normal mi?

Gündüz olsa normal derim, çünkü biz de ögle araları toplanıp gidiyoruz,
aramızda evliler de oluyor bekarlar da...
Eşim de gider...

Ama akşam oldu mu iş degişir bence :)
O zaman normal karşılamam.

Akşam olacaksa eşlerle, sevgililerle gidilmeli.
Böyle bir durum oldugunda ben gitmeyeceksem eşim de gitmez...

Hadi gittiler diyelim.
Ben o ikizleri olan adamla, yeni evli olan kızın başbaşa yemege gitmesine takıldım.

Tamam bazı kişilerle kadın erkek farketmez samimi olunabilir
ama herkesin de bir sınırı olmalı bana göre...

Son düzenleme:
Burada anormal olan yeni evlilerin ve uzun süreli ilişkisi olanların partnerlerini yanına almaması... Iş yemeği formaldir demeyin valla zamanında böyle diyen arkadaşımın iş yemeğine öyle ya da böyle gitmiştim. Zorlayacaksınız. Ha ben götürmeseydi ilişkiyi bitirirdim, o da bunu çok iyi bildiğinden efendi efendi konuyu dallandırıp bulandırmadan, korkudan götürdü orası ayrı...

iş yemeğine bişey diyemem açıkçası bazen formal ortamda garip kaçabilir diye düşünüyorum atıyorum patronlar fln bile var ama kimsenin eşi gelmedi ve iş amaçlı bir toplantıysa çok hoşnut olmasam da bişey demezdim ben sanırım.

bu olayda en çok o kadına üzüldüm .. iki tane bebeğe bakmak kolay mı ?tek başınaymış .. diğer evli kadınla ilşkileri olabilir adamın yoksa bile olma ihtimali yüksek .. yani yeni evli kadının kocası da uyuyor galiba ...

katılıyorum, hatta böyle bişey çıkarsa şaşırmaycağım ben de.

iş yemeğine bişey diyemem açıkçası bazen formal ortamda garip kaçabilir diye düşünüyorum atıyorum patronlar fln bile var ama kimsenin eşi gelmedi ve iş amaçlı bir toplantıysa çok hoşnut olmasam da bişey demezdim ben sanırım.

katılıyorum, hatta böyle bişey çıkarsa şaşırmaycağım ben de.

valla şu yaşıma kadar erkekleri çözdüm ..hiç bir erkek hoşlanmadığı kadınla içmeye gitmez ben sana söyleyeyim .vardır birşeyler onların arasında ..
hiç evli kadın falan deme ..evlililerde çok aldatır oldu artık .. iki taraf evli olunca daha rahat takılıyolar .. yazık ..rezalet ..

peki yeni evli kız ile ikiz bebeği olan adam bunların sadece ikisi de içmeye çıkıyorlarmış arada tek başlarına buna ne diyorsunuz kızlar???

Adam nasıl ikiz bebek yapılır diye bilgi veriyordur belki. Yeni evlinin eşi çok saf biri sanırım nasıl izin verebiliyor zira diğer adamın eşi de bilmiyordur durumu zira bu kadar geniş ve rahat insanlarmıdır biliyormusunuz ? Ben ikiz bebeklerim ile evde olacağım eşim fasıllarda içkiler de çok büyük kavga çıkar.

Ya canım iş yemeği dedikleri şey de eğlenceden ibaret zaten merak etme. Gittim gördüm, gayet kurumsal uluslararası bir firmada görev alan insanlardı bunlar ayrıca. Formal falan olmuyor, bir erkek sana böyle bir şey diyorsa asla inanma benden sana abla tavsiyesi. Bana da en başında ne alakan var senin ama ya diye zırıldıyordu, sonra efendi efendi götürdü. Bu işler böyle...

Son düzenleme:
Adam nasıl ikiz bebek yapılır diye bilgi veriyordur belki. Yeni evlinin eşi çok saf biri sanırım nasıl izin verebiliyor zira diğer adamın eşi de bilmiyordur durumu zira bu kadar geniş ve rahat insanlarmıdır biliyormusunuz ? Ben ikiz bebeklerim ile evde olacağım eşim fasıllarda içkiler de çok büyük kavga çıkar.

ya canım adam ben gidiyorum diyordur gidiyordur .evdekide zavallı birşey diyemiyor demek ki kocasına söz geçiremiyor ..
asıl evli kadına şaşırdım ben ..yani onun kocası uyuyor galiba ...gece gece nasıl bırakır karısını ?ne yalanlar söylüyordur kocasına ..ben anlamıyorum madem başkasınla içmelere gidiyorsun evdeki kocanı umursamıyorsun boşan gitsin yani ..sevmiyor belli kocasını ..

Ben içki kullanmadığım ve o ortamlarda bulunmayı tercih etmediğim için gitmezdim.Ama o şekilde bir grup halinde takılabilirdim açıkçası ne olacak ki yeni evli kızla 2 çocuk babası başbaşa gitmemiş ki grupça gidilmiş.Yeni evlinin eşi de büyük ihtimal çıkışa filan gelmiştir almaya bence :26:

Zeka oyunu gibi bir şey olmuş bu :1:

Cevabın, insanların hayat tarzına ve kıskançlık seviyesine göre değişeceği bir konu olsa da benim bakış açıma göre yeni evli kadın ve ikiz bebeği olan adam çok sırıtıyor. Ben de yeni evliyim ve eşim de ben de özellikle akşam saatlerindeki bu tarz muhabbetlere "eşsiz" olması halinde katılmama taraftarıyız. :1:
Soruyu gördüğümde aklıma ilk gelen, ikiz bebeklerin annesi kocasına " ne işin var evde iki küçük ikiz varken? " demeyecek mi (?) oldu. Kadın çocuklara baksın adam fasıla mı gitsin?

Bana göre sorunun cevabı normal değil fakat normal karşılayanları da " anormal " diye görmem tabiki.

Gündüz olsa normal derim, çünkü biz de ögle araları toplanıp gidiyoruz,
aramızda evliler de oluyor bekarlar da...
Eşim de gider...

Ama akşam oldu mu iş degişir bence :)
O zaman normal karşılamam.

Akşam olacaksa eşlerle, sevgililerle gidilmeli.
Böyle bir durum oldugunda ben gitmeyeceksem eşim de gitmez...

Hadi gittiler diyelim.
Ben o ikizleri olan adamla, yeni evli olan kızın başbaşa yemege gitmesine takıldım.

Tamam bazı kişilerle kadın erkek farketmez samimi olunabilir
ama herkesin de bir sınırı olmalı bana göre...

katılıyorum, gündüzleri tabi ki gidilebilir, ikizleri olan adamla evli kız yemeğe değil içmeye gitmişler direk. ben de inanamadım buna ama öyleymiş.

valla şu yaşıma kadar erkekleri çözdüm ..hiç bir erkek hoşlanmadığı kadınla içmeye gitmez ben sana söyleyeyim .vardır birşeyler onların arasında ..
hiç evli kadın falan deme ..evlililerde çok aldatır oldu artık .. iki taraf evli olunca daha rahat takılıyolar .. yazık ..rezalet ..

yok ben asla kadın evli falan demiyorum, hatta bence evliler bu işleri daha çok abartıyor çünkü evli olmasının altına saklanabiliyorlar. bence de bir hoşlantı var ama işi ne kadar ilerletirler bilemiyorum.

ahahah :1: ilahi canım ya.. sanırım adamın eşi bilmiyor çünkü bir keresinde işi olmamasına rağmen işten ayrılmamış sırf evde karısının akrabaları var diye iş yerinde kalmış fln, klasik işi bahane eden tiplerden sanırım. kızın eşini ise hiç tahmin edemiyorum saf iyi niyetli bir tipi var bilemiyorum belki adamın nöbetlerinin fln olduğu günlere denk getiriyordur kız bu buluşmaları. yani bilmiyorsa bile bi şekilde duyar ya etraftan cesaret edebileceğini sanmıyorum, uzun süre çıkıp evlenmişler belki de çok güveniyordur bilemiyorum, belki adam da böyle biridir, ondan takmıyordur açıkçası çok iyi tanımadığım için yorum yapamıcam.

Ya canım iş yemeği dedikleri şey de eğlenceden ibaret zaten merak etme. Gittim gördüm, gayet kurumsal uluslararası bir firmada görev alan insanlardı bunlar ayrıca. Formal falan olmuyor, bir erkek sana böyle bir şey diyorsa asla inanma benden sana abla tavsiyesi. Bana da en başında ne alakan var senin ama ya diye zırıldıyordu, sonra efendi efendi götürürdü. Bu işler böyle...

ben de bi kere gitmiştim iş yemeğine, içki vs vardı evet sohbet muhabbet edildi ama patronlar da olduğu için çok kasıcı bir ortamdı yani. ama tavsiyeni dikkate alıcam abla tavsiyesi olarak gitmeye çalışıcam bakalım:34:

valla bilemiyorum ama azcık vicdanlı olsalar bu insanlar birşey kaybetmezler ..ufak heyecanlar uğruna işte diğer insanların gururunu hiç düşünmüyorlar .yeni evli kadın yeni evli adı üstünde kocasıyla cicim ayları yaşaması gerekirken arkadaşıyla içmeye gidiyor ..adam yeni bebekleri olmuş koştur koştur heyecanla eve koşucakken hanım arkadaşıyla içki aleminde ..hayır bu tipler neden evlenir ki anlamadım .. neden yani ... gitsinler heyecan yaşasınlar hayatları boyunca .

Zeka oyunu gibi bir şey olmuş bu :1:

Cevabın, insanların hayat tarzına ve kıskançlık seviyesine göre değişeceği bir konu olsa da benim bakış açıma göre yeni evli kadın ve ikiz bebeği olan adam çok sırıtıyor. Ben de yeni evliyim ve eşim de ben de özellikle akşam saatlerindeki bu tarz muhabbetlere "eşsiz" olması halinde katılmama taraftarıyız. :1:
Soruyu gördüğümde aklıma ilk gelen, ikiz bebeklerin annesi kocasına " ne işin var evde iki küçük ikiz varken? " demeyecek mi (?) oldu. Kadın çocuklara baksın adam fasıla mı gitsin?

Bana göre sorunun cevabı normal değil fakat normal karşılayanları da " anormal " diye görmem tabiki.

:1::1::1: zeka oyunu mu ahaha

evet konuyu açma sebebim buydu zaten yeni evli birinin bakış açısını, ikiz annenin bakış açısını duymak istedim, iki taraftan da hoş karşılanmadı. ben de asla yaftalama yapmam veya arkalarından konuşmam, yüzlerine imada bulunmam bu konular çok hassas konular ayrıca beni de ilgilendirmez, ben sadece işin teorik kısmına takılıyım öznellikten çıkarıp duruma odaklandım, ondan öyle zeka sorusu gibi oldu:37:
çünkü biliyorum artık devir değişti böyle ortamlarla doldu etraf. bu konudaki bakış açısı da kişiye göre değişiyor. bu durumu anormal görenler de aşırı kıskanç, güvensiz adediliyor artık. yani ben de acaba anormal bakan ben miyim diye düşündüm.

bu arada iş ortamında başka evli kişiler de var bayan ve erkeklerden onlar böyle toplanmalara katıldıklarını duymadım hiç.

bu arada sen bu insanlardan uzak dur ...
helede o evli kızdan ..onu hiç beğenmedim ben ...
valla kendi pisliğini senin üstüne atmaya kalkar yapar mı yapar neler görüyoruz .. hiç muhattab olma .ne yaparlarsa yapsınlar ...
illahi adalet var ...

valla bilemiyorum ama azcık vicdanlı olsalar bu insanlar birşey kaybetmezler ..ufak heyecanlar uğruna işte diğer insanların gururunu hiç düşünmüyorlar .yeni evli kadın yeni evli adı üstünde kocasıyla cicim ayları yaşaması gerekirken arkadaşıyla içmeye gidiyor ..adam yeni bebekleri olmuş koştur koştur heyecanla eve koşucakken hanım arkadaşıyla içki aleminde ..hayır bu tipler neden evlenir ki anlamadım .. neden yani ... gitsinler heyecan yaşasınlar hayatları boyunca .

evet gurur çok önemli, ben de çok gururluyum ve aynen böyle düşünüyorum. madem böyle bir hayattan hoşlanıyor neden evleniyor? gerçi belki alan memnun satan memnun. eşleri bu duruma razıysa ve normal karşılıyorsa bişey diyemem onların hayatı.

bi ara ikiz bebekli adamın bebeklerini sevme bahanesiyle evine gidip karısına çıtlatmayı düşündüm belki bilmiyordur diye, sonra vazgeçtim lohusa kadın belki bilmiyordur üzülmesin diye.:5: bir de olur olur karısı adamın yanında durur "sen ne ima ediyorsun" fln der başıma iş açılır ben suçlu olurum kesin diye vazgeçtim. umarım biliyordur vicdan yaptım biraz.

Peki yanlış anlamayın ama bir eleştiri yapabilir miyim?
Siz neden başkasının hayatlarını düşünüp yorum yapıyorsunuz? Yani onlar öyle naparlarsa yapsınlar bu sizi ilgilendirmemesi gerekmiyor mu..Herkes kendi hayatındaki kusurlarla ilgilense düzeltmeye çalışsa daha iyi olmaz mı? Bu şekilde yargılamanızı hoş bulmadım açıkçası o yüzden belirtmek istedim.
Yine de siz bilirsiniz tabi başkasını yargılamayın derken sizi yargılamam hata olur :)

:1::1::1: zeka oyunu mu ahaha

evet konuyu açma sebebim buydu zaten yeni evli birinin bakış açısını, ikiz annenin bakış açısını duymak istedim, iki taraftan da hoş karşılanmadı. ben de asla yaftalama yapmam veya arkalarından konuşmam, yüzlerine imada bulunmam bu konular çok hassas konular ayrıca beni de ilgilendirmez, ben sadece işin teorik kısmına takılıyım öznellikten çıkarıp duruma odaklandım, ondan öyle zeka sorusu gibi oldu:37:
çünkü biliyorum artık devir değişti böyle ortamlarla doldu etraf. bu konudaki bakış açısı da kişiye göre değişiyor. bu durumu anormal görenler de aşırı kıskanç, güvensiz adediliyor artık. yani ben de acaba anormal bakan ben miyim diye düşündüm.

bu arada iş ortamında başka evli kişiler de var bayan ve erkeklerden onlar böyle toplanmalara katıldıklarını duymadım hiç.

Haklısın ben de normal bulmayan insanların aşırı kıskanç ilan edilmelerinden hoşnut değilim. Elbette kıskançlığın da etkisi var fakat bunun güvensizlikle alakalı bir durum olmadığını kendimden biliyorum :) Bu biraz insanın hayattaki sınırları ile doğru orantılı. Cudana'nın da dediği gibi, belli sınırlar olmalı bence.

Evet fark ettim zaten teorik olarak olaya baktığını sorunun soruluş biçiminden :D:D:D

O iş yerinde ben olsaydım mesela katılmazdım, işte dediğimiz gibi insanların bakış açıları ve sınırları ile bağlantılı bir durum. Yalnız kendimi o ikiz annesinin yerine koydum da saymadığım laf kalmadı kocaya :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

bu arada sen bu insanlardan uzak dur ...
helede o evli kızdan ..onu hiç beğenmedim ben ...
valla kendi pisliğini senin üstüne atmaya kalkar yapar mı yapar neler görüyoruz .. hiç muhattab olma .ne yaparlarsa yapsınlar ...
illahi adalet var ...

ah canım ahhh, açma yaramı, bak hiçbirşey bilmemene rağmen sen bile kadın hisleriyle hoşlanmadın ondan.
kendisi sevgilime de el atmaya çalıştı biraz nasıl bir kız anlamadım zaten. eski konularıma denk gelmişsen aynı kız bu kız.
sayesinde sevgilime güvenmiyorum artık, gerçi sevgilim sonra arasına mesafe koydu ama hala midemi bulandırıyor bu kızla ilgili herşey.
işin ilginci kız evlenmeden önce daha sakindi, hatta işe başlamadan önceki fotolarına baktım facebooktan falan baya böyle sessiz ezik büzük birşeymiş fotolarda grupça olduğu arkadaşlarından en uzakta yanında kimse yok böyle mutsuz tek başına fln hep eski fotoları.
evlenmiş kendine güven gelmiş heralde resmen.

Back
X