normal yolla HAMİLEYİMMM.arısı başınıza diyorummm

witch52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
103
0
96
51
Ordu
:teytey:ikinci tüp bebek denemesinden geleli yalkaşık 2-3 ay oldu.ama tutmamıştı.şimdi ise hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum.doğal yolla hamie kaldım.inanamıyorum.tam 10 yıl sonra.darısı başınıza arkadaşlar.
dr um tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisinden dedi.umarım sizlerinde olur .ümüdünizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle.............

canım çok tebrik ederim ALLAH kucağına almayı nasip etsin bak demekki zamanı varmış o zaman bu zamanmış

Çok sevindim adına gerçekten Allah' ın mucizesi işte Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde

canımmm ne güzelll çok tebrik ederim seni. Rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın sağlıkla sıhhatle. dediğin gibi darısı tüm isteyenlerin başına Allah tan ümüt kesilmez ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz diğmi ??

çok sevindim Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah, dualarımız seninle sende bizlere et bu arada kendine ve bebişine dikkat et:)

canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böyle güzel haberler duymak bizide ümitlendiriyor .darısı başımıza

delikafaduldentebriklerrrrrrrrrrrrrr Allah tamamına erdirsin. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım hayırlı olsun kusura bakma sizdeki problem neydi eşininin sperm sayısı nedir yazarsan sevinirim ben de ilk tüp negatif keşke doğal olsa diyorum ama bizde eş kaynaklı :a015:

tebrik ederim,Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.darısı ada başımıza inşallah:))

hayırlı olsun allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
allahın takdiri ne güzel olmuş rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

ay ne güzel rabbim ol dedikten sonra naıl oluyo sadece herşeyin zamanı var ama işte insanız duramıyoruz bizimde kokusunu içimize çekiceğimiz meleklerimiz olsun istiyoruz çok sevindim walla allah bağışlasın kucana almayıda nasip etsin

Tebriklerr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunuuu inşallahha.s.

tebrik ederim çok mutlu bi haber..
darısı inş hepimize

canım gözünaydın benim mucizemde 11 sene sonra doğal yolla geldi bende tüp bebek yaptıktan 5 ay sonra kaldım rabbim herkesi sevindirsin bu muhteşem duygu ile seninle arada karşılaşıyorduk bu sayfada görünce çok sevindim

cnm hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.. probleminiz neydi bende de 1. dneme negatif ve 2. ayı geride bıraktık .. bizde sorun bende yumurtalarım rezervi az...

canlarım çok teşekkür ederim bütün iyi dileklerinizden dolayı.hepiniz için dua ediyorum allahım hepinize bu güzel duyguyu tattırsın.ümidinizi hiç kaybetmeyin.alah çok büyük.sabırla bekleyin eminim bir gün herkes bebeğine kavuşup sarılıp koklayacak.hepinize kucak dolusu sevgiler....

evet derincim hatırladım ben de.ve biliyomusun eşime senin dediğin gibi keçi boynuzu kürü yaptım.ama çok uzuzn süreli değil 15gün kadar sanırım.bir de tüp bebekte kullanılan ilaçlarında çok etkisi varmış öylededi dr.um.allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu.yine görüşelim canım öpt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…