- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
- Konu Sahibi Sessizgemi86
arkadaşlar merhaba bu başlığı deneyimlerimizi paylaşmak için açtım. Normal yolla bebek sahibi olmak iöin neler yapabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harekette problem,yoksa,morfoloji sorun olmuyor diye biliyorumEşim progeny m kullandı yanında keçiboynuzu özü bir ayda sayı 50 milyondan 89 milyona çıktı. Hızda Yüzde 15 den 39 a çıktı. Ama morfolojı yüzde 1 değişmiyo. Dr önemsemedi
Ben nasıl Yen'i bi konu acarım. Kız be bek için hamile kalmak istiyorum. Kadınların vardır mutlaka bilgileri deneyimleri felan. Yeni bi başlık açarmışsınız kız bebek için ne yapmak gerek gibiarkadaşlar merhaba bu başlığı deneyimlerimizi paylaşmak için açtım. Normal yolla bebek sahibi olmak iöin neler yapabiliriz
Ben nasıl Yen'i bi konu acarım. Kız be bek için hamile kalmak istiyorum. Kadınların vardır mutlaka bilgileri deneyimleri felan. Yeni bi başlık açarmışsınız kız bebek için ne yapmak gerek gibi
nım benim inşallah ya rabbim gönlüne göre versin ama kafaya takma düşünme4 yıllık evliym 3 yıldr cocuk istiyorum olmuyor Prolaktin hormon fazlalığım cktı 55 1 ay O.5 mg kullandım 7,54 e düştü 3 ay icinde gebelik olmaz ise gel yumurta çatlatmak tedavisine baslayalım ddi 2 aym ağustos annesi olmak istiyorum![]()
İnşallah canım bekliyorumCa
nım benim inşallah ya rabbim gönlüne göre versin ama kafaya takma düşünme