Normal olan hangisi?

Çok zor bir durum. Elti ile aranızda kaç saatlik yol var bilmiyorum ama çok çok uzak bir şehre tayin isteyin gidin. Kocayı da götürün. Sonra da o kocayı orda sap gibi ortada bırakın. Boşayın gitsin ama önce bebeğiniz doğsun, kreş yaşına gelsin sonra boşayın. Bu nedir ya, eltinin yengenin bilmem nesinden şifre mi olur?

Bütün yazılanları okudum.bi arkadaş eltiniz eşinizin ona olan ilgisini biliyo parmağında oynatıyo diye.şöyle de olabilir eltiniz kocanızın kredi kartını daha önce kullanmış ve kendi şifresini falan yapmış da olabilir.eşiniz de bişey dememiştir.fitnelik değil mi yapar yani. Buda bi ihtimal olabilir.birde kimseye muhtaç değilsiniz.9 aylıkmış bebeğiniz. hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok çok iyi niyetli düşünmek istiyorum. Şimdi şifre dediğin öyle kolay tahmin edilecek birşey olmamalı. Belki de eşiniz o yüzden bu şifreyi seçmiştir. Hani kimse tahmin etmesin diye. :44::44::44:

banka şifreleri ayda bir yenilenir arkadaşlar en azından benim maaş aldığım iki bankada da 30 günde bir şifreyi değiştiriyor sistem önceki şifreleri de kullanamıyorsun

Konu sahibi arkadaşım lütfen eşine arkadaştan alıntıladığım konuyu söyle.
Senelerdir internet bankacılığı kullanıyorum ve aynen de söylendiği gibi şifreyi sürekli değiştirmem gerekiyor.
Hamilesin tek söyleyeceğim hakkında hayırlısı olsun.
Umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Hımm biraz daha okudum da yorumları eşin çok pişkinmiş arkadaşım.
Hala kendini 2 yıl önce aldım diye savunabiliyor.Hala seni suçlayabiliyor.
Boşandıktan sonra babanın yanında mı yaşayacaksın ki onun onayını bekliyorsun.
Şuan sadece bebeğine odaklan ondan sonrası için boşanmayı düşün.
Kendi kendine yetebilen biriymişsin,kimeseye muhtaç olmadan yaşarsın bebeğinle.

Son düzenleme:

ben de bunu yazacaktım. şifreler zaten güncellenmek zorunda. Yalnız internet bankacılığında kullanıcı ismi çıkmasına şaşırdım. Soyadı var mı. Acaba aynı isimde bir başka kadın mı var hayatında???
Çıkan isim nereden cıktı?? Ben internet bankacılığına hesap no ve web şifremle giriyorum. Harf ve rakamdan oluşan. Eger o isim ve tarih ise bilemem ama cebinize gelen şifre ise o otomatik geliyor.
Eltinin sizin aranızı bozarım cümlesi hadsiz bir cümle ama ilişkileri olduğunu ispatlamaz. Aldatma hele hele aileden biriyle olanı ciddi bir suçlama ve bu kadar delil yeterli değil bence... Şimdilik bence bu durumu kimseyle paylaşmayın. telefon kayıtlarına bakın. yerinizde olsam whats app msn vs gibi yazışmaları varsa okurdum...
Allah yardımcın olsun...

allah yardımcın olsun ama dogum yılını ve adını sifre yapmasını normal bulmadım ,insan kardesinin dogum yılını bilemeyebiliyor.hamilesin cok zor böle süpheler dogumuna az kalmıs sıkıntı yapma degmez ama bişeyi mrk ettim 2 yıl önce yapmısta 2 yıl önce ne kadar samimiymiş hani sifre yapacak kadar, anasının adını yapaydı hiç unutmazdı bari

Benim babamın iki tane kredi kartı ikisi de iki kızının yani bizlerin doğum tarihleri bilinçli olarak bildiği için ve çocukları değerlileri olduğumuz için verilmiş bir şifre.
Eşinin eltinin şifresini hangi hikmetle gerekçeyle koyduğunu merak ettim doğrusu ki bence bunun bir gerekçesi de olamaz.
İşin aslı nedir bilmiyorum ama ben pek normal gelmedi doğrusu.
Siz yine de öncelik olarak bebeğinizi sağlığınızı düşünün bu konuları da elbette halledersiniz sakin kafayla.

Ben görümcemin dogum gününü felan bilmiyorum, yani birak ki kayniminkini biilim.
Bu olay gerçekten çok anormal durum. Ben "açik görüslü" olan biriyim fakat bu modernlik ile muahafazakarlik ile hiç alakasi yok bu durumun.

Kanimca iki seçenek var bu durumda. Ya eltin, esinin ona karsi hisettiklerini biliyordu ve adami resmen parmaginda oynatiyordu ve haliyle senide parmaginda oynatiyordu.

Ya bunlarin ikisi ciddi bir iliski yasamislar ve ya halen gizice devam ediyorlar ya son verdiler. Nasil bakarsan bak olaya, esin eltine apacik asik olmus.

Ha bide onlari rezil, rüsva etmeden hiç korkma. Herkeze anlat durumu. Senin ile kayninin böyle durumunuz olsaydi esin ne yapardi? Seni af edersin oruspu olarak ilan edip herkeze söylerdi.

Bosan veya bosanma diyemem fakat olay gerçekten migde bulandirici.

yarin tekrar kartla giris yapin,
diyer elinizdede mesela video yapan bir telefon olsun
isim ve sifreyi goruntulu cekim yapin.
yurtdisinda, biz kartin numarasini ve sifresi ile giriyoruz mesela.
orda nasil bilmiyorum, ama boyle bir sey kapip eline kanit gece bilir

Ayrica gebeligini dusunup, dogumunu yap.
bunlari sonrada dusune bilirsin.
simdi onemli olan o pislikler degil
zaten kokmaya basladilar ama onemli olan kisiler suan sen ve bebeyinsin

babanda sinirden ve saskinlikdan ogle demis olmali..
hem baban seni red etmesimi, yoksa hayatin boyunca o adama katlanmanmi kotu?
baban beliki akili bir insan degil, ozur dilerim ama seni az dusunseydi sayip cikardi
millet ne diyecek diye dusunmezdi.
bu durumda sen zadece kendini ve bebeyini dusuneceksin artik

ama umuyorumki hersey yanlis anlamadir
sende sorunu sakin coz, iyi dusunerek ve pilan yaparak.
adama gidip soruyorsun ama kim kabul ederdiki? tabiki inkar edecek pislik

bu arada butun email adreslerini ve varsa facebook sifrelerinide ogrenki, bi bak mailerinde bir sey varmi

Konu sahibesi doğum yapmış olmasın bu üzüntüyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aklıma ilk gelen benim de ilişkileri olduğu. bu nasıl bi yüzsüzlük ya ? eğer gerçekten böyleyse napacaksınız? boşanacaksınız değil mi?

Senin gerçekten çok üzüldüm yasadiklarin kokay şeyler değil. Ailen senin yanında değilse çalışıyorum diyorsun tut kendine bir ev kendi hayatina bak ailen kabul etse tutsan onlara gitsen dahi rahat edemeyeceksin zaten birşey olacak laf söylecekler canın sıkılacak her defasında. Bende senin gibi sessiz ve kendime savunamayan bir tiptim. Baktım hep ezilen taraf ben oluyorum birazda olsa kendimi bu konuda degistirmeye çalıştım şöyle düşün karşındaki kim hickimse sana nasl zarar verir istedikleri kadar cirkef olsun ne yapabilirler sana zaten aslında oda batmış batağa yaşadığı normal seylermi ailemi şimdi o evet bilmeyen icin uzaktan bakılınca. Kocası adam değilmiş zaten hicmi birsey anlamamis. Eşinin konuşmalarını gizlice telefonundan msj göndererek ayrintilari bulabilirsin. Ayrılma o eltinin ekmeğine bak sürme gerekirse savaş o kadını rezil et diyeceğim ama akraba işte o kötü. Allah sabır versin sana ve umarım bu insanlardan bir an önce kurtulursun.

konu sahibi ben seni çok merak ediyorum son durumlar nedir gittin mi kaldın mı doğum mu yaptın ne oldu bir ses ver :26:

konu sahibi ben seni çok merak ediyorum son durumlar nedir gittin mi kaldın mı doğum mu yaptın ne oldu bir ses ver :26:

Teşekkür ederim... Uzun zamandır nete girememiştim cevap yazamadım.... Çok şükür bebişim ve ben iyiyiz...Fakat kasık ağrılarım çok artmıştı çok gerilmiştim şu olaylardan...Onun için suyun biraz durulmasını bekledim ve bebeğim için biraz bu konudan uzaklaşmak istedim... Fakat elimde hiçbir şey yok... Eşimin son bir iki aylık telefon dökümünü istedim ....çok şükür haberi olmadı... Fakat dökümde hiçbir şey yok yani eltinin telefon araması mesajı yok... elimde hiçbir kanıt yok.şifre de değişti... şuanda elde var sıfır...

ara ara haberlerini ver canım sağlıcakla doğumunu yap öncelikle gerisi zamanla düzelir inşallah..artık eltinin lafını açmıyor değil mi evde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…