• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normale döner mi!

Çocuktan dolayı yok kendime bakamıyorum yok bilmemne diyen çok var. Bizimkide çocuk.. hemde çok zor bi çocuk.. yalnız olduğum dönemlerde bebek arabasını banyoya koyup öyle duş aldığımı bilirim.. hemde ne duş agu gugu diye diye :) bigün bile duş almadan makyajımı saçımı yapmadan gezmedim.. çok zoroldu ama yaptım yinede.. eşimde çocuk oldu hayatımız değişti ysmdfn artıksadece anne moduna girmedi.
Herseyden once kendimiz icin yapmaliyiz bunu. Evde camasir suyu lekeli dizleri portlemis esofmanla gezince kendime saygi duymuyorum ben. Guzelce giyinince saci basi toparlayinca seviyorum kendimi. Vallahi hicbir cocuk kolay degil, ayni sekilde kucukken ben de mama sandalyesiyle dusa giriyordum,simdi birlikte yikaniyoruz ;) o mutlu ben mutlu oluyorum.

Herseyden once kendimiz icin yapmaliyiz bunu. Evde camasir suyu lekeli dizleri portlemis esofmanla gezince kendime saygi duymuyorum ben. Guzelce giyinince saci basi toparlayinca seviyorum kendimi. Vallahi hicbir cocuk kolay degil, ayni sekilde kucukken ben de mama sandalyesiyle dusa giriyordum,simdi birlikte yikaniyoruz :KK66: o mutlu ben mutlu oluyorum.
Hiçbişeyi başkası için yapmam zaten.. kendimi böyle iyi hissediyorum.. sabah uyanınca duş alınacak önce makyaj sonra saç yapılacak :) bunlardan biri olmazsa günüm kötü geçer :)) belki psikolojik bi sorundur bilmiyorum ama her türlü durumda bunu illaki yapıyorum :)

Hiçbişeyi başkası için yapmam zaten.. kendimi böyle iyi hissediyorum.. sabah uyanınca duş alınacak önce makyaj sonra saç yapılacak :) bunlardan biri olmazsa günüm kötü geçer :)) belki psikolojik bi sorundur bilmiyorum ama her türlü durumda bunu illaki yapıyorum :)
Seni mutlu eden bir sey neden sorun olsun ki;) hem temizlik hem duzen. Kendini salmamak en guzeli

Bende öle bakımsız biri değilim yanlış anlaşılmasın hayatta yataktan kalktığım gibi gezmem rahatta olacaksam eşofman giyen bakımlı biriyim ewde çok makyajı sewmem ama parfümsüz durmam saçıma değişik şekiller veririm salmadım zaten hafiif kiloluydum hamile kaldığım kilomdayım

Ayrıca bugün annem gidiyo galiba eşim annemden çekinmiş akşama kutlama yapalım yeni yılı kutlayalım diyip öptü konu açmamı mı bekledi anlamadım:deli:

Naptınız nasıl geçti gece:KK66:bu durumu bahane edip aldatıyor ya bazı soysuz erkekler inşallah öyle bişey olmamıştır

Back
X