Ona karşı cinsel çekim duyman çok normal. öpmen, sevmen vs bunlar zaten olması gerekenler yoksa okuldaki vs herhangi bir erkekten ne farkı kalır ki sevgili olmanın..
ayrıca dinen de sevdiğin insanla bir şeyler yaşaman anormal ya da günah değildir. asıl tam yaşında bunları yaşayamamak ileride büyük sorunlara yol açabilir.
ancak çok beğenmiyorum demen biraz sıkıntılı.
onu istediğin gibi yönlendirebilirsin abartmadan ne bileyim saçı başı giyimi vs.
Soğumasındna korkuyorum işte canım..
Dinen gunah degil demen cok yanlis nerden cijardin gunah olmadigini bence hic girmeseydin dini yoruma.Konu sahibi bu arada cok begenmemen nornal degil bence benim sevgililerimde genelde cirkindi mesela ama bana dunya yakisiklisi gelirdi baska kimse ilgimi cekmezdiOna karşı cinsel çekim duyman çok normal. öpmen, sevmen vs bunlar zaten olması gerekenler yoksa okuldaki vs herhangi bir erkekten ne farkı kalır ki sevgili olmanın..
ayrıca dinen de sevdiğin insanla bir şeyler yaşaman anormal ya da günah değildir. asıl tam yaşında bunları yaşayamamak ileride büyük sorunlara yol açabilir.
ancak çok beğenmiyorum demen biraz sıkıntılı.
onu istediğin gibi yönlendirebilirsin abartmadan ne bileyim saçı başı giyimi vs.
Kızlar uzun süre sonra sevgilim oldu hayatıma birini alıp içime sindirebildim..
Yani onu dış görünüş olarak cok begenmemiştim hatta burada konu acmıstım gecen ay zamanla ask olur mu diye..
Sonra tanıdıkca günden güne seviyorum onu özlüyorum hep yanımda istiyorum özellikle bulustuktan sonraki gün..
Bazen yakısıklı birini görünce bakıyorum yalnız oldugum zamanki gibi hani allah sahbine bagıslasın diyorm acaba kimse ilgimi çekmemeli mi diyorm ama sonucta bu da göz hani güzel olan kadına bile bakıyoruz abartmadan tabiki..
Sonra bazen bakıyorum uzaktan ona evet cok çekici değiil belki ama yanıma gelip gözlerime bakınca içimi huzur alması beni mutlu etmesi sevişi daha önemli diyorum.. tabi burdan begenmiyorum anlamı cıkmasın begeniyorm onu sadece cok cok yakısıklı değil ee bende prenses değilim yani..
birde birşey daha soracagım yasımız 25 malum hormonlar artık farklı calısıyor istekler arzular ihtiyaclar 2 aydır beraberiz bana her ne kadar 6-7 ay olmus gibi gelsede.. şimdilerde onu hep öpmek istiyorm 3 bulusma önce öpüştük ilk defa ve konustuk ilişkimizin odağı kaymasın die o da dikkat ederim tabiki deedi hak verdi ama sonucta bende hep öpmek istiyorum bazen sevişme hayali kuruyorum byüük bi istek geliyo hatta kafamda kuruyorum 2-3 günlük biyere gitsek kapodokya filan ama beraber kalınca bişey yapmaktan da korkuyorm en azından uyusak beraber diyorum..
Kızlar sizce kendimi cekip bastırmalı mıyım hani benden soğumasından korkuyorum saf hislerimiz baltalansın istemiyorm bunun dozu nedir sizce..
Bu arada sürekli evlenmekten bahsediyoruz yani şimdi değil tabi ama hedefimiz o ikimizinde olsun istiyoruz en azından.. buna da en az 1 yıl var..
NOT: DİNEN GÜNAH GİBİ ŞEYLER SÖYLEYECEKLER LÜTFEN YORUM YAPMASIN ÇÜNKÜ HERKESİN DÜŞÜNCESİ KENDİNE.. AHLAK DA GÖRECELİ..
Dinen gunah degil demen cok yanlis nerden cijardin gunah olmadigini bence hic girmeseydin dini yoruma.Konu sahibi bu arada cok begenmemen nornal degil bence benim sevgililerimde genelde cirkindi mesela ama bana dunya yakisiklisi gelirdi baska kimse ilgimi cekmezdi
öyle 2 öpüşmede soğuyacak bir tipse zaten fazla zaman harcamaman yararına olur. şu saçma kendini ağırdan al türü akılları nerden alıyorsunuz o da seni öpüyor sen soğuyor musun?
sevgili konu sahibi,
oncelikle cinsel durtulerinden korkmamayi ve bunlarin olagan, saglikli seyler oldugunu bilmelisin.
esas korkulacak ve sagliksiz olan sey, bastirilan ve cinsel durtulerdir.
ancak...
bakire oldugunu var sayarak yaziyorum ki, cinsellik sadece bedenen hazir olarak degil, ruhen ve zihnen de hazir olarak yasanmalidir. aksi sekilde yasamak psikolojik travmalar ile beraber, ruhen kirginliklar birakir ardinda.
bir iliskiyi yasamanin dogru zaman merfumu budur.
yoksa tanistiktan su kadar - bu kadar zaman sonra olur diye bir sey sacmaliktir.
2 aydır berabersiniz ama sürekli evlenmekten bahsediyorsunuz
Bu kısım bana normal gelmedi
Keske duzgun okusaydin evet kafam hep yerde yuruyorum hadi surdan devam etSiz normal değilsiniz demekki . Sevince neden bitek gözünüz onu görsün başkasını beğenmeyin ?
Demekki sevgiliniz olunca kafanız yere bakar pozisyonda yürüyodunuz ki kimseyi görmüyosunuz
Çünkü birini beğenmek ona ilgi duymak demek değil
dışardan bakınca evet bana da komik gelebilirdi belki saçma ama içinde yaşayınca öyle olmuyor ..
yani evlenmek istiyorsun artık yaşımız müsait o yola gideriz inşallah diyorsun tabki olmayabilir ama olsun istiyorsun olay bu..
ikimizde bebekleri seviyoruz illaki hayal kuruyorsun..
yani illa daha cok az süre oldu aman evlilik lafı etmeyelim demek de saçma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?