Normal Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Kızlar uzun süre sonra sevgilim oldu hayatıma birini alıp içime sindirebildim..
Yani onu dış görünüş olarak cok begenmemiştim hatta burada konu acmıstım gecen ay zamanla ask olur mu diye..
Sonra tanıdıkca günden güne seviyorum onu özlüyorum hep yanımda istiyorum özellikle bulustuktan sonraki gün..
Bazen yakısıklı birini görünce bakıyorum yalnız oldugum zamanki gibi hani allah sahbine bagıslasın diyorm acaba kimse ilgimi çekmemeli mi diyorm ama sonucta bu da göz hani güzel olan kadına bile bakıyoruz abartmadan tabiki..
Sonra bazen bakıyorum uzaktan ona evet cok çekici değiil belki ama yanıma gelip gözlerime bakınca içimi huzur alması beni mutlu etmesi sevişi daha önemli diyorum.. tabi burdan begenmiyorum anlamı cıkmasın begeniyorm onu sadece cok cok yakısıklı değil ee bende prenses değilim yani..

birde birşey daha soracagım yasımız 25 malum hormonlar artık farklı calısıyor istekler arzular ihtiyaclar 2 aydır beraberiz bana her ne kadar 6-7 ay olmus gibi gelsede.. şimdilerde onu hep öpmek istiyorm 3 bulusma önce öpüştük ilk defa ve konustuk ilişkimizin odağı kaymasın die o da dikkat ederim tabiki deedi hak verdi ama sonucta bende hep öpmek istiyorum bazen sevişme hayali kuruyorum byüük bi istek geliyo hatta kafamda kuruyorum 2-3 günlük biyere gitsek kapodokya filan ama beraber kalınca bişey yapmaktan da korkuyorm en azından uyusak beraber diyorum..

Kızlar sizce kendimi cekip bastırmalı mıyım hani benden soğumasından korkuyorum saf hislerimiz baltalansın istemiyorm bunun dozu nedir sizce..

Bu arada sürekli evlenmekten bahsediyoruz yani şimdi değil tabi ama hedefimiz o ikimizinde olsun istiyoruz en azından.. buna da en az 1 yıl var..

NOT: DİNEN GÜNAH GİBİ ŞEYLER SÖYLEYECEKLER LÜTFEN YORUM YAPMASIN ÇÜNKÜ HERKESİN DÜŞÜNCESİ KENDİNE.. AHLAK DA GÖRECELİ..

Ona karşı cinsel çekim duyman çok normal. öpmen, sevmen vs bunlar zaten olması gerekenler yoksa okuldaki vs herhangi bir erkekten ne farkı kalır ki sevgili olmanın..

ayrıca dinen de sevdiğin insanla bir şeyler yaşaman anormal ya da günah değildir. asıl tam yaşında bunları yaşayamamak ileride büyük sorunlara yol açabilir.

ancak çok beğenmiyorum demen biraz sıkıntılı.
onu istediğin gibi yönlendirebilirsin abartmadan ne bileyim saçı başı giyimi vs.

Soğumasındna korkuyorum işte canım..

Hissettikleriniz gayet normal. Cinsel arzular korkulacak şeyler değil.

Ancak bir şey yapmadan önce kendinizden ve sonuçlarını taşıyabileceğinizden emin olmanızı öneririm. Evlilikle bitmese biel bir şey yaşamış olmanız hayatınızın sonu anlamına gelmemeli.

Herkesin hayatı farklı.
Burada daha çok kafan karışabilir,demedi deme!
Ben evlenmeden önce kocamla tatile gittim. İyi ki de gitmişim. Çok çok eğlendik.
Evet birbirimize daha çok yaklaştık,ister istemez birbirimizi daha iyi tanımış olduk. Zaten tatilden 3 ay sonra beraber aynı evde yaşamaya başladık.
1 sene sonra da evlendik.
Demem o ki eğer yaptıklarının arkasında durabileceksen,pişman olmayacaksan elbette Kapadokya'ya da gidebilirsin Roma'ya da.
Hep söylerim biz başından beri vakit geçirmek amaçlı flört ediyorduk,ciddi bir ilişki değildi.
Biz sadece akışına bırakarak yaşamak istedik.

Soğumasındna korkuyorum işte canım..

öyle 2 öpüşmede soğuyacak bir tipse zaten fazla zaman harcamaman yararına olur. şu saçma kendini ağırdan al türü akılları nerden alıyorsunuz o da seni öpüyor sen soğuyor musun?

İki tarafta karşılıklı istiyorsa yaşanabilir.ama önce istediğinden emin ol hayat bu evlilik düşünüyoda olsanız ayrılabilirisniz sonra Yok beni kullandı Yok pişmanım ah vah edip kendinizi yiyip bitirmeyecekseniz gayet normal

Yolda orda burda gördüğün birini tabiki beğenebilirsin . Ha kadını görüp güzel demişsin çirkin demişsin ha adamı fark yok .

Cinsellik yaşamak istiyosan yaşa ama yok evlenmeden olmaz ben bununla yaşayamam diyosan yaşama.

Dinen gunah degil demen cok yanlis nerden cijardin gunah olmadigini bence hic girmeseydin dini yoruma.Konu sahibi bu arada cok begenmemen nornal degil bence benim sevgililerimde genelde cirkindi mesela ama bana dunya yakisiklisi gelirdi baska kimse ilgimi cekmezdi

sevgili konu sahibi,

oncelikle cinsel durtulerinden korkmamayi ve bunlarin olagan, saglikli seyler oldugunu bilmelisin.
esas korkulacak ve sagliksiz olan sey, bastirilan ve cinsel durtulerdir.
ancak...
bakire oldugunu var sayarak yaziyorum ki, cinsellik sadece bedenen hazir olarak degil, ruhen ve zihnen de hazir olarak yasanmalidir. aksi sekilde yasamak psikolojik travmalar ile beraber, ruhen kirginliklar birakir ardinda.
bir iliskiyi yasamanin dogru zaman merfumu budur.
yoksa tanistiktan su kadar - bu kadar zaman sonra olur diye bir sey sacmaliktir.

2 aydır berabersiniz ama sürekli evlenmekten bahsediyorsunuz

Bu kısım bana normal gelmedi

Siz normal değilsiniz demekki . Sevince neden bitek gözünüz onu görsün başkasını beğenmeyin ?
Demekki sevgiliniz olunca kafanız yere bakar pozisyonda yürüyodunuz ki kimseyi görmüyosunuz

Çünkü birini beğenmek ona ilgi duymak demek değil

Normal olan ilişki içindeki iki insanın birbirine karşı cinsel çekim hissetmesi ve iki tarafın da sınırları, kuralları yoksa cinsellik yaşamasıdır zaten. Bizim ülkemizde anormal karşılanıyor sadece.

Evlilik kararı alan çiftlerin en az bir kez birlikte tatil yapmaları gerektiğini düşünüyorum ben. Karşınızdaki insanı en iyi tanıma fırsatıdır tatil. Ama öyle sarılıp uyumak gibi hayaller fazla romantik ve çocukça. Erişkin ve sağlıklı iki insanın aynı yatakta sarılıp uyuyabileceğini düşünmek bile komik.

Ama olur da evlenmezseniz yaşadıklarınız sizi üzecekse hiç o yollara girmeyin. Her şeye rağmen iyi ki yaşamışım diyebilecekseniz sınırlarınızı kaldırın. Kimse sevdiği insandan sevişti diye soğumaz.

öyle 2 öpüşmede soğuyacak bir tipse zaten fazla zaman harcamaman yararına olur. şu saçma kendini ağırdan al türü akılları nerden alıyorsunuz o da seni öpüyor sen soğuyor musun?

YETİŞTİRİLME TARZI VE ÇEVRE HEP CANIM..
hep bir agırdan alma aşılanmış tabi..

cnaım bakireyim zaten o derece son sınıra kadar bir şey yaşamam yani onu hep evlenince yaşamak istemişimdir hala da öyle en fazla yüzeysel şeyler olabilir.. o da baş başa kalırsak şayet.. birde ilişki hep arzu yoluna gitsin istemiyorum hani o saf güzel aşk hissedilsin örtmesin cinsllik onları diye..

Zamana birak bence daha 2 ay olmus. Ciddi dusunmek icin çok erken. Dis gorunusunu çok begenmeyip durtulere odaklnman da norml gelmedi,yani sanki sevmiyosun da ilgisi hosuna gidiyor,kadin oldugunu hissettiriyor gibi. Asik olmadigim biriyle birlikte olma derim

2 aydır berabersiniz ama sürekli evlenmekten bahsediyorsunuz

Bu kısım bana normal gelmedi

dışardan bakınca evet bana da komik gelebilirdi belki saçma ama içinde yaşayınca öyle olmuyor ..
yani evlenmek istiyorsun artık yaşımız müsait o yola gideriz inşallah diyorsun tabki olmayabilir ama olsun istiyorsun olay bu..
ikimizde bebekleri seviyoruz illaki hayal kuruyorsun..
yani illa daha cok az süre oldu aman evlilik lafı etmeyelim demek de saçma bence

aslında ölçülü bir şekilde ileri gitmeden bişeyler yaşamanız avantaj bile olabilir (beraber uyumak gibi) ben ten uyumuna önem veririrm bu yüzden biten bir sürü evliliğede şahit olmuşluğum var. imkanınız varsa deneyebilirsiniz. tabi ileri gidilmesinede ben kendi açımdan ters bakıyorum çünkü evleneceğinizin garantisi yok yani makul sınırlarda birşeyler yaşanabilir. hem birlikte kalmak daha iyi tanımanızı sağlar. bazı arkadaşlarım anlatırlardı adamın çatal bıçak kullanışına temizliğine takılıp ayrılmışlıkları oldu. bende eşimle evlenmeden önce bir hafta tatil yaptım gayet safhane sadece öpüşüp koklaşıp sarılıp uyuyarak bir nevi deneme oluyor. ve bende iyikide gitmişim derim o da ayrı bir heyecan ayrı bir deneyim oldu ikimiz içinde

Keske duzgun okusaydin evet kafam hep yerde yuruyorum hadi surdan devam et

biz ilişkimizin başladığı ilk saniyede konuşmuştuk evliliği :) hatta başlamadan bende düşündüm oda düşünmüş evliliği. yani tamamen elektrikle alakalı bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…