Normal Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sizin gibilerin en basit numarası bu kendi gram okumaz ama elaleme oku diye akıl vermeye kalkar. ben ilahiyat mezunuyum bana akıl mı veriyorsun 2 gram bilginle?
sosyetik hocalar yüzünden bu din bu hale geldi. sizin cehaletinizle bu hallere geldik.
ayetlerde var olan şeylere yok diyemezsin de olmayan şeye var mı dersin.

eski din anlayışına kalsaydık bugün dışarı çıkman da en büyük günahlardandır. bütün gün evde oturabilecek misin?

o işine gelmez ama değil mi?
din anlayışımızda ciddi bir değişim gerekiyor..

zamanında en ileri bilim bizde değildi ayrıca. o bahsedilen isimlerin hepsi avrupa'da eğitim alan kişilerdi. nerede bizdeydi?

bunun dinle alakası çok.
dinle bilim aynı yönde gitmez.
dinden arınmış bir bilime ihtiyacımız var.

okuyun okuyun okuyun. rica ediyorum okuyun. bu kafayla bir yere varılmaz.

hayır değildir.
eğer evli biri evli olduğu kişiden başka biriyle flört ederse bu günahtır ama iki bekarın birlikte bir şeyler yapması günah değildir.
ayetleri iyi inceleyelim.

hayır değildir.
eğer evli biri evli olduğu kişiden başka biriyle flört ederse bu günahtır ama iki bekarın birlikte bir şeyler yapması günah değildir.

bu kadar net konuştuğunuza göre kesin kanıt var elinizde. burda değilde özelden bana birkaç şey yazar mısınız belki ben yanlış biliyorum ama sanmıyorum yanlış bildiğimi.. merak ettim gerçekten..

Ya bi Allah askina yazma ben asla haci hocadan ogrenmedim senin hocan kim belli anladim ben alintilama da yazdigimi dogru kapaninca beyne oksijen gitmiyor aya gidemiyoruz

evet kızlar sonuç konumun içine ediliyordu.. :)
herkesin düşüncsi kendine şimdi bn de düşüncemi sölesem kıyamet kopar sölemiyorm hıh catlayın

Sen benim bilgilerimi nerden biliyorsun hadsiz.Senden cok iyi arastirdigima da bildigime de cok eminim.Daha gunahimi alip duruyorsun hoca da hoca diye taktin cahile laf anlatmak gercekten zor bunu bi defa daha anladik.İyi arastir bilimde ilklerimizi neleri bizden aldiklarini bos laf konusma.

boş konuşan sensin bilimde bizden ilk aldıkları filan yok o kişilerin nerede okuduklarını öğren de sonra gel burada ahkam kes.
islam ülkeleri yıllardır hiçbir şey üretmiyorlar. eskilerde de avrupa'da eğitim alan ve orada üretilen bazı şeyleri önce biz aldık diye seviniyoruz.

bu kadar net konuştuğunuza göre kesin kanıt var elinizde. burda değilde özelden bana birkaç şey yazar mısınız belki ben yanlış biliyorum ama sanmıyorum yanlış bildiğimi.. merak ettim gerçekten..

ayet açık hanımefendi. dinde kanıt olmaz ancak netlik olur.
ilgili ayeti açık bir zihinle okuyup düşünürseniz bu sonuca varabilirsiniz.

hayır değildir.

heyooo gızzzzlar bende buradayımmm

ayet açık hanımefendi. dinde kanıt olmaz ancak netlik olur.
ilgili ayeti açık bir zihinle okuyup düşünürseniz bu sonuca varabilirsiniz.

konu sahibinin konusuna zeval gelmesin diye özelden yazın diyorum belki ben hatalıyımdır. ilgili ayeti söyleyin bakalım. zihnim şuan açık belki fikrimi değiştirirsiniz.

konu sahibinin konusuna zeval gelmesin diye özelden yazın diyorum belki ben hatalıyımdır. ilgili ayeti söyleyin bakalım. zihnim şuan açık belki fikrimi değiştirirsiniz.

ahahah buna da güldüm ŞUAN ZİHNİM AÇIK

Benim yuksek lisansim bu bilim adamlariyla ilgiliydi ama sen iki gram bilgilerinle devam et yola

parayı basanın yüksek lisans diploması aldığı yerde çok da önemli ya

Kızlar bence şu filmi izleyin mükemmell oyunculuğu ile Amir Khan filmi ve o kadar güzel ki konusuu muhteşeeemmmm

http://www.filmionlineizle.net/pk-peekay-filmi-izle.html

PEEKAY.

bence madem ki sevgiline kaymayalım . ilişki böyle gitsin diyorsun . böyle götür . ama öpüşmeden de bi ilişki yürür mu . eğer nişan söz düğün 5-6 ayda olacaksa evet . gayet güzel.
ama yıllar var evlenmenize dersen . bence sen bilirsin. ama yani git beraber uyu da diyemeyeceğim kusura bakma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…