Doğuma Hazırlık Normal sezeryan hangisinde doğumdan sonra ağrı olmuyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Allahım sağlıkla sihhatle büyütsün bebeğinizi sizede biran önce ağrınız geçsin annem normal doğum yapmış öyle deli gibi ağrım hiç olmadı der hep zaten sancısıyla benim doğumum toplam 1 saat
Inşallah bende öyle normal doğum yaparım acı eşiğim yüksek

Teşekkür ederim amin.Hakkınızda en Hayırlısı olsun.Sağlıkla alın kucağınıza inş

Epiduralli sezeryan yapıcam ben sana dedi doktorum o korku zaten bana yetti tatlım Allahım hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı etsin
Bence epudralli yapma yani belden anestezi ile yapma çünkü çogu kişinin belinde veya dizlerinde sorun olabiliyor kimisi 5 yada 6 ay spnra geçiyor kimisi ömür boyu çekiyor tanıdıklarım var o yüzden bende epudral istemiyorum beni korkutuyor epudral deyince korkuyorum. Tam anestezi bana daha güvenli geliyor

Sezaryen yapmam inşallah

Sezeryan yapıp yapmaman önemli değil canım anlatmak istediğim sezeryan olmaya mecbur kalacaksanda epudral sezeryan yapma tüm anestezi iste.

Çevremdekilerde tümden bayılma diyorlar tatlım ne yapıcam bilemedim

Bende hiç vajinal muayene olmamıştım 37.haftamda doktor bir bakalm dedi bende bir panik doktor anladı tamam haftaya bakalm dedi o bir hafta nasil geçti anlatamam ama hiç korkulacak birşey değil elbise giymistm eteği bol kapanıyor zaten önün gözlerimi kapattim birkaç saniye hiç acı olmadı bende sezaryenden korkuyordum ameliyat sonuçta normalde herşeyi sen yaşıyorsun sancida adet sancisindan biraz fazlaydı benim ki 7 cm aciklikla gitmişim hastaneye hiç korkma insallah normal olur ben hiç ağrı kesici kullanmadım dikiş yeri ağrıyordu ama dayanilmayacak gibi değil sağlıklı dogumlar

Çok teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…