• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal miyim:(((

mimozam

K a R m A ş ı K.....
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
411
5
96
İstanbul
Neden herkesten fazla kendimi kasıp neden herşeyi içime atıyorum?? Ve neden içimde patlyor herşey??? Bu akşam sülalecek toplandık herkes çok rahat hatta gereğinden fazla ama herkesin yaptığı herşey benim gözüme batıyor beni rahatsız ediyor.Dayanamıyorum ya ateşim çıktı sinirden, söyleyemediklerimden:(((( Offf ben iyice psikopata mı bağladım artık:(( Yardım edin lütfen:((:59:

Artık yılların birikimi diyelim.Sonuçta kimin nasıl düşünüp hareket edeceğini biliyorsunuz ve rahatsız ediyor herşey. Kuzenime uğrayacaktık annesi de yakın otueruyoru yarı yolda aradı annemdeyim oraya gelin diye yani evine zaten kimse gitmiyor sevgili yengem bizden de sakınıyor ve gittiğimizde herkes o kadar geniş ki insan bi karşılar misafir geldi diye ben gidip öpüyorum onlar diil.Kendileri bişey yapmıyor burdan gidip ymeke hazırlıklarını da bize yaptırmaya çalışıyorlar.Hakkaten artık kaldıramıyorum:(((

Artık yılların birikimi diyelim.Sonuçta kimin nasıl düşünüp hareket edeceğini biliyorsunuz ve rahatsız ediyor herşey. Kuzenime uğrayacaktık annesi de yakın otueruyoru yarı yolda aradı annemdeyim oraya gelin diye yani evine zaten kimse gitmiyor sevgili yengem bizden de sakınıyor ve gittiğimizde herkes o kadar geniş ki insan bi karşılar misafir geldi diye ben gidip öpüyorum onlar diil.Kendileri bişey yapmıyor burdan gidip ymeke hazırlıklarını da bize yaptırmaya çalışıyorlar.Hakkaten artık kaldıramıyorum:(((

Anladım canım bazen bana da oluyor öyle kendini anormal hissetme:9:

Ben sinirli ve üzgünken beni daha önceden skıntıya düşüren insanları gülerken görünce sinirleniyorum ve onu orda bozasım geliyor bozuyorumda:27:Atma içine fazla

birikim yapmis ve patlarsan fena patlican artik icindede tuttamiyorsun kacak yapiyor iste..:44:
Tam olarak nedenlerini bilmiyorum ama gecerli sebeblerin vardir mutlaka haklisindir kendince
madem bu kadar doldun az görüsmeye bak cözümü yoksa konusarak hal edilmicek sorunlarsa

Ah kızlar gerçekten yılların birikimi.Yani insanı enayi yerine koymaya çalışmaları insanı çığrından çıkarıyor zaten eskisi gibi sık bir araya gelmiyoruz ama artık hakkaten insan doluyor.Bende hiç sevmem birilerine laf skmayı,kalp kırmayı .. vb. Ama insanlar ondan anlıyor.Sen yapmak istemediğinde de böyle kendi kendini yiyip bitiriyorsun uyuyamadım inanır mısınız. Yengem kendi kızları dururken benden yardım istiyor birşeyde demek,kırmak istemiyorum.Sürekli kendi dedikleri olsun istiyorlar.Diyorum ya misafir olarak gidiyorsun kıllarını kımıldatmıyorlar bir hoşgeldin demeyi çok görür mü insan ya anlamadım gitti.Hiç değişmiyorlar.
Ben nasıl hayır demeyi ve laf sokmayı öğrenicem:((

Sert durmayı , yeri geldiğinde dik olmayı öğreneceksin. Bırak asi desinler.. Hayatta yalnız kalırsan çok zorluk çekersin inan bana... Kimseyi kırmak , saygısızlık etmek istemiosun anlıyorum seni ama senin gibi insanlar hiçbirşey kazanamıyor. Bırak büyüklük sende kalsın derler. Kalmasın büyüklük falan sende. Ne düşünüyorsan söyle "pat" diye.. sen kendini ne üzüp duruyorsun bırak karşındakiler düşünsün bu kız ne dedi diye.Büyüklere saygı sevgi özde ne güzeldir. Ama öyle bir duruma sokuyorlarki insanı büyüğün küçüğe saygısı yokki küçük büyüğe saygılı olsun..

dik dur.. kendini ezdirme.. kimsenin seni üzmesine izin verme...

Sevgiler

Teşekkür ederim canım denicem elimden geldiğince işte insan karakter olarak o tarz şeylere yatkın olmayınca hakkaten zoruna gidiyor ...

hoş geldinmi demediler sana bırak demesinler sen dedirtmesini bileceksn. :)
öpmeye kalkıosn mesela hoşbulduk bu arada diye şakayla karışık hoş geldn demeleri gerektiğini hatrlat onlaraki bir daha yapmasnlar.
hem kırmazsn onları hemde kendini kötü hissetmezsn.ev işinde senden yardm istediklerinde sende yengenin kızının yanına git sohbet et yada yanına çağır mutfağa nolcakki

Back
X