Normal olan hangisi?

ara ara haberlerini ver canım sağlıcakla doğumunu yap öncelikle gerisi zamanla düzelir inşallah..artık eltinin lafını açmıyor değil mi evde..

Yok ne elti ne kardeş lafı kaldı....Daha doğrusu aynı evde iki yabancı gibiyiz...Doğumu bekliyorum....Doğumdan sonra dava açmayı düşünüyorum ...

Yok ne elti ne kardeş lafı kaldı....Daha doğrusu aynı evde iki yabancı gibiyiz...Doğumu bekliyorum....Doğumdan sonra dava açmayı düşünüyorum ...

offf kıyamam ya, hamile hamile uğraştığın şeylere bak.. eşine o kadar kızdım ki elime verseler döverim.. inşallah vaktinde alırsın kucağına miniğini arkadaşım, rabbim ferah bir yol göstersin sana..

Teşekkür ederim bütün yorumlar için....Keşke yaşanmasa ...Zor...Elti kelimesi bile artık tüylerimi diken diken ediyor...

Bence sinizle bu hanim arasinda bir iliski yok, hatta hanimin haberi bile olmayabilir . Lakin esiniz kesinlikle bu hanimdan cok hoslaniyor uzun suredir, belki de asik.

belki kredi kartını abisi kullanıyordur ( eltinin kocası ) olamaz mı yani o da eşinin adını doğum yılını sifre yapmıştır.. belkı kart onun üstünedir olamaz mı yani :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…