normal olan hangisi?

Beklentiniz elbette normal. Ancak ben birisinin başka birine "şunu ara" diye tavsiye vermesini hiç sevmiyorum. Sonuçta eşiniz yetişkin bir birey, aramak isterse arar. Seviyordur, sayıyordur ancak telefon etmek istemeyebilir. Buna karşın size emri vaki yapması da doğru değildir. Bence eşinizi rahat bırakın, sizin içinizden geliyor ki kv.nizi arıyorsunuz. Herkesin yapısı aynı değil.

Kv ile kp ayrı. Kp aramak için acele etmiyorum. Arasam bile adam panik heyecan yapıyor hemen kapatmaya uğraşıyor.
Kv mi arıyorum daha çok. Eşim benimkilerin ikisini de aramaz.

Yani insanin icinden gelicek biraz icinden gelmiyosa zorla aratmak pek uygun degil ama ailenizde bekler sonucta eline yapismaz arayip 5 dk gonullerini yapsa. Karar verdim aramasi lazim bencede

Kv ile kp ayrı. Kp aramak için acele etmiyorum. Arasam bile adam panik heyecan yapıyor hemen kapatmaya uğraşıyor.
Kv mi arıyorum daha çok. Eşim benimkilerin ikisini de aramaz.
ikisinide aramıyorsa ayıp ediyor alışkanlık kazansın haftada bir gün belirle 3-5 sen zorla sonra o alışır zaten ben öyle yaptım..gönülsüzlükle alakası yok adamlar sığ düşünüyolar ,nasılsa kızı aldım ne olacak ki modundalar ama sen aramasan kıyameti koparırlar ben de bir süre aramayarak resti çektim şimdi o benden çok arıyor.

Oda aramasin sizde aramayin Ben zaten her hafta aramayi cok sacma buluyorum. Cogu evli ciftlerde boyle canim, Kadina mecburi erkek hic takmiyor. Aslinda gercekten cok sacma, biz kadinlar herseye mecbur tutuluyoruz. En iyisi iki tarafta aramamasi.

Valla mecbur olduğumu hiç düşünmedim. İlk nişanlıyken aradım nişanlandıktan kaç ay sonra. Sonra zaten haftada bir arayayım diye değil.
Belirtmek etmek amaçlı yazdım. Periyodik değil yani :)

kendi annesiyle babasıyla sürekli görüşüyor mu?
mesela benim eşim de annemleri çok sık aramaz annemler de sorun yapmaz gerçi arada babam arar annem arar onu da. ama kendi ailesini de aramaz pek sık ben ondan daha çok arıyorumdur kv kp i, annesine çok düşkün olduğu halde.
birkaç kere dedim hiç aramıyorsun ben arıyorum ama anneni hep sen bizimkileri aramadan ben de aramayacağım bundan sonra diye. eşim de ben bizimkileri de aramıyorum ki diye cevap verdi. cidden sadece nasılsınız falan diye öyle aramaz sürekli ancak bir durum olacak ki arayıp soracak sürekli kendi ailesini de... bu arada iki tarafa da mesafe olarak uzağız.

Benim annemde bekler ama benim eşim de aramaz. Hatta eşim çok iyi sevilen biridir annem soğuk duruyor der hep. Annelerin duygusLlığından oluyor bence. Bir de damat değil de erkeklerde diyelim öyle arama sorma işleri pek olmuyor, bence boşver annende birşey derse geliyoruz görüyor arayıp ne yapacak dersin. Sen içinden geliyorsa kv.ni ara bence biz hanımların içi rahat etmez. Gerçi ben önceden daha sık arardım bıraktım ama görüşünce çok sıcak davranırım.

bayram seyran kandil falan tamam da,damat kayinvalidesini haftada bir iki arayip ne konusabilir ki? bana gereksiz geliyor. yani bi kadin kayinvalidesini arayip evden isten coluktan çocuktan konusur ama bir erkek kadinla ne konusabilir.

Ben pek aramam o benim ailemi hiç aramaz haftada yada iki haftada bir gidip otururuz iki tarafada bu kadar çok üzerinde durmayız ben aradım sen aradın diye içinden gelirse arar zaten mecburiyet gibi olunca soğuyolar

Reactions: ZOE

Anne babasını arar. Kv kronik hasta çok halsiz düşüyor merak ediyor. Duyarsam ben de arıyorum. Kv kp ayrı ama yakınlar. Evler bize de yakın sayılır. Eşim uğrar mutlaka ikisine de.

Yok canim anladim seni. Belliki gercekten seviyorsun kaynanani ki ariyorsun. Ben hepimiz icin soylemistim. Bizim kulturumuzde her hafta gidilir aranis vs bunu yanlis buluyorum.

Valla mecbur olduğumu hiç düşünmedim. İlk nişanlıyken aradım nişanlandıktan kaç ay sonra. Sonra zaten haftada bir arayayım diye değil.
Belirtmek etmek amaçlı yazdım. Periyodik değil yani :)

Düzenli haftada bir değil. Bazen 3 haftaya çıkıyor. Ama süre olayına takılmamak gerek diye düşünüyorum.

Tabii bu ilişkilere bağlı.
En geç haftada bir görüşürüz biz, ne ben eşimin ailesini ararım ne o benim ailemi.
Telefona gerek kalmıyor diye düşünüyorum.

Zorlarsan hiç olmaz hatta benim zorumla arıyor diye daha da rahatsız olacaksın benden söylemesi..

Dırdır etmeyeceğim tabi ki. Tatlı dills pohpohlayarak.
Yoksa ben de inatçıyımdır bilirim ters teper

her ailede var kuzum
saygısızlık yoksa çokta ısrar etme
damat kaynana sonuçta bunlar
can ciğer kuzu sarmsı olmuyor işte
ama ailen gücenmesin istiyorsan
emrivaki yapacaksın

Bu konuşmayı hatırlayacağını bile sanmıyorum.
Ama soru konusunda haklısınız. Girizgâh farklı olmalı

İşte bu son cümlen benim eşimin savunması.
Olmasın ya öyle olmasın işte. Ben onun ailesine anne baba diyorum. O da benimkilere diyor. Öz değiller ama şartlarımız eşit olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…