş adamı .adam neden yüz veriyor madem desin benim karım hoşlanmıyor bana adımla hitap etme evliyim ben .bak bakalım o kız yapabiliyor mu bir daha ?

Normal değil bence...:17:.. ..sen tedbirini al...:34:ama abartma belkide yanlış anlıyorsundur.:26:.sadece dikkat et...:34:

eşim çok yakışıklı karimatik zengin ve kariyerli biri...eşime güvenim sonsuz ..ben bir kere bile kıskançlık problemi yaratmadım...ama art niyetli kadın çokk...kıskanmak değil ki bu sinek küçük ama mide bulandırıyo..ve ayrı zamanlarda 2-3 tane kadın yapışkan oldu...bende yasakladım asla kız arkadaşı olamaz iştekilerde iş yerinde kalır...zaten durduk yerede hiç bi kız evli adamla samimi olmaya çalışmaz..

o zaman sorun yok kıskanmana insanlara oynak demenede .korkmana gerek yok yani .

kesinlikle katılıyorum ve en yakın kız arkadaş eşi olur sadece...etraf çakal dolmuş..diğerleri sadece iş yeri arkadaşıdır ve işte kalır.saygı çerçevesi aşılmazz..akrabadır adabıyla durur..bu kadar basit..

erkek arkadaşı varsa , kendisi nasıl bir beyle bu kadar samimi olabiliyor , ve eşli olan bir yemeğe neden onuda getirmiyor.

anlamadım bu işi ama , eşini o kızdan uzak tut , hiç gerek yok böyle laubaliliğe (bu kelimeyide doğru mu yazdım bilmiyorum :) )

ayrıca hani tamam kadınla erkek arkadaş olmaz demicem , tabiki olabilir , iş yerinde öğle yemeğinede gidilir mesela ama , herşeyin ölçüsü vardır , karısının yanında bile öyle samimi davranmak nedir ? sende bayansın , bayanın rahatsız olabilceğini tahmin etmen gerekir. düşüncesiz ve baya rahat bir kadın anlaşılan , dediğim gibi arkadaşım eşini uzak tut ondan derim

onu zten anlamadım canım kız erkek arkadaşının adını bile anmadı onu geçtim eşim öyle cıvık biri değildir ama kız öyle bir davrandı sanki eşim akrabası falan neyse bunuda geçtim kızlar yanyana yürümeye ne demeli :52: ben anlamıyorum gerçekten bende çalışıyorum ama herkesle aramızda bir mesafe vardır ve yanlış anlaşılmamak için bırakın şakalaşmayı iş arkadaşlarımla hep resmiyimdir ben anlamıyorum ne yapmaya çalıştı bu kız :50:

Back
X