Merhaba hanımlar.
Büyük bir problem değil ama canımı sıkıyor. Kamu oyuna ihtiyacım var.
Geçenlerde ablam anlattı. Annem "damatlar hiç hal hatır sormak için aramıyor" demiş.
Ailemin, eşim ve diğer damatlarla araları iyi. Damat konusunda şanslılar hiç birinin saygısızlığı olmaz. Bu arada 5 olan damat sayısı 4'e düştü. Boşanmak üzere olan ablamın eşi bile saygıda kusur etmez. Bu biraz da anne babamın iyiliğinden kaynaklı zaten.
Her neyse ben bunu eşime söyledim. Annemin söylediğini söylemedim kendi dileğim olduğunu anlattım. "Ben anneni haftada bir de olsa arıyorum sen neden benimkileri aramıyorsun? Yaşlı başlı insanlar arasan mutlu olurlar" diye sordum.
Verdiği cevap "Ben o kadar samimi değilim. Sen annemle daha samimisin o yüzden arıyorsun" dedi. Gayet de mesafeliyim.
Yahu kızlarını aldın daha ne kadar samimiyet olacak. Şeytan diyor ara telefonu eline tutuştur. Bak nasıl konuşur o zaman.
Kendisi bayram tebriğinde dedesi için "bak eskaram'ı veriyorum" diye tutuşturuyor elime telefonu bu arada.
Neyse konu tekrar açılmak üzere orada kapandı.
Sizin ailenizde var mı böyle bir problem? Normal olan benim isteğim değil mi? Üstelik annem böyle bir şeye içerlemişken.[/QUOT
annenler haklılar kendilerince bence hal hatır sormak için aranmalı, ama içinden gelmiyorsa çok fazla da üstelememek gerekir
valla damatlar genelde kayınbabayı arıyolar bizlerin kaynanaları aradığı gibi çok dert değil şöyle bir alışkanlık uygulatabilirsin benimkide aramaz her cuma cumanız mübarek olsun diye aramaya alıştırdım haftada bir artık bazen unutsada aramış oluyor.Merhaba hanımlar.
Büyük bir problem değil ama canımı sıkıyor. Kamu oyuna ihtiyacım var.
Geçenlerde ablam anlattı. Annem "damatlar hiç hal hatır sormak için aramıyor" demiş.
Ailemin, eşim ve diğer damatlarla araları iyi. Damat konusunda şanslılar hiç birinin saygısızlığı olmaz. Bu arada 5 olan damat sayısı 4'e düştü. Boşanmak üzere olan ablamın eşi bile saygıda kusur etmez. Bu biraz da anne babamın iyiliğinden kaynaklı zaten.
Her neyse ben bunu eşime söyledim. Annemin söylediğini söylemedim kendi dileğim olduğunu anlattım. "Ben anneni haftada bir de olsa arıyorum sen neden benimkileri aramıyorsun? Yaşlı başlı insanlar arasan mutlu olurlar" diye sordum.
Verdiği cevap "Ben o kadar samimi değilim. Sen annemle daha samimisin o yüzden arıyorsun" dedi. Gayet de mesafeliyim.
Yahu kızlarını aldın daha ne kadar samimiyet olacak. Şeytan diyor ara telefonu eline tutuştur. Bak nasıl konuşur o zaman.
Kendisi bayram tebriğinde dedesi için "bak eskaram'ı veriyorum" diye tutuşturuyor elime telefonu bu arada.
Neyse konu tekrar açılmak üzere orada kapandı.
Sizin ailenizde var mı böyle bir problem? Normal olan benim isteğim değil mi? Üstelik annem böyle bir şeye içerlemişken.
Ben de kayınvalidemi aramıyorum bir problemimizde yok telefonla konuşmayı sevmiyorum bi art niyetim yok yani
belki eşinizde öyledir konuşacakl bişey bulamıyordur
Benim ailem böyle şeylere takılmadığı için ben de beklemiyorum. Bayramda seyranda kandilde arar eşim.
Haftada bir aramasına bence gerek yok.
Bunu sizin soylemenize gerek yok ki onun düşünmesi gerekiyor. Nasil ki onun annesi sizden bekliyor sizin annenizde bekler tabiki. Biz de ben her hafta ararim kaynanami esimde her cuma hem annemi hem babami arar. Bu şekilde dengeyi kuruyoruz biz.
Bu mu derdin canımcığım.Eşin senin demenle arayacaksa hiç aramasın daha iyi.
Yüzyüze ne kadar görüşüyorsunuz?
Haftada bir ziyaret ediliyorsa aramaya gerek yok.
Ama yılda birkaç kezse arada bir aranıp hatır sorulması güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?