- 15 Ekim 2024
- 470
- 263
- 18
Rabbim sınamasın, yokluğunu aratmasın inşallah. Ben de uğraşıyorum , inşallah güzel sonuçlar almak nasip olur. Rahminizde perde olduğunu kim söyledi nereden anladılar? Bir çocuğunuz olmuş, o perde sonradan olacak bir şey değil ki.35 yaşındayım. Bende aralık ayında histeroskopi oldum. Perde varmış rahmimde. Diyorum ya kimden ne tavsiye alsam gittim. Her Doktor'un dediğini yaptım. Vallahi gücüm kalmadı. Macunlar mı yemedim, muskalar mı takmadım neler neler. Ben öğretmenim yanımdaki iki öğretmen arkadaşımda hamile. Sadece istediler ve oldu zahmetsizce.. Ben yıllardır uğraşıyorum. Sürekli yanımda bebek konuşuluyor cidden iyi değilim. Allahıma Şükürler olsun ki bir evladım var. En çok onun için istiyorum zaten. Benim de bir başarısz tüp bebeğim var. Cumartesi için randevu aldım. Bakalım bu ay tedavi ye başlayacakmıyız. Ameliyat için hiç korkmayın ben çıktıktan sonra bu muymuş dedim. Adet kanamalarımda düzeldi ve ağrısız adet oluyorum artık.
Geçmiş olsun, ameliyatınızda size kolaylıklar diliyorumEvet 2 ay üst üste sıvı gördü rahimde bundan tutmuyor dedi o da sağ tupten geliyor muhtemelen onu bağlarız dedi totem yapalım basaricaz kavuşacaz miniklerimize dua da ısrarcı olanı Allah geri cevirmezmis 33 yaşındayım birde sezaryen yerim hafif düzeltilecek ordanda kaynaklı olabilirmiş
Tüp bebek için görüştüğüm doktorda aynı şeyi söyledi. Perde sonradan olmaz sen çocuk doğurmuşsun o rahimle dedi. Hep özel hastanelere gidiyorum belkide ameliyatları kazanç kapısı görüyorlar bilemiyorum. Ameliyata ait kamera görüntüleri gönderdiler gerçekten perde varmış ama gebeliğe engel miydi ameliyat şartmıydı bilemiyorum. Sizin çocuk var mı? Allah hepimizin yardımcısı olsunRabbim sınamasın, yokluğunu aratmasın inşallah. Ben de uğraşıyorum , inşallah güzel sonuçlar almak nasip olur. Rahminizde perde olduğunu kim söyledi nereden anladılar? Bir çocuğunuz olmuş, o perde sonradan olacak bir şey değil ki.
Geçmiş olsun, ameliyatınızda size kolaylıklar diliyorumRahimde sıvı görülmesi ultrasonla mı oluyor acaba?
Perde olduğunu nasıl farkettiler ve ameliyata karar verdiler peki? Hsg de mi belli oldu, ultrasonda mı? Evet Dr nuz gibi düşünmüştüm ben de.Tüp bebek için görüştüğüm doktorda aynı şeyi söyledi. Perde sonradan olmaz sen çocuk doğurmuşsun o rahimle dedi. Hep özel hastanelere gidiyorum belkide ameliyatları kazanç kapısı görüyorlar bilemiyorum. Ameliyata ait kamera görüntüleri gönderdiler gerçekten perde varmış ama gebeliğe engel miydi ameliyat şartmıydı bilemiyorum. Sizin çocuk var mı? Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tüp bebek için görüştüğüm doktorda aynı şeyi söyledi. Perde sonradan olmaz sen çocuk doğurmuşsun o rahimle dedi. Hep özel hastanelere gidiyorum belkide ameliyatları kazanç kapısı görüyorlar bilemiyorum. Ameliyata ait kamera görüntüleri gönderdiler gerçekten perde varmış ama gebeliğe engel miydi ameliyat şartmıydı bilemiyorum. Sizin çocuk var mı? Allah hepimizin yardımcısı olsunRabbim sınamasın, yokluğunu aratmasın inşallah. Ben de uğraşıyorum , inşallah güzel sonuçlar almak nasip olur. Rahminizde perde olduğunu kim söyledi nereden anladılar? Bir çocuğunuz olmuş, o perde sonradan olacak bir şey değil ki.
Geçmiş olsun, ameliyatınızda size kolaylıklar diliyorumRahimde sıvı görülmesi ultrasonla mı oluyor acaba?
Dr rahim filmimi beğenmedi tüpler açık ama tahmin şeklinde anamoli varmış. Dediğim gibi para içinde yapmış olabilir kimseye güvenim kalmadı artık. Allah bağışlasın en azından bir evladımız varPerde olduğunu nasıl farkettiler ve ameliyata karar verdiler peki? Hsg de mi belli oldu, ultrasonda mı? Evet Dr nuz gibi düşünmüştüm ben de.Evet benim de bir kızım var.
Ayy tam hayal ettiğim gibi Rabbım bizede yaşatır insallah laparoskopiyi neden olmuştunuz orda bir sorun çıkmadımi benim sezaryen yerim acıkmış onu geri diktiler tuplerde çok şükür sorun yokmuş çok ağrım var ama hayal kurunca geçiyor birde çok kustum ameliyat sonrası o beni perişan ettiBaşlığı görünce girmek istedim. Benimde ilki normal, ikinci gebeliğim tüp bebekle oldu. Bu süreçte yumurta takibi, hsg, laparoskopi oldum. Sonuç sebepsiz infertilite denildi. 1 kere şansımızı tüp bebekle deneyelim olursa olur, olmazsa rabbim bilir dedik. Ilk denemede 2 embriyo transferi yapıldı. Şuan ikizlerim 6 yaşında. Büyüğü 13 yaşında.
Rabbim dileyen, bakabilecek durumda olan herkese nasip etsin. Hsg 3 kere pespese cekildi bende. Tuplere sıvı girişi olmadi. Doktor tani amaçlı laparoskopi önerdi. Yaptirdim. Tuplerimin açık olduğu, hsg de kramp tarzı kasılma yaşamış olabileceğim ama iyiki de laparoskopi olduğum çünkü önceki sezaryen sonrası ateslenmis olduğum ve buna bağlı ic organlarımın ince bir zar tabakasiyla kaplanmis oldugu, örümcek ağı misali birbirine girdiği, onların temizlendiği söylendi. Bu arada laparoskopi esnasinda rahimde sorun var mı diye alttan da giris yapılıp bakılmış. Perde, miyom tarzı bisey var mi diye. Yani tüpler veya rahim temiz çıkınca gebeliğe engel durum görülmedi. Bu süreçte 3 senem geçti. Olmayınca artik tup bebek denedik. Şükür ikizlerimi 38.haftaya kadar, son 2 ayım sancilarla da geçse taşıyıp sağlıkla doğurdum. Biri 2800 digeri 2850 olarak küveze gerek kalmadan dünyaya getirdim.Ayy tam hayal ettiğim gibi Rabbım bizede yaşatır insallah laparoskopiyi neden olmuştunuz orda bir sorun çıkmadımi benim sezaryen yerim acıkmış onu geri diktiler tuplerde çok şükür sorun yokmuş çok ağrım var ama hayal kurunca geçiyor birde çok kustum ameliyat sonrası o beni perişan etti
Çok geçmiş olsun, bundan sonrası güzel olsun inşallah. tez zamanda buradaki herkesin güzel haberler almasını diliyorum.Hanımlar merhaba size haber vermek içim girdim çok zor bir gün geçirdim kolay diyorlardi ama çok ta kolay değilmiş baya acı çektim
Yavrularınızı Allah bağışlasın. Tam anlayamadım ilk sezeryan sonrası ateşlendiniz mi? Bunun vücudunuza bıraktığı bir olumsuzluk mu olmuş? Bunun ötesinde tüpler ve rahim iyi mi çıktı ?Rabbim dileyen, bakabilecek durumda olan herkese nasip etsin. Hsg 3 kere pespese cekildi bende. Tuplere sıvı girişi olmadi. Doktor tani amaçlı laparoskopi önerdi. Yaptirdim. Tuplerimin açık olduğu, hsg de kramp tarzı kasılma yaşamış olabileceğim ama iyiki de laparoskopi olduğum çünkü önceki sezaryen sonrası ateslenmis olduğum ve buna bağlı ic organlarımın ince bir zar tabakasiyla kaplanmis oldugu, örümcek ağı misali birbirine girdiği, onların temizlendiği söylendi. Bu arada laparoskopi esnasinda rahimde sorun var mı diye alttan da giris yapılıp bakılmış. Perde, miyom tarzı bisey var mi diye. Yani tüpler veya rahim temiz çıkınca gebeliğe engel durum görülmedi. Bu süreçte 3 senem geçti. Olmayınca artik tup bebek denedik. Şükür ikizlerimi 38.haftaya kadar, son 2 ayım sancilarla da geçse taşıyıp sağlıkla doğurdum. Biri 2800 digeri 2850 olarak küveze gerek kalmadan dünyaya getirdim.
Amin cümlemizinYavrularınızı Allah bağışlasın. Tam anlayamadım ilk sezeryan sonrası ateşlendiniz mi? Bunun vücudunuza bıraktığı bir olumsuzluk mu olmuş? Bunun ötesinde tüpler ve rahim iyi mi çıktı ?
Geçmiş olsın şimdi nasılsınız?Hanımlar merhaba size haber vermek içim girdim çok zor bir gün geçirdim kolay diyorlardi ama çok ta kolay değilmiş baya acı çektim
Bugünde ağrım çok yapılan işlemden mi bilmiyorum yeniden sezaryen olmuş gibiyim öyle ağrım var yorumlarda herkesin çok kolay geçmiş olarak okumuştum oysaGeçmiş olsın şimdi nasılsınız?
Çok geçmiş olsun. Herkesin tecrübesi farklı farklı 3 güne birşeyiniz kalmaz inşallah. Bende bugün tedaviye başladım Allah'ın izniyle ilk iğnelerimi olacağım çok heyecanlıyım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBugünde ağrım çok yapılan işlemden mi bilmiyorum yeniden sezaryen olmuş gibiyim öyle ağrım var yorumlarda herkesin çok kolay geçmiş olarak okumuştum oysaumarım başarılı olmuştur da çektiğim acıya değer
Siz de istmosel var galiba, madem öyle cem bey neden istmosele rağmen transfer yaptı iki kere ? İnşallah artık iyileşirsiniz de yavrunuza kavuşursunuz.Bugünde ağrım çok yapılan işlemden mi bilmiyorum yeniden sezaryen olmuş gibiyim öyle ağrım var yorumlarda herkesin çok kolay geçmiş olarak okumuştum oysaumarım başarılı olmuştur da çektiğim acıya değer
Birde 4 ay iyileşmesini beklemem gerekiyormus beklemek de beni çok yoruyorGeçmiş olsın şimdi nasılsınız?
Evet istmoselmis ultrasonda ve rahim filminde çok küçük gozukuyor sorun olmaz demişti ama ameliyatta büyük ve derin olduğunu farketmisler normalde tıraşlama yapılacaktı büyük olunca baştan dikmişler tuplerde sorun var diye laparoskopi oldum aslında bir tupum alınacaktı çok şükür onda bisey yokmus. Bu grup hepimize iyi gelir yalnız değiliz en azından bunu biliyoruz ve güzel haberlerimizi yazicaz buraya insallahSiz de istmosel var galiba, madem öyle cem bey neden istmosele rağmen transfer yaptı iki kere ? İnşallah artık iyileşirsiniz de yavrunuza kavuşursunuz.
Hayırlı olsun inşallah ilk güzel sonuçlar sizden gelecekÇok geçmiş olsun. Herkesin tecrübesi farklı farklı 3 güne birşeyiniz kalmaz inşallah. Bende bugün tedaviye başladım Allah'ın izniyle ilk iğnelerimi olacağım çok heyecanlıyım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kesinlikle öyle herkesin sınavı farklı rabbim herkese nasip etsin duada ısrarcı olanı geri cevirmezmis biz elimizden geleni yapalım gerisi tevekkülBu konu bana çok iyi geldi. Şöyle ki ben 2 kere doğal yolla hamile kaldım fakat birini 20. Haftada diğerini 16. Haftada kaybettim. Şu an yaşayan çocuğum yok. Neden neden diye çok sorguladım. Fakat görüyorum ki sağlıkla çocuk doğursan bile ikincisi olmayabiliyor. O yüzden diyorum ki eğer o çocuk nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor. Zamanını beklemek gerekiyor demek ki. Farklı bir pencereden baktım biraz gönlüm ferahladı. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hoş geldin aramızaBu konu bana çok iyi geldi. Şöyle ki ben 2 kere doğal yolla hamile kaldım fakat birini 20. Haftada diğerini 16. Haftada kaybettim. Şu an yaşayan çocuğum yok. Neden neden diye çok sorguladım. Fakat görüyorum ki sağlıkla çocuk doğursan bile ikincisi olmayabiliyor. O yüzden diyorum ki eğer o çocuk nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor. Zamanını beklemek gerekiyor demek ki. Farklı bir pencereden baktım biraz gönlüm ferahladı. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?