:teytey:ikinci tüp bebek denemesinden geleli yalkaşık 2-3 ay oldu.ama tutmamıştı.şimdi ise hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.doğal yolla hamie kaldım.inanamıyorum.tam 10 yıl sonra.darısı başınıza arkadaşlar.
dr um tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisinden dedi.umarım sizlerinde olur .ümüdünizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle.............
:teytey:ikinci tüp bebek denemesinden geleli yalkaşık 2-3 ay oldu.ama tutmamıştı.şimdi ise hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.doğal yolla hamie kaldım.inanamıyorum.tam 10 yıl sonra.darısı başınıza arkadaşlar.
dr um tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisinden dedi.umarım sizlerinde olur .ümüdünizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle.............
canım gözünaydın benim mucizemde 11 sene sonra doğal yolla geldi bende tüp bebek yaptıktan 5 ay sonra kaldım rabbim herkesi sevindirsin bu muhteşem duygu ile seninle arada karşılaşıyorduk bu sayfada görünce çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?