Yani ortada apacık bir şekilde eşinin eltine ilgisi var. Bu durumu kaynına kayınvalidene söylemeden önce mutlaka daha fazla şey öğrenmelisin aksi takdirde kaynın ve kv de sana inanmadıkları gibi seni üzecek ve dışlayacak bir tavır sergileyebilirler.kötü ve art niyetli biri pozisyonuna düşürebilirler.
Kangren olmuş artık kesip atmazsan tüm vucuda yayılacak ve bil ki sen ortaya cıkarsanda cıkarmasanda kaynın illa ki şüphelenecek
.bu çıkacak kaosu sen cıkarma .öyle birşey yapki sen kaynını şüphelendir.eşinin kart şifresini söyle eşinin sürekli eltinle görüştüğünü söyle ve laf arasında hep söyle ..kesinlikle şüphelenerek anlatma olayları kaynının önüne bir bir sırala ,kaynın cözsün durumu.
Biraz önce işten geldi eşim...Tartıştık...Şuanda bile ben kötü düşünceli fesat biriymişim...Kimse bana inanmazmış...Şifreyi o an aklına geldiği için koymuş, kötü bir anlamı yokmuş...Kardeşine söylerim dedim...Sen zaten eltini çekemediğini düşünür sen rezil olursun , dedi...Elimde bir kanıt yok...Telefon dökümü için eşimin onayı gerekiyor ki bu imkansız...Kaldım mı elde sıfır...Hadi bütün bunlar bir yana da asıl yıkım babamla konuşmamda oldu...Sağ olsun eşim bugün babamla telefonda konuşmuş .. ve babam boşanırsam evlatlıktan redddedeceğini söylüyor...Elalem karnında çocuk ne dermiş....çok kötüyüm
Biraz önce işten geldi eşim...Tartıştık...Şuanda bile ben kötü düşünceli fesat biriymişim...Kimse bana inanmazmış...Şifreyi o an aklına geldiği için koymuş, kötü bir anlamı yokmuş...Kardeşine söylerim dedim...Sen zaten eltini çekemediğini düşünür sen rezil olursun , dedi...Elimde bir kanıt yok...Telefon dökümü için eşimin onayı gerekiyor ki bu imkansız...Kaldım mı elde sıfır...Hadi bütün bunlar bir yana da asıl yıkım babamla konuşmamda oldu...Sağ olsun eşim bugün babamla telefonda konuşmuş .. ve babam boşanırsam evlatlıktan redddedeceğini söylüyor...Elalem karnında çocuk ne dermiş....çok kötüyüm
Beni en çok da üzen ailem biraz önce babamla konuştum : Eşimden ayrılırsam beni evlatlıktan reddedecekmiş, bağırdı çağırdı bana kendi seçimin diye...:2: bütün bunlardan sonra ailem ikinci yıkım oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?