Normal olan hangisi?

Biraz önce işten geldi eşim...Tartıştık...Şuanda bile ben kötü düşünceli fesat biriymişim...Kimse bana inanmazmış...Şifreyi o an aklına geldiği için koymuş, kötü bir anlamı yokmuş...Kardeşine söylerim dedim...Sen zaten eltini çekemediğini düşünür sen rezil olursun , dedi...Elimde bir kanıt yok...Telefon dökümü için eşimin onayı gerekiyor ki bu imkansız...Kaldım mı elde sıfır...Hadi bütün bunlar bir yana da asıl yıkım babamla konuşmamda oldu...Sağ olsun eşim bugün babamla telefonda konuşmuş .. ve babam boşanırsam evlatlıktan redddedeceğini söylüyor...Elalem karnında çocuk ne dermiş.... çok kötüyüm

Aileniz bu olanlar biliyor mu?
Eltinizin sizi huzursuz ettigini, sizi tehdit ettigini, esinizin sifresinin yengesinin dogum tarihi oldugunu?
Belki bunlari bilmedigi icin babaniz size boyle bir soylemde bulunuyor?
Acik acik konustunuz mu bu elti mevzusunu ailenizle ?

var bu iste bir is... bos bulunup verdi adim.gibi eminim. normal degil bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babanız konunun içeriğini biliyor mu ?
Üstelik adam evine bakmıyor 9 aylık hamile kızı çalışıp herifi bakıyor
Kusura bakmayın ama böyle bir babaya ihtiyacınız yok bence
Doğumunuzu yapın, kimse ile yüz göz olmadan boşanın
Kendi pisliklerinde debelensinler, bu tinette insanlar zaten sizi suçlu çıkarır
Hiç uğraşmayın kendinizi ve bebeğinizi kurtarın

Şuanda sadece bebeğinizin doğumuna odaklanın.

Toparlanınca düşünürsünüz boşanma işini.

Öncelikle durdum ve elti kelimesinin anlamını bilmeme rağmen kafamda sorguladım! Elti: kardeşinin eşi. Bir insan, insan olarak art niyetsiz yani kişilik olarak ne kadar sevse de böyle bir hakka sahip olamaz. Ne demek şifreye onunla alakalı şeyler kodlamak? Siz hiç kartını kullanmamış mıydınız fark etmediniz mi daha önceden? Evladınız olacak ya böyle bir insana evlat vermek değil tırnağınızı bile haketmiyor sizin. Kardeşi de sizin doğum tarihinizi ve isminizi koysun tüm şifrelerine bakalım o melek elti ne tepki verecek?

Son düzenleme:
İster 2 yıl önce olsun ister 5 yıl önce.
Ben bundan tek bir sonuç çıkarım yengesine karşı boş değil.
Ya ciddi hoşlanmış, ya ilişki yaşamış.

Bir adam şifresini neden yengesi ile ilgili bilgilerden seçer?
Karısı ile kötü olacak kadar ne değeri varmış yenge bu yenge kan bağı bile yok.

Çok sinir bozucu gerçekten.
Allah yardımcın olsun konu sahibi.
İşin, iyi bir maaşın var aile desteğine ihtiyacın yok.
Pislik içinde ömrünü tüketme derim.

normal olan siz anormal olan eşinizdir kesinlikle.
okurken bile sinirlendim ve kendimi sizin yerinize koydum.bu duruma asla katlanamazdım ben.ilk önce onları rezil rüsva ederdim elaleme sonrada basardım tekmeyi boşanırdım.
veballerini almak istemem ama (özellikle) eşiniz eltinize karşı boş değil.içten içe bir ilgi duymuş olabilir kadına.belkide kadınında eşinize karşı ilgisi vardır.tam bir aşk-ı memnu (yasak aşk) yaşanıyor.
tabi bizler için uzaktan yorum yapmak,başkalarının günahlarını almak kolay.sonuçta hangisi gerçek,değil bilmiyoruz.
biraz kontrol altında tutmaya çalışın.eltinizle biraraya geldiğinizde gözünüz elti ve eşinizin üzerinde olsun.nasıl davranıyorlar,birbirlerine bakınırken bakışılarını yakalıyormusunuz bunlara dikkat etmek gerek.
sonuçta bir insan kendi şifresini niye eltinin ismi ve doğumtarihi olarak kaydetsin ki? niye sizin değil,annesinin,babasının,kardeşinin değilde illa kardeşinin eşinin ismi.enteresan bir durum.
siz yinede kendinize fazla stres yaşatmayın.önceliğiniz bebeğiniz.ilk önce onu sağsalim kucağınıza alın.

dokum icin esinizin onayi gerekmiyo sadece tlfnunu kisa bir sure elinize gecirmeniz lazim atiyorum.avea kullaniyosa online islemlerden bakicaksiniz tlfnuna sifre gelicek o sifreyle kayitlari goruceksiniz.su hamile halinizle size bunlari yasatanlari Allah cezasini versin.doguma 1 ay kalmis yaziklar olsun

aralarinda iliski oldugunu hissetmiyorum ben ama esiniz bos degil eltinize karsi ya plotonik asik yada fazlasiyla sempati besliyo kardesi gibi seviyo bunu siz daha iyi bilirsiniz esinizin bakislari nasildi eltiye karsi begenir etkilenir tarzdami? elti guzelmi merak ettim

Eşiniz neden eltinizin dogum yılını ve ismini kartına yazıyor anlamış degilim
bunda bir anormallik söz konusu ve ya eşlerini karıştırdı sanırım
haa iki yıl once yazmış haa şimdi
neden iki yıl önce yazmış olması durumu anormal olmaktan çıkarıyormu ?
saçmalık

Telefon dökümü için onun onayına gerek yok canım onun telefonu sende olduğu bir zaman internet şifresini öğrenip telefon numarası ve şifreyle online işlemlerden hangi numaralarla konuşup mesajlaştığını görebilirsin. Yalnız önemli bir nokta sen internetten online işlemlere girdiğinde telefon işlemleriniz inceleniyor diye mesaj geliyor telefona ona dikkat etmen gerek.
Sen şuan sadece doğacak meleğine odaklan unutma senin mutlu-mutsuz olman onu da etkiler. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Bence evlenmeden önce ilişkileri vardı. Eşiniz şifreyi iki yil önce koyduğunu söylemiş e eltinizde iki yil olmuş evleneli buradaki ayrintida önemli bence

Yok artık daha neler! Birbirleriyle aşkımlı falan da konuşuyordur bunlar yahu. Ne bu samimiyet ne bu vıcıklık? Pisliklerinde boğulsunlar.

Calisan bir kadin olarak neden babanizin onayina ihtiyac duyuyorsunuz ki? Babaniz ne cektiginizi anlamak istemiyor.

şaka gibi ya

yorumların hepsini okuyamadım ama kartın eltinize ait olma ihtimali varmı ?
ortak mı kullnıyorlar yoksa
her yönden sakat bi durum ne olursa olsun iğrenç

Allah bildigi gbi yapsin yaa bu nasil bi midedir ya kadinlar ne kadar fedakar bi de su erkeklere bakkk.Canim Allah sana yardm etsin ve maalesef kizlarin dedgi gbi olay apacik ortada.

enteresan ama yinede bebeğini düşün sen daha iyi bilirsin bi kadın hisseder sence durumları abi kardeşmi yoksa aralarında gizli bir bakışma varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…