of bilmiyorum canım nasıl başaçıkacağımı bilmiyorum da. hem psikolojik olarak, hem de başka açılardan. bi yandan acaba sevgilimin aklı ona kayar mı endişesi, bir yandan kıza karşı yaşadığım gereksiz kıskançlık fln tavan yaptı zaten. gerçekten ben de amaç ilgi toplamak diye düşünüyorum, belki kocasının dikkatini de böyle çekiyordur. bilmiyorum ama takıntı yaparsınız ya birine ben de bu kıza takıntı yaptım bir süredir, sevgilime de oldukça ilgiliydi, saçma sapan mesajlar "sen çok iyi birisin değerini bilmiyorlar" vs tarzı, sevgilimin de kıza farklı gözle bakmamasından ya da hoşuna gitmesinden (bilemiyorum artık günahı boynuna) bu kızla yakındılar, birlikte içmeye gitmezlerdi ama iş ortamındaki sohbetlerinden sanırım arkadaş olmuşlar. daha sonra ben rahatsız olunca sohbetini kesti ama işleri dolayısıyla yakın çalışıyorlar oldukça nöbet tutuyorlar fln birlikte.

ben de sinir krizi geçirmemek için sabretmeye çalışıyorum. en son nöbetinde sevgilimin yanına uğramıştım ve kız cerrahi kıyafetin üstüne yılbaşı gecesi bile sürülmeyecek kadar kırmızı bir ruj ve simsiyah göz makyajıylaydı. sevgilimi bıraktım o kızla içim kan ağlaya ağlaya yani, çok zor bişey böyle birinin varlığı kimseye vermesin allah.