Normal Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tabiki hayır sadece cinsellik olurmu hiç ya..
ben hayatıma birini zor olıyorum birsürü değerlendirme yaptım içimde onunla ilgili çalışır mı sadakatli mi güvenilirmi
sevecen mi.. eğlenceli mi.. hayata bakışı nedir dini görüşü ne nasıl bir ailesi yapısı var hepsine baktım da hayatıma aldım ve hala tanıyorum tabiki..

YETİŞTİRİLME TARZI VE ÇEVRE HEP CANIM..
hep bir agırdan alma aşılanmış tabi..

işte yanlış bunlar. kendi kendine hayatı zehir ediyorsun. ayrıca evlenince soğuyacak bu anlayışına göre o zaman daha kötü değil mi?

evet günah değildir. yanlış algılanan şeylerden birisi budur.
birbirini seven iki BEKARIN cinsel paylaşımları günah değildir. tersi yönde bir ayet de bulunmaz. herkes kafasına göre dini yorumlarsa böyle oluyor işte.

değerlendirmeler güzel de adama aşık değilsin bence:))

değerlendirmeler güzel de adama aşık değilsin bence:))

komik olan ne gülmüşsün hayırdır ??
sana göre aşk tanımı ne lisedeki ergen gibi heyecandan ölmek yanında hebele hübele mi demek.. geçtik onları saygı sevgi sadakat..
aşk denilen kimyann ömrü de 2 sene zaten cok takılma

Ya güzel kadın güzeldir bakarsın da, yakışıklı erkekler bir bana mı itici geliyor, o egolu havalı halleri iyk, kaldırmayın şunların totolarını.

Bir de konunun sonuna not yazmışsın, işte ahlak vs görecelidir diye, konunda da bu işin dozu nedir diye soruyorsun, fikrimizi yazalım mı yazmayalım mı istiyorsun anlamadım ki

Nikah dusen insanlarin yaninda bile kapali durman gereken ayet var birak srvismeyi,illa ayette sevgililerle de sevismeyon mi yazcak.Burda dini yorum yapmak istemezdim ama konusmazsam vicdan azabi cekecektim

sen bişe yazma abla sinirin bozulmus senin

Nikah dusen insanlarin yaninda bile kapali durman gereken ayet var birak srvismeyi,illa ayette sevgililerle de sevismeyon mi yazcak.Burda dini yorum yapmak istemezdim ama konusmazsam vicdan azabi cekecektim

kızlar kapatın konuyu sizin yüzünüzden konum kapanacak ama

Sosyal çevrenin iç dünyanın kaldıramayacağı şeyleri yaşama derim, ha dersen ki ben doğru yanlış demeden tercihlerimi yaşarım sorumluluğu benimdir o zaman elbette yasa 25 yaşına gelmişsin seks yapmak saf hislerinizi baltalamaz, ama erkekte o kafa yapısındaysa, yani şimdi burdan bişey demekte doğru değil bizden icazet alacak değilsin

Eski sevgilimle bişeyler yaşadım şimdikine karşı vicdan azabı çekiyorum minvalinde konularla gelme de ilerde

Seviyorum seni ben!
Ben de hiç beğenmem yakışıklı adam.
Erkeğin güzeli olmaz iyisi olur der anneciğim.

hangi ayetmiş o?
peygamberin hanımlarına inen bazı ayetleri tüm kadınlara mal ediyorsunuz sonra islam ülkelerinde kadınlara hayat zehir oluyor. gavur memleketlere kaçıyor bazıları özgürlük için.

dini hacıdan hocadan değil kendiniz öğrenin.
zina ayeti evlilileri kapsar. bekarları değil.
islamda başörtme zorunluluğu yoktur ayrıca.

bu kafayla eller aya biz yaya gerçekten..

Ya bi Allah askina yazma ben asla haci hocadan ogrenmedim senin hocan kim belli anladim ben alintilama da yazdigimi dogru kapaninca beyne oksijen gitmiyor aya gidemiyoruz

Ya bi Allah askina yazma ben asla haci hocadan ogrenmedim senin hocan kim belli anladim ben alintilama da yazdigimi dogru kapaninca beyne oksijen gitmiyor aya gidemiyoruz

benim hocam filan yok asıl sizlerin hocalarını biz çok iyi biliriz. yıllarca televizyon günah diye bağrınıp da bugün kendine ait mini kanalları olan tipler bunlar. ve kapanınca değil beyni kapatınca aya gidemiyoruz.

sen istiyorsan ört başını bize ilgilendirmez ama bunu zorunlulukmuş gibi dayatırsan orada tepki gösterilir.

Bi kere cok cahilsin hemen dogrulari soyleyince haci hocan var dedin ama ben hocalara karsi bi insanim daha beni tanimiyorsun bile var olan ayetlere yok diyemem senin icin once oku bu sosyetik hocalardan duyduklarini burda yazma kendin oku .Hem zamaninda en ileri ilim,bilim bizdeymis bunun kapanmayla dinle felan alakasi yok,su dini kullanip durmayin.Sen bilim kadini ol tutan yok bizde takdir edelim

evet tabiki zorunluluk yoktur dinde.. herkesin kendi özgür hür iradesi vardır.. her müslümanım diyen aynı değildir zaten.. hacı hoca işleri de bu devirde iyice sapıttı. en güzeli o günah değil bu günah deyip fetva vermemek gerek. flört etmek iyice araştırırsanız günahtır. ama bu kişinin kendi kararıdır. herkese saygı duymak lazım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…